Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psoniu, Ty już wiesz , prawda !!!!!!!!!!!!!!!!
Moje Ty najbardziej zaciśnięte za Anię łapki na ziemi !!!!

Aniu, w moim sercu jest najprawdziwsza radość.
Radosc , której tak dawno nie czułam :multi:

Oby tylko tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzięki Moniu i dziękuje wszystkim za kciuki. Były potrzebne, oj były.
To były chyba najdłuższe 2 tygodnie mojego życia w oczekiwaniu na te wyniki histopatologiczne.
Odbierając je miałem serce w gardle, ale już w gabinecie pana profesora zeszło że mnie powietrze. Jestem szczęśliwa. Jeśli się nic nie będzie działo niepokojącego to u niego kontrola za pól roku, a u mojej pani onkolog jak do tej pory co 3 miesiące.

Psotuś dzięki mój psi aniołeczku za trzymanie łapinek, które tak uwielbiałam głaskać . Były i są kochane.
Zanim wyjechałam z domu do lekarza, przyszedł Szymon ze szkoły. Wczoraj zadawał ustną maturę z polskiego, a dziś z angielskiego. Obie zaliczył na 100%. Jestem podwójnie szczęśliwa.
Kocham cie mój kwiatuszku i wszystkie moje psineczki.

Ps.Psoniu ja naprawdę czuje twoją obecnośc w trudnych dla mnie chwilach.
Komus moze wydawac się to niedorzeczne, ale tak jest.Byłam szczęściarą, że cię miałam (i mam nadal, ale juz nienamaclnie tak jak kiedys)

Posted

Witaj moja piękna
Możesz nagadać trochę tej małej wampirzycy Zuzce, żeby nie wybredzała w jedzeniu? Co za gatun mi sie trafił ? Ręce opadają. Żeby za psem biegać z żarciem , to tego nie grali w żadnym serialu. Daj jej porządna reprymendę, niech sobie nie mysli skunks mały.
Balbisia to inny gatunek, ta kochała jeśc i kocha, ale ta miernota mnie normalnie wykończy. Ja juz nie wiem co mam jej wymyślac do żarcia, żeby nie była taka kochana to bym jej dała chyba klapa.
Kocham cie słoneczko

Łapiny nadal zaciskaj

Posted

Witaj moja maleńka
Ile minęło tych niedziel?
203
Dziś o godzinie 13 minęły 203 niedziele odkąd pobiegłaś na tęczowe łąki.
Pamiętam ten dzień , miałaś wtedy urodziny. Nawet przez myśl nam nie przeszło, że odejdziesz.
Do końca miałam nadzieję, do końca. Dlaczego miałyśmy takiego pecha? Wiem, że mogłaś żyć. Na takie choroby się nie umiera.
Byłam szczęściarą, że cię miałam przy sobie te 10 lat. Dlaczego nie mogłam cię zatrzymać?
Kocham cie sunia

Posted

204
Jestem Psotuniu. Nie zapomniałam , że dziś niedziela Zawsze pamietam, ale dziś Janusz okupował mi komputer, więc jestem dopiero teraz.
W tym tygodniu oglądała wszytskie twoje zdjęcie. Śmiałam i płakałam. Dawno mnie nie odwiedzałaś.
Przyśnij mi się moja kruszynko kochana- proszę!

Posted

205
Śniłaś mi się w tym tygodniu i byłam bardzo zła po przebudzeniu. Za nic w świecie nie mogłam sobie przypomnieć snu, wiem tylko, że śniłaś mi się ty i mój tatko. Nie uciekaj tak szybko z moich snów skarbieńko. Chcę je pamiętać.
Bądź przy mnie zawsze, potrzebuje tego.
Kocham cie malutka.

Posted

Kolejna niedziela
Dziś siedziałam na balkonie, zamknęłam oczy i myślałam o Tobie. Wspominałam tamtą niedziele, która chciałabym wymazać z pamięci. Tyle czasu minęło, a to wciąż boli.
Jesteś cały czas w mym sercu Psoniu

Posted

Aniu, Ty chciałabyś wymazać z pamięci niedzielę, ja z kolei sobotę...
Każdy z nas ma takie dzień, którego chciałby w ogóle nie przeżyć...
Może i mało piszę na Twoim, Waszym wątku, ale śledzę go uważnie...
I jednego jestem pewna: Twojej wielkiej MIŁOŚCI do Psoty!!
Widać ją w każdym słowie, które tutaj zostawiasz...

A ból nie minie, sama wiem o tym dobrze.
"Czas nie leczy ran... On tylko przyzwyczaja do bólu..."

Ale Ty jesteś silną kobietą, a Psotka wspiera Cię każdego dnia.

Psoniu, wiesz... Ania jest niezastąpiona.
Odwiedza chyba każdy wątek tu za Tęczowym Mostem;)
Dbaj o Nią, bo takiej Pańci to pozazdrościć.