Bobek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wszystko masz napisane w informacji o obozach - koszty rowniez .Mniej placisz , mniej fchowcow z Toba pracuje , bo cena jest rowniez od tego uzalezniona.Decyzje podejmiesz sama ;) ----------------------------------- www.alpi.piasta.pl Quote
maat Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Bobek napisał(a):Jesli masz swojego psa i myslisz o pracy z nim to na obozie dogoterapeutycznym dowiesz sie wiecej i jest tam rowniez duzo pracy z psem .Poznajesz ogrom mozliwosci w tej pracy. Oboz dla wolontariuszy to podstawy pracy i wolontariatu dla tych ktorzy zaczynaja .Nie wazne w jakiej fundacji jestes to doswiadczenie ma sluzyc Tobie wiec serdecznie zapraszam Byłyśmy, ja i moje "klony", dzięki Alina, Dorota,Piotr,Maria,Agnieszka, Zula i wszyscy obozowicze! Mnóstwo się od Was nauczyłyśmy, mam głowę pełną pmysłów, i...fajnie było!!! To jest obóz na którym każdy, jak chce, może pochłonąć taką dawkę umiejętności, jakiej nie znajdzie przez rok. Samo przebywanie razem tylu psów i "psiarzy" to okazja nie do powtórzenia w innych warunkach-bo któż by to wytrzymał:lol:;) Piszemy się za rok !! magda , amba i toy Quote
Recommended Posts