Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

Tego się nauczymy! Postanowiłam :p

[quote name='Taura']Hmmm no rzeczywiscie racja :lol: To zacznę sie kłaść na brzuchu :razz:

Taura, ja się kładę :-) I na brzuchu, i na plecach, Wika ładnie przeskakuje. I przełazi dołem pod ugiętymi kolanami. Myślę że przeskoczyłaby również przeze mnie skuloną, ale musiałaby się trochę rozpędzić. Na razie, powiedzmy, przełazi górą, drapiąc mi plecy

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='APSA']Byłoby fajne jako układanka :loveu:

Pamiętam, że kiedyś ta TEJ stronie jakoś układałam puzzle z moich zdjęć...ale już nie pamiętam jak to było...

[quote name='Paskuda_Bandzior']Oczy mi na wierzch wyszły :crazyeye:

A dla Bandziora ten skok to nawet nie był duży problem, tylko oczywiście trzeba było zacząć od skoku na wystawioną nogą, potem zagięcie, itp., itd doszliśmy do kółeczka :multi:
A ile razy mi sie zdarza zachwiać w decydującym momencie:mad:

No właśnie ja ostatnio próbowałam tego kółeczka z Tekilą (tylko, że jeszcze musiałam przykucać na jednej nodze :roll: ) i nie dałam rady utrzymać równowagi :cool1: No nic, ale skacze przez wszysko inne :cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']

Czesc Marysiu Dawno Mnie Tutaj Nie Było (Za Dawno)
Ja Jeszcze Wspominam Jak Una Pieknie Biegała W Lato 2006 W Przecławiu Na Agility:) Wspaniale Było :). To Zdjęcie Najbardziej Mi Sie Podoba Tylko.... Gdzie Ona Idzie ?:evil_lol:. Una Jest Sliczną Suczką, Prawdziwy Skarb. :loveu::loveu::loveu: Marysiu POiwedz Mi Jaki Masz Aparat - Foty Są Cudne
Musze częściej Odzwiedzać Moją Ulubiona czarnulke. Mam nadzieje Ze Jeszcze Kiedys Spotkam Was W Realu :)

Pzdr. Ola

Posted

Nareszcie udało mi się przeczytać i obejrzeć całą Waszą galerię :multi: :multi: :multi: W sumie zajęło mi to 1,5 miesiąca :evil_lol: Ale oplacało się! Unka jest boska, tworzycie razem swietny duecik, no, może trójkącik... aparacik też super i te foty :-o Marzy mi się coś takiego :loveu:
Napewno będę często odwiedzac Waszą galerię :diabloti:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
ooo... to już rozumiem czemu to taaak wolno jak na Une było :evil_lol:

No strasznie wolno :evil_lol:

Klaudia :-) napisał(a):
Marysia Unka bardzo fajnie robi ten slalomki:-)Poproszę o więcej filmików ;-)

HeHeHe, to nie jest takie proste, wymaga wezwania odsieczy filmikowej :lol:

Marta i Wika napisał(a):
Tego się nauczymy! Postanowiłam :p

Rozumiem, że w wersji trochę niższej :cool1:

CDN

Posted

[quote name='APSA']Byłoby fajne jako układanka :loveu:

Eee, za dużo czarnego :lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Oczy mi na wierzch wyszły :crazyeye:

Mam nadzieję, że już wróciły na miejsce :evil_lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior']A dla Bandziora ten skok to nawet nie był duży problem, tylko oczywiście trzeba było zacząć od skoku na wystawioną nogą, potem zagięcie, itp., itd doszliśmy do kółeczka :multi:
A ile razy mi sie zdarza zachwiać w decydującym momencie:mad:

:):) Gratulacje! :loveu:
Dla nas problemem jej skok przez samą rękę :roll: Una skacze ponad moją głową :roll: :evil_lol:

[quote name='olcha']Pamiętam, że kiedyś ta TEJ stronie jakoś układałam puzzle z moich zdjęć...ale już nie pamiętam jak to było...

Ale fajna stronka :multi:

[quote name='olcha']No właśnie ja ostatnio próbowałam tego kółeczka z Tekilą (tylko, że jeszcze musiałam przykucać na jednej nodze :roll: ) i nie dałam rady utrzymać równowagi :cool1: No nic, ale skacze przez wszysko inne :cool3:

Brawa! :klacz:
Masz u siebie w galerii filmiki? :razz:

CDN

Posted

[quote name='Olcia&Tasha']Czesc Marysiu Dawno Mnie Tutaj Nie Było (Za Dawno)
Ja Jeszcze Wspominam Jak Una Pieknie Biegała W Lato 2006 W Przecławiu Na Agility:) [...] Marysiu POiwedz Mi Jaki Masz Aparat - Foty Są Cudne
Musze częściej Odzwiedzać Moją Ulubiona czarnulke. Mam nadzieje Ze Jeszcze Kiedys Spotkam Was W Realu :)

Witaj Olu!
Ja też wspominam letnie bieganie w agility z rozrzewnieniem...
Aparat? Aktualnie pentax K10D :loveu:

[quote name='Gucio']
Ona tak tę piłkę szybko łapie, że czasami po prostu się piłka wydostaje z drugiej strony pyska ... ;)

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='monia&Tofi']Nareszcie udało mi się przeczytać i obejrzeć całą Waszą galerię :multi: :multi: :multi: W sumie zajęło mi to 1,5 miesiąca :evil_lol: Ale oplacało się! Unka jest boska, tworzycie razem swietny duecik, no, może trójkącik... aparacik też super i te foty :-o Marzy mi się coś takiego :loveu:
Napewno będę często odwiedzac Waszą galerię :diabloti:

Wow :mdleje: Przeczytałaś i obejrzałaś całą galerię?? :mdleje: :megagrin: :megagrin: :sweetCyb: :sweetCyb:
To teraz zapraszamy regularnie, żebyś nie miała zaległości :razz:

[quote name='Gazuś']A my mamy dla Uny prezencik ;-)

Dziękuję!! :buzi: :buzi:

[quote name='Gazuś']Tak na marginesie, znamy Uny wystawowego kolegę, mieszka w Malborku ;-) Piekny pies!

