Radek Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 Dnia 16.11.2025 o 17:43, szajbus napisał: Dobrze, że byłyście. Źle , że Was nie ma . Piękne słowa. Quote
szajbus Posted November 23, 2025 Author Posted November 23, 2025 W tym tygodniu wszystkie trzy śniłyście się Szymonowi. Kiedy opowiadał mi ten sen poczułam ukłucie w sercu. Najpierw Balbinka goniła Zuzię wokół mieszkania, potem była zmiana. Obie były radosne i szczęśliwe. Psonia jak matrona przyglądała się temu z błyskiem w oku w moim ulubionym fotelu. W nim właśnie zawsze siedziała ze mną, a właściwie na mnie. Owijała mi się wokół szyi. Główka zawsze była oparta na moim lewym ramieniu, plecy na oparciu fotela, a tylne łapki zwisały na moim prawym ramieniu. Tak siedziała zawsze ze mną jak w domu pojawił się ktoś obcy i każdemu kto na mnie spojrzał pokazywała swój garnitur ząbków. Szymon podczas tego snu wiedział, że Psonia z tej pozycji czuwa nad bezpieczeństwem Balbisi i Zuzi. Wszystkie trzy były młode, ale dorosłe i bardzo szczęśliwe. Tej całej sytuacji przyglądali się rozbawieni moi rodzice, których od dawana nie ma wśród nas. Chciałabym mieć taki sen i zobaczyć ich razem. Kocham, tęsknię i pamiętam Quote
szajbus Posted November 25, 2025 Author Posted November 25, 2025 Mam nadzieję, że są tam szczęśliwe, a moi rodzice nad nimi czuwają. Marzę o takim śnie. Za 5 dni będą 2 miesiące jak odeszła Zuzia i wcale nie jest ani lżej, ani odrobinę lepiej. Jest do bani i chyba tak już zostanie. Quote
Radek Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 Też bardzo bym chciał, żeby przyszły do mnie we śnie pożegnane przyjaciółki. Dawno nie miałem takiego snu. Quote
szajbus Posted December 1, 2025 Author Posted December 1, 2025 Wczoraj minęły 2 miesiące. Byłam pewna, że będzie nam trochę lżej. Nie jest. Bardzo się boję tegorocznych świąt. Nasz świat się kręcił wokół psów także w święta. Nie będzie w tym roku długiego, rodzinnego spaceru po Wigilii. Nie zasiądziemy po nim przed telewizorem z kawą, herbatą, ciastem. Nie zobaczymy po nim wyluzowanej Zuzki leżącej na poduchach. Nie pośmiejemy się widząc jak chodzi pod choinką, a robiła to każdego roku itd. Nie wiem czy damy radę w te święta. Nie wiem. Na samo wspomnienie ryczę jak cholera. Kocham Was maluszki moje. Quote
Radek Posted December 1, 2025 Posted December 1, 2025 Święta to czas, gdy brak odczuwamy jeszcze bardziej. 1 Quote
Radek Posted December 15, 2025 Posted December 15, 2025 Mam nadzieję, że jest choć ciutkę lepiej. Wiem, że ból nie minie, ale może lekko zelżał. Quote
szajbus Posted December 22, 2025 Author Posted December 22, 2025 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci Quote
Radek Posted December 24, 2025 Posted December 24, 2025 Wiem, że jest trudno, ale proszę przyjmij życzenia Spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia 1 Quote
szajbus Posted December 24, 2025 Author Posted December 24, 2025 Dziękuję . Wszystkim odwiedzającym wątek moich psiaków życzę również zdrowych i radosnych Świąt 1 Quote
szajbus Posted December 25, 2025 Author Posted December 25, 2025 Kochamy, tęsknimy, pamiętamy. W te święta cisza jest głośniejsza niż kiedykolwiek i bardzo mocno boli. Quote
szajbus Posted December 26, 2025 Author Posted December 26, 2025 Na zawsze w mym sercu i mej pamięci. Quote
Radek Posted December 26, 2025 Posted December 26, 2025 Dnia 25.12.2025 o 16:17, szajbus napisał: W te święta cisza jest głośniejsza niż kiedykolwiek i bardzo mocno boli. Myślę, że one to widzą stamtąd. Quote
szajbus Posted December 31, 2025 Author Posted December 31, 2025 Wszystkim odwiedzającym watek moich suniek życzę Szczęśliwego Nowego Roku 1 Quote
szajbus Posted December 31, 2025 Author Posted December 31, 2025 Na zawsze w mym sercu i mej pamięci. Quote
Radek Posted December 31, 2025 Posted December 31, 2025 Z całego serca życzę lepszego nadchodzącego roku. 1 Quote
Recommended Posts