Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 zapraszam przy okazji do wpisanie się w księge gości :D wpis bardzo mile widziany :angel: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Izam Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 mi chodziło o te azjaty:) Savannah mozesz cos napisac o tych kosmetykach? to są same szampony czy coś jeszcze? Quote
Izam Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 te szczeniaczki to rozbojniki jakies:) zle im z oczy patrzy!!! Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Izam napisał(a):mi chodziło o te azjaty:) Savannah mozesz cos napisac o tych kosmetykach? to są same szampony czy coś jeszcze? hmm jesli chodzi o kosmetyki, szampon - to podstawa :wink: polecam bardzo drogie, ale super szampony z ALL System. Ja używam jeszcze pianki z Ring V ( cena 45 zł :-? ), ale uważam też że ludzka pianka nadajaca objetosc tez moze byc. OBOWIĄZKOWO przydałoby sie psa wysuszyc suszarka, nawet taka słabą ludzka :) , na wystawie, można kupic nabłyszczacz- siersc sie fajnie błyszczy, puder (tylko razy gdzie trzeba wybielic pewne miejsca :) ) jak masz jeszcze jakies pytania - wal śmiało :lol: :wink: pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Izam napisał(a):te szczeniaczki to rozbojniki jakies:) zle im z oczy patrzy!!! heh moim? :) moje to słodkie małe kruszynki :wink: tak do 2 miesiecy :D potem chate roznoszą :lol: hehe pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Savannah dla mnie wszystkie twoje psiaki to cudeńka :lol: Uwielbiam husky i wszytko dla tej rasy bym oddała :D Na pewno się jeszcze skontaktujemy w sprawie towarzystwa dla mojej maleńkiej :wink: Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 efra-husky napisał(a):Savannah dla mnie wszystkie twoje psiaki to cudeńka :lol: Uwielbiam husky i wszytko dla tej rasy bym oddała :D Na pewno się jeszcze skontaktujemy w sprawie towarzystwa dla mojej maleńkiej :wink: Nie ma sprawy :wink: i wielkie dzięki za bardzo miły wpis do księgi gosci :buzi: co prawda stronka nie była dawno uaktualniana ale cos tam jest :wink: przede wszystkim doszly nowe tytuły w dziele reproduktor :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Izam masz jeszcze jakies pytanka w sprawie wystaw? chętnie odpowiem :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja na przykład używam szamponu z Laboratories Hery - Essentiel Proteine (boski zapach :lol: ) Odżywki - Caresse Brillance i nabłyszczacz - Laque Vanille Fix Drogie kosmetyki, ale na prawdę warte tych pieniędzy. Wiem co mówię, bo wcześniej używałam innych a potych z Laboratories Hery widzę różnicę :D Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 efra-husky napisał(a):Ja na przykład używam szamponu z Laboratories Hery - Essentiel Proteine (boski zapach :lol: ) Odżywki - Caresse Brillance i nabłyszczacz - Laque Vanille Fix Drogie kosmetyki, ale na prawdę warte tych pieniędzy. Wiem co mówię, bo wcześniej używałam innych a potych z Laboratories Hery widzę różnicę :D ja używam pudru z Hery :) a ten nabłyszczacz to nie moge dostac Vaniliowego z Hery :-? ja mam Olej Norczy, super nabłyszcza siersc pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Atena Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Savannah- Będziesz na wystawie we Wrocławiu prawda? Z którym psiakiem? Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja zamawiam bezpośrednio u dystrybutora :wink: i zawsze wszystko mam Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Atena napisał(a):Savannah- Będziesz na wystawie we Wrocławiu prawda? Z którym psiakiem? tak bede we Wrocławiu, tylkoz którym psiakiem to nie wiem :) a czemu? :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 efra-husky napisał(a):ja zamawiam bezpośrednio u dystrybutora :wink: i zawsze wszystko mam łeee ja nie mam w miescie dystrybutora Hery :bigcry: Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 efra-husky napisał(a):Savannah mi z Gdańska przysyłają o serio?! :) oni maja jakąs strone www, lub jakies namiary na siebie? to moze ja tez zamowie sobie :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Atena Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 czemu się pytam? Bo mam nadzieje zobaczyć jakiegos twojego psiaka :) Uwielbiam huskie! Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Atena napisał(a):czemu się pytam? Bo mam nadzieje zobaczyć jakiegos twojego psikaka :) Uwielbiam huskie! :D super :wink: w jaki dzien bedziesz? ja bede w oba dni :) pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Jasne. Już ci podaję (i innym zainteresowanym) http://www.hery.pl/ Quote
Atena Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja też bede w oba, mieszkam niedaleko. Bede albo jako widz, albo będe brałą udził w Junior Handling. Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='efra-husky']Jasne. Już ci podaję (i innym zainteresowanym) http://www.hery.pl/ dzieki :) Może wkleisz fotki swojej dziewczynki? pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Atena napisał(a):Ja też bede w oba, mieszkam niedaleko. Bede albo jako widz, albo będe brałą udził w Junior Handling. o no prosze to i tak czy siak spotkamy się na Młodym Prezenterze :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Atena napisał(a):Ale to jeszcze nie wiadomo. zdecyduj sie co ci szkodzi :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Jak znajdę chwilkę to wkelję fotki do Galerii; póki co jest parę śmiesznych w Grupie V w topiku Zabawne zdjęcia haszczaków http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25948 Quote
Recommended Posts