JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pamiętam ..... Szajbus trzymaj się cieplutko i zdrowiej nam szybciutko. Quote
szajbus Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Psotus , nie było mnie w niedziele, ale to przez złośliwość rzeczy martwych czyli przez mojego kompa. Myślami byłam z tobą, ale ty o tym wiesz prawda? Kocham cię Słoneczko Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A ja życzę Ci Anusiu Zdrówka, spokojnej,rodzinnej atmosfery i aby wszystkie troski odeszły na zawsze daleko w cień !!! Psotuś , pamietam maleńka.Wesołych świąt za TM. Quote
szajbus Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dziekuje Moniu Psotuniu, ja ci jeszcze nie składam życzeń, ale chce ci powiedzieć, ze kocham Quote
Celina12 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bądź dalej Aniołkiem Anusi...... Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie Niech aniołek Cię mocno ode mnie uściśnie I złoży serdeczne życzenia z okazji: Świąt Bożego Narodzenia! Quote
Radek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Szajbus, życzę Tobie, Twoim bliskim i Twoim psiakom wszystkiego co najlepsze. Dużo zdrowia, miłości, pogody ducha i spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Quote
JustynaM. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Psoniu pamiętam Szajbus a Tobie z okazji Świat składam życzenia Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i ze swoimi zwierzaczkami Ps.a przede wszystkim życzymy Ci zdrówka bo to najważniejsze;) Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziekuję serdecznie wszystkim ze życzenia - z wzajemnością Psoniu, właśnie skończyliśmy ubierać choinki. Lubiłaś to robić, lubiłaś, a szczególnie wściubiać swój wilgotny nosek do pudełek z łańcuchami. Oj, była zabawa, fajnie się je rwało, pamiętasz? A pamiętasz jak strącałaś bombki z choinki? Teraz czas na twoją choineczkę, na renifery i na Mikołaja Mikołaj Was wszystkich tam odwiedzi. Szepnij mu do uszka, żeby wysłał cię do moich snów. Wam wszystkim życzę wspaniałych prezentów. Teraz zapalamy świąteczna świeczuszkę i idziemy grzecznie lulu Śpij dobrze Skabeńko moja. Bardzo cie kocham. Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Psotuś, tęczowa choinka zapewne też jest piękna... Aniu, życzymy tobie i całej rodzinie dobrych, zdrowych i najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia. Niech spełnią się marzenia... Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świąt w tej magicznej krainie moje kochane psinki Quote
ma_ruda Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Spokojnych, pogodnych Świąt, pełnych nadziei i najmilszych wspomnień . Własnego skrawka nieba, dystansu do tego co wokół, odpoczynku, wielu głębokich i radosnych przeżyć. Niech się spełnią świąteczne życzenia te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Wszystkiego najlepszego Quote
szajbus Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Moje maleństwa jesteście w mych myślach nieustannie. Mam nadzieję, ze miło spędzacie czas. Cały czas mam gości, ale udało mi sie wyrwać na moment, żeby tu zajrzeć Kocham Quote
sota36 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jestem u Was i strasznie sie z tego ciesze, wiem ze jestescie otuleni wszyscy puchowa kolderka i wylegujecie sie pod kolderka, obserwujac nas. Quote
ma_ruda Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwijmy wszystkie złe nastroje,niewarte pamięci chwile. Niech pozostana z nami najlepsze wspomnienia . Niech pamięć o naszych przyjaciołach przyniesie nam dużo uśmiechu i wzmocni nadzieję na lepszą przyszłość. Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
szajbus Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Psotuś Czas mija bardzo szybko. Nawet się nie obejrzałam a już za kilka godzin zegar wybije północ wprowadzając nas w Nowy 2009 Rok. Nawet nie wiem jak mam podsumować ten 2008 był dobry czy zły? To był rok, w którym zachorowałam, w którym walczyłam, pocierpiałam trochę w którym wygrałam bitwę. Jestem, a to chyba najważniejsze. Kiedy pomyśle o Irence, o Marysi, o Jadwidze, o Walentynie, którą pożegnaliśmy 23 grudnia nie sposób nie płakać. Nie mogę ich zapomnieć. Były dzielne, walczyły, ale ta gadzina była podstępna i je zabrała. W poniedziałek w szpitalu widziałam Olę- walczy jak lwica. Mam nadzieję, że jej się uda. W tym roku Monia doczekała się leczenia na, które czekała tyle lat. Choć leczenie to ma wiele skutków ubocznych ( podobnie jak moje) to dla niej tez ten rok był chyba nie najgorszy. Wirus ginie w jej organizmie , więc jak na razie jest się z czego cieszyć. W tych trudnych dla mnie chwilach przekonałam się jak wiele mam przyjaciół. I to nie tych, których znam osobiście, ale tych wirtualnych z dogomanii. Dziękuję Wam kochani z całego serca za wsparcie, za sms-y, za telefony za każde dobre słowo i za doping. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczyło. Co przyniesie nam przyszły rok? Nie wiem, ale mam głęboką nadzieje, że to co najcenniejsze- ZDROWIE czego życzę wszystkim z głębi serca. Wiem, że tam razem ze swoimi przyjaciółmi trzymałaś swoje łapinki za mnie. Trzymaj je nadal, są mi potrzebne. Chciałabym także, żebyś mi się przyśniła, żebyś mogła odwiedzać mnie w snach, na które tak czekam. Psoniu i wszystkie moje ukochane psinki życzę wam wszystkiego co najlepsze w tym Nowym 2009 Roku za TM Mimo upływającego czasu zawsze będziecie w naszych sercach i naszej pamięci. Joluś , byłam w galerii Gutka, dziękuję ci za wile ciepłych słów pod swoim adresem. Nie zawiodłaś mnie. Byłaś przy mnie kiedy najbardziej tego potrzebowałam. Quote
sota36 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Psoniu - blagam - niech nasza Anula ZDROWIEJE!!!! ps. Aniu...przepraszam.... Quote
Monia70 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Aniu! Dziekuję, że dałaś mi siebie. Że jesteś. Że się śmiejesz. Że płaczesz . Że rozmawiasz. Że słuchasz. Że nie krytykujesz. Że widzisz dobro świata. Że nie zamykasz oczu na niesprawiedliwość. Ze jesteś sobą dla innych. Że nie udajesz. Najbardziej na świecie zyczę Ci ZDROWIA.Bo ono daje nam wszystko.Pod tym jednym słowem mieści sie wszystko.Spokój,stabilizacja, plany na przyszłość, gotowanie obiadu, ścielenie łóżka, wyjście na spacer z psami, szczęście..... Zyczę Ci tego najbardziej na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola od jadzi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Aniu, i ja życzę Ci tego, co najcenniejsze,zdrowia, jeśli to będzie, to reszta jakoś się ułoży...Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Quote
JustynaM. Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A ja przyłączam się do tych wszystkich przepięknych życzeń na Nowy Rok 2009 trzymam kciuki cały czas i wierze ze wszystko będzie dobrze! Psoniu pamiętam Quote
szarotka11 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Psoniu jak tam Święta za TM. Mam nadzieję,że w Nowym Roku przyśnisz się swojej Pani i będziesz ją podtrzymywać na duchu. Aniu, życzę Ci, żeby ten rok przyniósl Ci zwycięstwo w Twojej bitwie i calej wojnie z paskudą. Quote
Agga Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Psoniu [`] Nowy roczek nam się zaczął. Kolejny roczek bez Was. Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziekuję wszystkim za życzenia Psoniu, jak tam spędziłyście sylwestrową noc? Ja w łazience. Nasze pannice ewakuowały się do wanny. Balbisia pierwsza, a Zuzia za nią, żeby dotrzymać jej towarzystwa. Czasami mam jednak wrażenie, ze Zuzka obserwując zachowanie Balbinki ja naśladuje. Chyba zaczyna uważać, ze skoro Balbinka się boi to oa tez powinna, że tak właśnie ma być. Jeśli przejmie jej zachowanie to tak będzie nie tylko o tej porze roku, ale i latem podczas burz. Lepiej już niech ona z niej nie bierze przykładu nie? Balbinka teraz wie, ze nie mogę jej nosić na rekach to wskakuje do wanny, ale nadal wymaga, żebym była przy niej. Zuzia na początku z zainteresowaniem oglądała pokaz sztucznych ogni, ale później dołączyła do Balbisi. Jest bardzo czułą sunią . Kocham cię maluśka A tak mamusia spędzała Sylwestra, ale nie narzekam Quote
ma_ruda Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zuzia i Balbinka też nie wyglądają jakby miały powód do narzekań na sposób spędzania Sylwestra;) No i to nasladownictwo... wydaje się, ze to nie tylko zachowanie. One wygladają jak odbicia lustrzane:loveu:. Może Zuzia w Sylwestra była w rozterce pomiedzy lojalnością wobec Psoni (pamietam, ze ona zachwycała się fajerwerkami:lol:) i solidarnością z Balbinką? A dla Psoni zapalam dzisiaj jeszcze świąteczne światełko Quote
Recommended Posts