Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam napisał(a):przeczytałam gdzies przed chwilą ze szczeniakom nie wolno podawac wolowiny bo odwapnia. jestem wstrząsnieta bo moja 8 mies. Leni je wołowine gdzie to czytałes :o , mozliwe bo to może byc ciężko strawne, lepiej by jadł mięso z kurczaka , indyka, takie lżejsze Pozdrawiam Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Malwina, albo efra znacie jakies kosmetyki które dodadzą objętosci??? Zwłaszcza jak pies jest w trakcie linienia :-? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
efra-husky Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Savannah ostatnio zamawiałam z tydzień temu i za przesyłkę płaciłam nie całe 10,00 zł (bo jeśli byś chciała kurierem, na drugi dzień to wtedy jest drożej; chyba 23,00 zł :-? ) Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 efra-husky napisał(a):Savannah ostatnio zamawiałam z tydzień temu i za przesyłkę płaciłam nie całe 10,00 zł (bo jeśli byś chciała kurierem, na drugi dzień to wtedy jest drożej; chyba 23,00 zł :-? ) oj to róznica jest spora :-? lepiej poczekac :) a znasz jakis produkt na objetosc? Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Savannah napisał(a):Atena napisał(a):Ale to jeszcze nie wiadomo. zdecyduj sie co ci szkodzi :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Nie chodzi oto, co szkodzi tylko, nie mam psa. No, praktycznie mam. Iwa R. pozyczy mi swojego chow-chow'a ale to jest jeszcze szczeniak, a jak na debiut wloełabym wystąpić ze starszym doświadczonym na ringu. Quote
efra-husky Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 CONFORT SPRAY (jest nieoceniony w przygotowaniu do wystaw: poprawia szorstkość sierści, zwiększa objętość a także intensyfikuje biel i pozwala zamaskować szpecące zażółcenia sierści.) VANILLE FIX (Lakier, który usztywnia włos jednocześnie zwiększając jego objętość. Doskonały do retuszu przed wystawą, pozwala utrwalić fryzurę, jest niewidoczny, nie skleja włosów, nawet w czasie deszczu. Aby zwiększyć objętość sierści spryskiwać zaczesując jednocześnie sierść pod włos tak, by lakier dostał się do nasady włosa) Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 efra-husky napisał(a):CONFORT SPRAY (jest nieoceniony w przygotowaniu do wystaw: poprawia szorstkość sierści, zwiększa objętość a także intensyfikuje biel i pozwala zamaskować szpecące zażółcenia sierści.) ) jakiej to jest firmy??? Pozdrawiam Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Atena napisał(a):Savannah napisał(a):Atena napisał(a):Ale to jeszcze nie wiadomo. zdecyduj sie co ci szkodzi :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Nie chodzi oto, co szkodzi tylko, nie mam psa. No, praktycznie mam. Iwa R. pozyczy mi swojego chow-chow'a ale to jest jeszcze szczeniak, a jak na debiut wloełabym wystąpić ze starszym doświadczonym na ringu. spytaj sie na dogomani kto by ci użyczył psa Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Na niedziele raczej wezme En-Choun, ale na sobote to nie wiem. Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 schodzę z tematu ale ...co mi tam:) czy biegnąc na ringu pies musi biec przy nodze czy moze za włascicielem? jakim tempem biegacie ? moja sunia tyoleruje tylko truchcik...:( boję się tej pierwszej mojej wystawy 11,09!!! Leni na widok innego psa dostaje szału -chce się z kazdym bawić. o sędzinę tez się boję -Leni ją wylize od stóp do głow. a najgorsze ze ja czasami nie mogę jej opanować. jak wyglądały wasze pierwsze wystawy? Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 efra-husky napisał(a):Oby dwa, które podałam są z Hery dzięki :wink: Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam napisał(a):schodzę z tematu ale ...co mi tam:) czy biegnąc na ringu pies musi biec przy nodze czy moze za włascicielem? jakim tempem biegacie ? moja sunia tyoleruje tylko truchcik...:( boję się tej pierwszej mojej wystawy 11,09!!! Leni na widok innego psa dostaje szału -chce się z kazdym bawić. o sędzinę tez się boję -Leni ją wylize od stóp do głow. a najgorsze ze ja czasami nie mogę jej opanować. jak wyglądały wasze pierwsze wystawy? pies powinien biec RÓWNO przy właścicielu tempo trzeba dostosowac do psa, jesli Twoja suka lubi truch to nie biegnie truchtem, nie przyspieszaj jej możliwosci, bo ciągnięcie za sobą psa brzydko wyglada. No lepiej żeby nie oblizywała sedziny :lol: Pierwsza wystawa? :lol: hmm 2001 Poznań, cała się trzęsłam, ale byłam 2/8 w szczeniakach :) Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam- A jakiego ty masz psa? Na niektórych szkoleniach i przedszkolach przyzwyczajają psa do wystaw. Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no to gratuluje!!! ja jade na klubówke więc konkurencji pewnie duzo sciągnie. jak dobrze pójdzie to się zglosze do poznania na miedzynarodową Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Savannah- A ty też będziesz na JH???? :o :roll: Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 mam CAO suczkę Donne Premium. w domu Leni na nią wołamy. startujemy w klasie szczeniąt. no i w mojej okolicy nie ma szkól i przedszkoli:( a ty Atena jakie masz pieski? bywasz na dogsach? Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Atena napisał(a):Savannah- A ty też będziesz na JH???? :o :roll: ano tak :wink: byde i w sobote i w niedziele :wink: Pozdrawiam Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam napisał(a):no to gratuluje!!! ja jade na klubówke więc konkurencji pewnie duzo sciągnie. jak dobrze pójdzie to się zglosze do poznania na miedzynarodową no to dobrze że w klasie szczeniąt, nie musisz się zbyt obawiac :wink: sędziowie sa bardzo przychylni dla słodkich małych psiaczków :) które dopiero zaczynają kariere wystawą :wink: a do Poznania zapraszam :D Pozdrawiam Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam napisał(a):mam CAO suczkę Donne Premium. w domu Leni na nią wołamy. startujemy w klasie szczeniąt. no i w mojej okolicy nie ma szkól i przedszkoli:( a ty Atena jakie masz pieski? bywasz na dogsach? Izam- a to nie ty w dogsach pytałaś sie mnie o Konkurs na Młodego Prezentera w temacie o Wrocławskiej wystawie? Tam jestem KOLA. No i na innych psich forach. Tylko tu jestem ATENA bo nick jest zarejestrowany. A tutaj żadko bywam. Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 byc moze . ja tu bywam częsciej. moze Ty znasz jakąs hurtownie albo sklep zoo w wawie? Quote
Atena Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Izam napisał(a):mam CAO suczkę Donne Premium. w domu Leni na nią wołamy. startujemy w klasie szczeniąt. no i w mojej okolicy nie ma szkól i przedszkoli:( a ty Atena jakie masz pieski? bywasz na dogsach? eeee... jakiej rasy??? Ja mam nie rasowego Berneńczyka i mieszańca Jamnika Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 central asian ovcharka czyli owczarka srodkowoazjatyckiego. ktos pomoze z tymi hurtowniami moze znajomi znają dobre hurtownie Quote
Izam Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no w koncu cos znalazłam PABEMIA na ulicy tukana w wawie Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 tam idzie kupic kosmetyki?? mam pytanie na jakiej ulicy jest Stacja PKP, Dworzec Centralny??? Quote
Recommended Posts