Radek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Szajbus, co u Ciebie. Ciężko jest w niedzielę nie móc przeczytać Twoich wpisów. Quote
szajbus Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Jestem, jestem. W ubiegłym tygodniu nawalił mi komputer, więc nie mogłam wejść. Psoniu, ty wiesz, ze nawet jak mnie nie ma tutaj u ciebie, to i tak jesteś w moim sercu. Nasze psy Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie Elżbieta Zechenter-Spławińska Quote
zurdo Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tyle smutnych rocznic... Psoniu kochana, rób to co dotychczas i chroń Pańcię przed złymi dniami... Szajbus, trzymaj się. Quote
szajbus Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 )).....(( ))........)) )).....(((|))) ))...(((((|))))) ))....((((|)))) ))......((|)) na zawsze w mym sercu i mej pamięci )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%).. [_--**><**--_] Quote
szajbus Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Psotuśka, dziś 10 dzień miesiąca. Wpadłam na moment, żeby ci powiedzieć, jak bardzo cie kocham i jak bardzo tęsknię Quote
Aga76 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [FONT=Georgia]Wiosna przyszła...[/FONT] [FONT=Georgia]Pamiętam (*)[/FONT] Quote
szajbus Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dziekuję Aga. Agnieszko dziękuję ci za kosteczki, Dałam je Małgosi. Bidulki, które do niej trafiają na obserwacje będą miały radochę. Psoniu, jestes zawsze w mym sercu. Quote
Aga76 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cieszę się, że chociaż troszkę radości przyniosły bidulkom. Quote
szajbus Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Oj żebyś wiedziała jakiej!!!!!!!!!!! Małgosi im dozuje, ale radochy maja co niemiara. Ciekawi mnie jakim cudem odpisałaś mi na post na TM. Ja zapaliłam Psoni świeczuszke, a reszcie nie moge. Nie wysyła mi postów, ale tylko na TM. Na innych watkach ok. a tu?????? Odpisuje ci, ale nie wiem czy mi wyśle ten post. Quote
Aga76 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Czytałam, że na początku kwietnia szykuje się "podwójne ciachanko" u psiaków papryki. Podtrzymuję deklarację, jak będzie potrzeba to dorzucę się do zabiegu. Quote
szajbus Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Agnieszko, dziękuję ci serdecznie za pomoc w sterylce Pestki. Twoja wpłata się przyda. Brdzie mi po prostu lżej. Stokrotne dzięki i powiem tylko, że jesteś wspaniała. Quote
Radek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Szajbus, ostatnio zdarza się, że Dogo działa gorzej. Może akurat trafiłaś na taki moment? Pozdrawiam wiosennie. Quote
Aga76 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oj, Aniu :oops: dobrze, że nikt mnie teraz nie ogląda... Cieszę się, że mogłam wspomóc choć odrobinkę. Quote
Radek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Szajbus, nie wiem czy dam radę jeszcze zajrzeć przed Świętami więc przyjmij już dziś życzenia dobrych i spokojnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Quote
szajbus Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Wesołych Świąt za TM moje kochane psinki Psoniu, bawcie sie tam dobrze Quote
Aga76 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Psotuś, pewnie jutro będziecie paść brzuszki smakołykami... Dobrze jest wierzyć... Quote
szajbus Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 To już 4 lata i 9 miesiący moja królewno, a ja kiedy zamykam oczy wciąż cie widzę, czuje pod palcami twoje mięciutkie futerko, a nawet pamiętam twój zapach. Psoniu ty wiesz jak bardzo cie kochałam, a miłości nie da się zapomnieć. Nie zatrze jej ani śmierć, ani upływający czas. Ona jest wciąż żywa w moim sercu. Kocham cię mój okruszku. Quote
Zółwik :) Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ja nigdy nie pogodzę się z odejściem mojego psiaka. Nie ma mowy. To jest ktoś więcej niż przyjaciel... Quote
Zółwik :) Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 :). Dzisiaj jakiś taki smutny dzień, taki słoneczny i ciepły a jakiś dziwny, nie uważacie? Quote
szajbus Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Dla mnie każda niedziela jest smutna bez względu na pogdę Na zawsze w mym sercu maleńka. Bardzo Cie kocham. Quote
Recommended Posts