ATOSA Piękna Wieś? Jak dobrze go znacie? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Wow :mdleje: Przeczytałaś i obejrzałaś całą galerię?? :mdleje: :megagrin: :megagrin: :sweetCyb: :sweetCyb:
To teraz zapraszamy regularnie, żebyś nie miała zaległości :razz:

Po tym co tutaj zobaczyłam nie mogłabym nie wrócić :evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Potem trzeba było poczekać jakieś trzy dni:
ooo.... wygląda baardzo smakowicie - też musze posadzić cośik :cool3:
...Uniak przesłodko czeka - a smakuje jej? :lol:

Posted

Zachciało mi się trochę witamin :lol:
Najpierw był wstęp: trochę wody, nasionek, pudełeczko po jogurcie i ziemia:

Marysiu - następnym razem posadź nie w ziemi, ale na wacie, a jeszcze lepiej - ligninie. :cool3: Nie będziesz potem musiała wydłubywać grudek ziemi spomiędzy zębów. :evil_lol: Ech... rozmarzyłam się, bo rzeżucha kojarzy mi się z wiosną i Wielkanocą. :loveu:

Una jak zwykle piękna. :loveu:

Posted

ATOSA Piękna Wieś? Jak dobrze go znacie? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

No troche znamy ;-)
Mieliśmy się z jego właścicielem na ścieżki tropowe umawiać, ale jakoś nie wyszło ;-) A tak to z wystaw itp... Dobrze znają go właścicieli beagla i seterek, które wystawiam i stąd ja znam ;-)

Posted

Rauni napisał(a):
Też lubię takie witaminy, tylko śmierdzą jak rosną strasznie...

Moja siostra nie może znieść tego zapachu, ale przecież nie jest tak źle :lol:

Jupi napisał(a):
uwielbiam rzeżuche, wczoraj swoją posadziłam:lol:

I jak? Już wyrosła? :cool3:

Gucio napisał(a):
W sumie to ja sie nie przyznałam, ale też przebrnęłam przez cała już :cool3:

:cool2: :laola: Ale super :) :cunao:

Anza&Hacker napisał(a):
ooo.... wygląda baardzo smakowicie - też musze posadzić cośik :cool3:
...Uniak przesłodko czeka - a smakuje jej? :lol:

Pewnie, że jej smakuje :evil_lol: Ona wszystkożerna jest :cool1:

CDN

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Oczywiście :cool3: Na weekend muszą byc już całkiem sprawne :razz: :evil_lol:

Ciekawe dlaczego :razz: :grins:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Z sadzenia rzeżuchy najbardziej podoba mi się zdjęcie, że trzeba było czekać trzy dni :lol:

Ciekawe dlaczego :megagrin: :grins:

[quote name='Gosia_i_Luka']Marysiu - następnym razem posadź nie w ziemi, ale na wacie, a jeszcze lepiej - ligninie. :cool3: Nie będziesz potem musiała wydłubywać grudek ziemi spomiędzy zębów. :evil_lol: Ech... rozmarzyłam się, bo rzeżucha kojarzy mi się z wiosną i Wielkanocą. :loveu:

Una jak zwykle piękna. :loveu:

Ffuuuuuj :eviltong: Nie lubię sadzić na ligninie czy wacie. W końcu potem to jem, a w roślinie jest to, co ona zsyntezuje i wyciągnie z podłoża przy pomocy światła i wody. Poza tym taka, która rosła na ziemi, ma znacznie bardziej intensywny smak :razz:
(w celu uniknięcia ziemi stosuję dwa zabiegi: pierwszy - kiedy korzystam z "plantacji rzeżuchy" w ilościach hurtowych - koszę ją ;) a nie wyrywam ;)
drugi - ziemię pokrywam cieniutką warstwą waty, dzięki temu kiedy wyciągam wraz z korzonkiem, zdobycz ulega oczyszczeniu o tę cienką warstwę :razz:)
Ale dziękuję za radę :multi:

[quote name='butterfly15']pięękne fotki... piękny psiak :D cóż więcej chcieć :D Pozdrawiamy Agata&Kleks :D i zapraszamy do galerii Kleksa :)

Witaj butterfly! :bigok: Miło widzieć nową twarz w naszej galerii! :biggrina:

[quote name='Gazuś']No troche znamy ;-)
Mieliśmy się z jego właścicielem na ścieżki tropowe umawiać, ale jakoś nie wyszło ;-) A tak to z wystaw itp... Dobrze znają go właścicieli beagla i seterek, które wystawiam i stąd ja znam ;-)

Dopytuję, bo to jeden z kandydatów na męża dla Uny :lol!:

[quote name='Taura']A napis na opakowaniu po jogurcie mowi sam za siebie. :evil_lol:

Grunt to dobre podłoże :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una