szajbus Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ja również dziękuje ci i wszystkim , którzy przesyłają nam ciepłe mysli i tą dobrą energię. Psoniu, zaczyna mnie brać jakaś infekcja, ale nie dam się!!!!!!!!!!! Kocham Quote
sota36 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Anka - nie wymiekaj! Twardym trza byc!!! kochom cie.... Quote
Radek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Szajbus i Monia, też tu zaglądam często i trzymam za Was kciuki. Ciężko coś pisać, ale chciałbym żebyście wiedziały że jest więcej osób, które o Was myślą. Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze. Quote
sota36 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Radek napisał(a):Szajbus i Monia, też tu zaglądam często i trzymam za Was kciuki. Ciężko coś pisać, ale chciałbym żebyście wiedziały że jest więcej osób, które o Was myślą. Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze. No widzicie dziewczyny! Nie ma sily - musicie miec SILE!!!!!!! Quote
Evelin Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Tak drogie babeczki- jak to się mówi-alleluja i do przodu... Trzymajcie się, bo musi byc dobrze... Psotka przyśnij się swojej pani i wytłumacz,że już dość chorowania.Niech szybko wraca do zdrowia...Kogo jak kogo ale akurat Ciebie posłucha... Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Dla ciebie Psoniu i reszty moich ukochanych psinek. Pamiętam i noszę was w sercu moje maleństwa. Quote
Czekunia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pamiętam i palę dla Was świeczkę w swoim oknie... Moi drodzy Przyjaciele... Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT] [FONT=Arial] [FONT=Georgia]To dzień pocałunku[/FONT][/FONT][FONT=Georgia] nocy i światła Pamięci o Matce, Ojcu i Miłości Czas blizn i świeżych Po betonowej płycie ślizga się promień listopadowego słońca jak nić pajęczyny otula chryzantemę i łączy się z płomieniem świecy Pochyleni w milczeniu chwytamy pamięcią ten czas, który zatrzymał się wraz z ostatnim oddechem [/FONT] [FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień i smutny ? Gdy niebo powite łuną i tysiące świateł Pamięci Tych co za progiem [/FONT] [FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT] Quote
sota36 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Sloneczka Anuli - i do Was plynal moje mysli. Quote
Monia70 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Dlaczego Ci coodeszli są bardziej obecni ????" Quote
sota36 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 I znow powtorze moja odpowiedz - bo oni mieszkaja w serduchach naszych do naszego ostatniego oddechu. Quote
szajbus Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 To prawda. Żyją w nas , w naszych sercach, w naszej pamięci. Kocham was psie Aniołeczki Quote
szarotka11 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Psoniu, pamiętam o Tobie. Szajbus trzymaj sie w tym trudnym czasie. I weź od nas jak najwięcej siły i dobrej energii. Z całego serca Ci ją przekazuję. Quote
szajbus Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Dziękuję Szarotko Znów niedziela, niedawno minęła godz 13. Nie lubię tego dnia i tej godziny. Nieustannie nosze cię w swoim sercu moja maleńka [img]http://img233.imageshack.us/img233/2789/wiecezkwiatami4kt0.gif[/img] Quote
Monia70 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tak jak i ja Aniu nie lubię niedzieli godziny 10.05 .... Psoniu, skarbie. Pamietam [*] Quote
Recommended Posts