sota36 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Aniu i Psoniu, jestem tu wciaz, choc nie czesto pozostawiam tu swoj slad ostatnio.... Quote
szajbus Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Jestem Psotuniu, nie przegapiłam niedzieli. Quote
Monia70 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Psoniu, Ty już wiesz , prawda !!!!!!!!!!!!!!!! Moje Ty najbardziej zaciśnięte za Anię łapki na ziemi !!!! Aniu, w moim sercu jest najprawdziwsza radość. Radosc , której tak dawno nie czułam :multi: Oby tylko tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Dzięki Moniu i dziękuje wszystkim za kciuki. Były potrzebne, oj były. To były chyba najdłuższe 2 tygodnie mojego życia w oczekiwaniu na te wyniki histopatologiczne. Odbierając je miałem serce w gardle, ale już w gabinecie pana profesora zeszło że mnie powietrze. Jestem szczęśliwa. Jeśli się nic nie będzie działo niepokojącego to u niego kontrola za pól roku, a u mojej pani onkolog jak do tej pory co 3 miesiące. Psotuś dzięki mój psi aniołeczku za trzymanie łapinek, które tak uwielbiałam głaskać . Były i są kochane. Zanim wyjechałam z domu do lekarza, przyszedł Szymon ze szkoły. Wczoraj zadawał ustną maturę z polskiego, a dziś z angielskiego. Obie zaliczył na 100%. Jestem podwójnie szczęśliwa. Kocham cie mój kwiatuszku i wszystkie moje psineczki. Ps.Psoniu ja naprawdę czuje twoją obecnośc w trudnych dla mnie chwilach. Komus moze wydawac się to niedorzeczne, ale tak jest.Byłam szczęściarą, że cię miałam (i mam nadal, ale juz nienamaclnie tak jak kiedys) Quote
Radek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Szajbus, cieszę się z Tobą z dobrych wyników. Pozdrawiam Quote
ma_ruda Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja tez się cieszę a obecność Psoni przy Tobie wcale nie wydaje mi się dziwna. Quote
szajbus Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Witaj moja piękna Możesz nagadać trochę tej małej wampirzycy Zuzce, żeby nie wybredzała w jedzeniu? Co za gatun mi sie trafił ? Ręce opadają. Żeby za psem biegać z żarciem , to tego nie grali w żadnym serialu. Daj jej porządna reprymendę, niech sobie nie mysli skunks mały. Balbisia to inny gatunek, ta kochała jeśc i kocha, ale ta miernota mnie normalnie wykończy. Ja juz nie wiem co mam jej wymyślac do żarcia, żeby nie była taka kochana to bym jej dała chyba klapa. Kocham cie słoneczko Łapiny nadal zaciskaj Quote
Neris Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 I już zawsze będą te wyniki dobre Aniu, mówię CI. Quote
szajbus Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Agnieszko, to moje największe marzenie. Męczy życie w ciągłym strachu, bardzo męczy. Quote
szajbus Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Witaj moja maleńka Ile minęło tych niedziel? 203 Dziś o godzinie 13 minęły 203 niedziele odkąd pobiegłaś na tęczowe łąki. Pamiętam ten dzień , miałaś wtedy urodziny. Nawet przez myśl nam nie przeszło, że odejdziesz. Do końca miałam nadzieję, do końca. Dlaczego miałyśmy takiego pecha? Wiem, że mogłaś żyć. Na takie choroby się nie umiera. Byłam szczęściarą, że cię miałam przy sobie te 10 lat. Dlaczego nie mogłam cię zatrzymać? Kocham cie sunia Quote
szajbus Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 204 Jestem Psotuniu. Nie zapomniałam , że dziś niedziela Zawsze pamietam, ale dziś Janusz okupował mi komputer, więc jestem dopiero teraz. W tym tygodniu oglądała wszytskie twoje zdjęcie. Śmiałam i płakałam. Dawno mnie nie odwiedzałaś. Przyśnij mi się moja kruszynko kochana- proszę! Quote
Neris Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dobrze jest powspominac, to takie chwile tylko dla nas... A Ofka mi sie nie śniła ani razu. Quote
szajbus Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 205 Śniłaś mi się w tym tygodniu i byłam bardzo zła po przebudzeniu. Za nic w świecie nie mogłam sobie przypomnieć snu, wiem tylko, że śniłaś mi się ty i mój tatko. Nie uciekaj tak szybko z moich snów skarbieńko. Chcę je pamiętać. Bądź przy mnie zawsze, potrzebuje tego. Kocham cie malutka. Quote
ewatonieja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 i tak Aniu masz szczeście ze śni Ci się coś miłego, mi kompletnie nic albo zero z tego pamiętam Quote
Radek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie za często śni mi się Norcia, ale bardzo lubię te sny. Tylko przebudzenie jest takie smutne. Quote
szajbus Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Kolejna niedziela Dziś siedziałam na balkonie, zamknęłam oczy i myślałam o Tobie. Wspominałam tamtą niedziele, która chciałabym wymazać z pamięci. Tyle czasu minęło, a to wciąż boli. Jesteś cały czas w mym sercu Psoniu Quote
Czekunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Aniu, Ty chciałabyś wymazać z pamięci niedzielę, ja z kolei sobotę... Każdy z nas ma takie dzień, którego chciałby w ogóle nie przeżyć... Może i mało piszę na Twoim, Waszym wątku, ale śledzę go uważnie... I jednego jestem pewna: Twojej wielkiej MIŁOŚCI do Psoty!! Widać ją w każdym słowie, które tutaj zostawiasz... A ból nie minie, sama wiem o tym dobrze. "Czas nie leczy ran... On tylko przyzwyczaja do bólu..." Ale Ty jesteś silną kobietą, a Psotka wspiera Cię każdego dnia. Psoniu, wiesz... Ania jest niezastąpiona. Odwiedza chyba każdy wątek tu za Tęczowym Mostem;) Dbaj o Nią, bo takiej Pańci to pozazdrościć. Quote
Recommended Posts