resuruss Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Zastanawiam sie ktory pies w Polsce ma na swoim koncie najwieksza ilosc wygranych BiS??? Mam kilka typow,ale chcialabym poszerzyc swoja wiedze na ten temat.Napiszcie ktory wg. Was i ilosc BiS.Dziekuje bardzo!!!!! Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 no ja myśle że Gruby czyli Nabab Germanika wygrał najwięcej Bisów, albo mopsy z Sasquehanna. moze jeszcze byc pies siberian husky Nike's Exploring of Nordica :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
asiek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja stawam na rhodesiana MATABO MOZI Folwark Zwierzęcy :D Quote
resuruss Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Ja zastanawialam sie nad : -Mopsem p.Supronowicz -Afganem p.Supronowicz -grzywaczem p.Supronowicz -pon-em p .Supronowicz nastepnie -Nabab Germanika- grzywacz A-ha Lazarus- chart ang. whippet Piszcie kto moglby jeszcze pretendowac do zaszczytnego tytulu REKORDZISTA BISOWY????? Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 resuruss napisał(a):Ja zastanawialam sie nad : -Mopsem p.Supronowicz -Afganem p.Supronowicz -grzywaczem p.Supronowicz -pon-em p .Supronowicz nastepnie -Nabab Germanika- grzywacz A-ha Lazarus- chart ang. whippet Piszcie kto moglby jeszcze pretendowac do zaszczytnego tytulu REKORDZISTA BISOWY????? no przeciez napisałam swojego kandydata :wink: NIKE'S EXPLORING of Nordica - Moniki Milian (Hod. Z Pierwszej Ręki) :wink: SIBERIAN HUSKY Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
sh_maniak Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sznaucery olbrzymy z hod. Nergal jamnik Golfista westi od p. Kryszak bokser Paganini Nonstrum Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sh_maniak napisał(a):sznaucery olbrzymy z hod. Nergal jamnik Golfista westi od p. Kryszak bokser Paganini Nonstrum o własnie zgadzam się jak najbardziej co do westi pani Kryszak :) Speedy i Rob już wiele Bis'ów wygrali :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Irviers Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 PAHLAVI FERRARI JC (chart p. Supronowicz)- 13 BISów :o :D SHEFFIELD'S ONE O'CLOCK JUMP (mops p. Supronowicz)- 5 BISów Quote
Diana14 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 hmm może sheltie wł.K.Szulc beagle Shealaf Billy Whiz of Dylane (pisze z pamieci więc pewno coś w nazwie poknociłam :P ) afgan wł.Supronowicz Quote
Irviers Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 CHICAGO OF TOP TEAM (golden p. Supronowicz)- 17 BISów :o :o Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):CHICAGO OF TOP TEAM (golden p. Supronowicz)- 17 BISów :o :o WOW :) :o pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Agasia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Diana14 napisał(a):beagle Shealaf Billy Whiz of Dylane (pisze z pamieci więc pewno coś w nazwie poknociłam :P ) Mial ich jedynie 2 :) 2 razy byl bodajze na 2 czy 3 miejscu BISa :) Quote
Irviers Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Savannah napisał(a): WOW :) :o nooo :lol: :lol: ja tez jestem w szoku :D dla mnie 1 to dużo :lol: :D Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):[quote name='"Savannah WOW :) :o [/quote'] nooo :lol: :lol: ja tez jestem w szoku :D dla mnie 1 to dużo :lol: :D no widzisz :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 a ja właśnie policzyłam ile miał wspomniany przezemnie wczesniej siberian husky Int.Ch NIKE'S EXPLORING of Nordica był 6 razy na pudle BIS, z czego 2 razy wygrał BIS'a (wystawa międzynarodowa i krajowa) :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Irviers Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 inne osiągniecia tego 17 BIS owego Goldena 54 x BOG 24 x CACIB 6 x res.CACIB 66 x BOB 17 x BIS 12 x res.BIS 2 x BIS Weteranów :o Nparawdę super kolekcja :D Quote
kaukazy Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja typuje choć nie wiem ile miały bisów Sznaucery olbrzymy czarne z Tartaku Nowofunlandy Baltic storm Mops Supronowicz i jej Golden Tak pozatym wydaje mi się że moje miały najwięcej Bisów bo raz w tygodniu to reguła , tylko szkoda ,że zawsze się budzę i okazuje się ,ze to tylko sen. Quote
paolinka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Moim zdaniem oprocz psow p.Supronowicz na BIS czesto tez za WHWT p.Kryszak ;) Co do Beagli - tu mi sie tylko nasuwaja dunskie importy, czyli kiedys Skansehoj's Henry oraz Skansehoj's Blaze. My poki co mamy jednego BIS II i czekamy, moze kiedys jeszcze sie uda dorownac "rodzince" :D .... :roll: Quote
lima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Król ringu to: golden CHICAGO of top Team kto go widział w ruchu,poznał jego osobowośc nie zapomni nigdy. Quote
kingula Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Moze nie sa to rekordzisci, ale takze maja na swoim koncie pare BISow :D rotek BRUTUS Assarion basenji EASY RIDER Liwang seter irl. ARYSTOKRATA AMOR JK II z Palety husky BLACQUEJACK ERYK Fortunatus jamnki JEGO DLUGOSC Amfitrion - hmm jakos tak :oops: sznaucer BRYNHILD Nergal - tez mam nadzieje ze nie pokrecilam Quote
Agasia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 6 BISow - American Dollar z Arislandu ;) Seter irl :) Quote
resuruss Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Dziekuje sliczne - alez sie tego nazbieralo... Mi nasunela sie tez kandydatura Ekkika Georgius Geetha - greyhound,ale przy Chicago stanac nie moze... Quote
Daisunia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Storm Kloud's HHUDSON ICY WIND Zwycięzca Wystawy Championów Leszno 2001+BOB Zwycięzca Wystawy Championów Leszno 2002+BOB+BOG BIS-III Bydgoszcz 2001 BIS-III Toruń 2003 foto BIS Nordyckie Psy Zaprzęgowe - Klubowa Wystawa Łódź 2003 foto Zw.Klubu, BOB - Wystawa Klubowa 2003, 2004 Najpiękniejszy Pies z Grupy Nordyckich Psów Zaprzęgowych - Wystawa Klubowa 2003 Najlepszy Reproduktor Wystawa Klubowa 2003, 2004 BIS Najlepszy reproduktor z grupy V Wystawa Klubowa - 2004 BIS III Najpiękniejszy pies z Grupy Nordyckich Psów Zaprzęgowych - Wystawa Klubowa 2004 Quote
Recommended Posts