Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

".....przywróć mi
wolność
beztroski oddech
podaruj płucom
i blask radości
spojrzeniu
bez cienia

przywróć mi
ufne bicie serca
o poranku
a wieczorem
spokojne zasypianie

zabierz tę pieczęć
wypaloną samotnością
znamię zabierz
męczące
i bolesne

pozwól zagoić się
pamięci....."

Psotuniu Maleńka....

Posted

Mój Alex...Odszedł od nas 6 dni temu.Był to mój kochany piesek.Gdy byłam smutna,ponieważ umarł mój Tatuś on nie odstępował mnie na krok.Swoim cieplutkim języczkiem zlizywał moje gorzkie łzy z policzków....Aluniu kochany spoczywaj w pokoju.Tęsknimy za Tobą Piesku ;-(
[*]
[*]
[*]

Posted

Nikusiu tak mi przykro z powodu Alexa. Teraz jest szczęśliwy i pewnie razem razem z twoim tatusiem zwiedzają najpiękniejsze zakątki TM.
Swiatełko dl nich

Celinko, Czekuniu dziekuje. Jestem wzruszona.

Kolejna niedziela. Mam kluchę w gardle. Kocham i tęsknie. Żebyś ty wiedziała maleńka jak ja cie kocham. Żebyś ty wiedziała!

Posted

Aniu!! Celinka ma rację!! Psonia kocha Cię całym swoim serduszkiem i tęskni tak samo mocno jak i Ty, ale wie, że przyjdzie taki dzień, w którym znów będziecie razem i wtedy już nic i nikt Was nie rozdzieli.. A poki co, opiekuje się resztą zwierzaczków za TM...

Posted

Celinko, nie bój się o Dżekusa, on nieuastannie jest przytulany prze wszystkie psie dziewczynki za TM.Na pewno jest to Psonia, Mela i wiele,wiele innych.

Aneczko, Twoja milośc do Psonieczki jest trwała i wieczna.I to jest najpiękniejsze, że nigdy nie zaginie i nie umrze.

Posted

szajbus napisał(a):
Żebyś ty wiedziała maleńka jak ja cie kocham. Żebyś ty wiedziała!

Psonia na pewno wie o wielkiej miłości.

Posted

Gdybym była Aniołem
i gdybym miała skrzydła u swego boku.
Potrafiłabym się wzbić w powietrze
i dotknąć gwiazd.

Gdybym była Aniołem...
każdy dzień byłby inny.
Miałabym Ciebie przy sobie...

Gdybym była Aniołem...
nie cierpiałabym tak jak teraz.
Moje niebo spływa codziennie
rzeką anielskich łez...

Psotuniu, pamiętam nieustannie o Tobie

Posted

Psotuniu w niedzielę pamietamy wszyscy... pamiętamy też każdego dnia tygodnia, o Was kochane skarby po rpsotu nie możemy i nie chcemy zapomnieć - no bo jak można zapomnieć?? Wy o nas zawsze pamiętacie i nawet zza Tęczowego Mostu się o nas troszczycie... słodkich szaleństw i przyjemności Psotuniu

Posted

Dziękuje wam kochani. Wczoraj była niedziela, a ja nie miałam prądu, Nie sposób było wejść i odwiedzić nasze kochane skarby, jednak myślami byłam z nimi cały czas.
Aresiuku masz racje, nie chcemy zapomnieć o naszych pieszczoszkach i nigdy nie zapomnimy. Pamiętam dokładnie jej dotyk, jej mięciutką sierść , jej zapach, psoty,minki, jej gadulstwo. Pielęgnuję te wspomnienia każdego dnia, żeby ocali je od zapomnienia.
Nie zapomnimy. One nadal żyją w naszych sercach.

Psoniu ,spieszę się, wysyłając ten post, bo wiem, ze dziś tez mamy mieć przerwę w dopływie pradu, a chce zdążyć. Kocham cię maleństwo moje.

Psoniu, Dżekuniu, Rokusiu i inne moje Aniołeczki - pamietam

Posted

Psoniu, dziś mija rok odkąd Dżekuś Celinki dołączył do was przekraczając bramy tej wiecznej krainy. Wiem, że powitaliście go z otwartymi ramionami i odtąd jesteście nierozłączni, że jesteście tam szczęśliwi.
Dżekuś był wielką miłością Celinki, jej największym skarbem, jej przyjacielem, jej powiernikiem, jej mięciutką przytulanką.
Kochał całym sercem i był kochany. Wielka miłość, która na zawsze pozostanie w sercach tych, którzy kochali.

Dżekuniu, wiem, że jesteś szczęśliwy w tej wiecznej krainie i nadal zza chmurek , już jako Aniołek opiekujesz się tą, która cię tak bardzo kochała i kocha nadal.

Nasze najdroższe Aniołki- na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci

Posted

Przytulają sie do siebie , patrzą na nas i pewnie się nami opikuja i swoimi nastepcami.

Psotuś moja
Kolejna niedziela. Nie sposób zapomnieć mimo upływu czasu. Bardzo mi ciebie brakuje i tak bardzo tęsknię. Sniło mi sie, ze cię tuliłam do siebie, szkoda, ze tak krótko, bo byłam taka szczęśliwa, a gdy się zbudziłam poczułam znów tą bolącą pustkę. To nadal boli Kwiatuszku.
Kocham cię
Światełka dla was Aniołki