szajbus Posted January 11 Author Posted January 11 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci. Zaopiekujcie się Śnieżynką, która stała się symbolem wszystkich cierpiących psiaków. Moje serce pękło jeszcze bardziej. Quote
szajbus Posted January 13 Author Posted January 13 Każda z Was zostawiła wyrwę w naszych sercach, które się nigdy nie zagoją. 1 Quote
szajbus Posted January 18 Author Posted January 18 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci. 1 Quote
szajbus Posted January 25 Author Posted January 25 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci. 2 Quote
Radek Posted January 26 Posted January 26 Dały nam wiele wspaniałych chwil, wspomnień. I to będzie z nami na zawsze. 1 Quote
szajbus Posted January 30 Author Posted January 30 Dziś mijają 4 miesiące jak dołączyłaś do Psoni i Balbisi. Pewnie się razem nieźle bawicie na tych tęczowych łąkach, a my nadal liżemy rany, które za nic nie chcą się zabliźnić. Quote
Radek Posted January 30 Posted January 30 Dnia 30.01.2026 o 10:49, szajbus napisał: Pewnie się razem nieźle bawicie na tych tęczowych łąkach Na pewno jest im tam dobrze. Quote
szajbus Posted February 10 Author Posted February 10 To prawda. Szkoda tylko, że tak krótko żyją. Quote
szajbus Posted February 15 Author Posted February 15 Noszę Was nie tylko w sercu, ale i na sercu. Quote
Radek Posted February 15 Posted February 15 Zawsze są z nami nasze pożegnane psiaki. Bardzo ładne zawieszki. Quote
szajbus Posted February 15 Author Posted February 15 To pełne serduszko ma 36 lat. Dostałam je od męża jak urodził się Szymon. To z łapkami jest nowym nabytkiem dostałam je w prezencie od męża i syna. Trzy łapki, trzech suniek. Oba są cenne i teraz oba nosze na sercu. Quote
szajbus Posted February 22 Author Posted February 22 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci. 1 Quote
Recommended Posts