resuruss Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Gratuluje!!!Oszalamiajacy wynik !!! Ja raczej pytalam o zdobywce najwiekszej ilosci BiS I ( a za tym pewnie idzie BOB,BOG ). Jak na razie prowadzi niezaprzeczalnie Chiccago!!! Quote
paolinka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 AAaa no i oczywiscie Int.Ch. ORSAY de Chester - Bearded Collie Ma na swoim koncie kilka/nascie BISów I :wink: W niedziele dowiem sie dokladnie ile to Wam napisze :lol: Quote
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Chicago of top team 17 x BIS 12 x res.BIS 2 x BIS Weteranów PAHLAVI FERRARI JC 13 x BIS 4 x res.BIS 3 x III BIS tych chyba nikt nie pobije ! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Więc teraz seterki ;) ZAPACH JAŚMINU z Arislandu: 3 x BIS Junior 4 x BIS 4 x II BIS 1 x III BIS AMERICAN DOLLAR z Arislandu: 6 x BIS TRAMPERUS MILLENIUM z Arislandu: 1 x BIS 2 x III BIS Afgan - PAHLAVI FERRARI JC: 13 x BIS 4 x res.BIS 3 x III BIS Mops - SHEFFIELD'S ONE O'CLOCK JUMP: 5 x BIS PON - MALINA z Gangu Długich: 5 x BIS 3 x II BIS 1 x III BIS 1 x IV BIS Quote
Savannah Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 nikt nie pobije jak narazie CHICAGO of top Team :) Quote
flashka-g Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 To fakt Traper- czyli Chicago jest niepowtarzalnym psem, a do tego duzo jego potomkówo osiagało laury. Moge sie pochwalic tym ze jeden Bis z jego konta jest zdobyty ze mna na krajówce w Raciborzu;] 8) :D Quote
Savannah Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 flashka-g napisał(a):To fakt Traper- czyli Chicago jest niepowtarzalnym psem, a do tego duzo jego potomkówo osiagało laury. Moge sie pochwalic tym ze jeden Bis z jego konta jest zdobyty ze mna na krajówce w Raciborzu;] 8) :D no można się tego było domyślic :wink: a może zliczy ktos jeszcze na jakich wystawach Chocago zdobywał te BIS'Y? Ile międzynarodowych, krajowych, itp... :) Pzdr Quote
flashka-g Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ja jeszcze dodam ze nie wiem który pies zdobył 3 razy pod rzad Bisa na miedzynarodowce w jednym miescie tak jak to w tym roku po raz 3 zrobił chiński gzrywacz INT.Ch NABAB Germanika w Sopocie :D Quote
Recommended Posts