Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje wam za odwiedzinki u mojego Słoneczka

Celinko, Psonia spotkała tam Atosika i hasają razem beztrosko po tych zielonych, kwiecistych łąkach.

Ma ruda. Przykro mi, ale Psonia nie cierpiała niczego co mokre i zimne. Zima nie była jej ulubiona porą roku.

Co u mnie?
Jestem juz po wszystkich naswietlaniach i leczę skórę. Leczę, bo po tzw.naświetlaniach celowanych miałam pod piersią jedną wielką ranę, z której lała sie ropa. Ciało pozbawione skóry boli, bardzo boli, a szczególnie gdy jest w miejscu pozbawionym dostepu powietrza i musi być jeszcze naświetlone 2 razy.Na szczęście antybiotyki i leki miejscowe zaczeły działać i pojawia mi sie juz tam nowy , delikatny naskórek. Inne miejsca linieja nadal, ale to juz nie jest bolesne, bo to tak zwane popromienne łuszczenie na sucho, a nie na mokro. Juz niedługo, bo 11 grudnia będe mogła wziąć prysznic.
Jeszcze mnie boli, ale taki ból da sie wytrzymać, Były jednak takie dni, że płakałam, tak płakałam, bo nie byłam w stanie siedziec, chodzic, spać, leżeć. Rwący, palacy i szczypiacy ból był nie do zniesienia. Żałowałam , ze jestem uczulona na leki p. bólowe i musiałam to przezyć zaciskajac zęby.

Psoniu, a jak do tego jeszcze dołaczyc problemy z opieką nad mamą to już masz komplet moich przeżyć. Na szczeście dziś wszystko zostało idealnie zaplanowane i kamień spadł mi z serca.
Pogoń tego małego skunksa Zuzke do jedzenia, bo nie mam zamiaru latać z michą za jej ogonem. Ona nornalnie robi sobie ze mnie jaja. Jeszcze trochę, a ja zacznę chodzić na czterech i szczekać.

Kocham cie Skarbenko moja

Posted

szajbus napisał(a):
Powolutku do siebie dochodzę.

Dochodź do siebie Szajbusku jak najszybciej..Mam nadzieję,że Balbinka i skunks zwany Zuzką :evil_lol: skutecznie Ci w tym pomogą..A Psonia popatrzy na to wszystko z góry usmiechnie się...I oby Ci się przyśniła...

Posted

szajbus napisał(a):

Powolutku do siebie dochodzę.

Dużo zdrowia Szajbus. Naprawdę z radością czytam, że jest u Ciebie choć trochę lepiej.