Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Eeeech, genialny opis gończego to dała Agnieszka w galerii Phary... :loveu: jak się zgodzi, to go tu przekopiuję widziałam, rewelacja:lol: Wczoraj napisałam, że Una miała drugą sesję zdjęciową :cool1: ale nikt nie zareagował :evil_lol: więc nic nie wkleiłam :eviltong: no nie bądź taka, poprszę pielnie fotki Unowe, czekam z niecierpliwością:lol: internet mam tylko w pracy, a pracuje dzis do 14 więc mało czasu:cool3: :lol: Quote
AgaiPhara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Eeeech, genialny opis gończego to dała Agnieszka w galerii Phary... :loveu: jak się zgodzi, to go tu przekopiuję :p nie zgodzi się :evil_lol: ;), to jej :evil_lol:, Ty tego nie przeżyłaś :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) [quote name='Marysia_i_gończy'] dawaj więcej :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Jupi']no nie bądź taka, poprszę pielnie fotki Unowe, czekam z niecierpliwością:lol: internet mam tylko w pracy, a pracuje dzis do 14 więc mało czasu:cool3: :lol: Dobrze, dobrze, zaraz coś powklejam :lol: [quote name='AgaiPhara']nie zgodzi się :evil_lol: ;), to jej :evil_lol:, Ty tego nie przeżyłaś :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) Po pierwsze - zgodziła się! :multi: Najwyraźniej nie jest taka męda jak Ty :eviltong: ;) :evil_lol: Po drugie - jak to nie?? :mdleje: [quote name='AgaiPhara']dawaj więcej :cool3: No! Tak lepiej :lol: UWAGA! WKLEJAM PIĘKNE PODSUMOWANIE GOŃCZYCH POLSKICH! :czytaj: [quote name='AgaiPhara'](Gończe polskie) są fotogeniczne :loveu: wspaniale się z nimi pracuje, bo dają z siebie więcej niż wszystko, ALE zanim się to tego etapu dotrze, sto razy można się poddać, tysiąc razy myśleć, że nie uda się z tego nic wyrzeźbić, mieć milion myśli o strzale w łeb, że wybrało się tak wymagającą rasę... Nie ujęłąbym tego lepiej I za moment kilka fotek... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Jupi dla Ciebie, ponieważ masz psa-wariata, chwila wariackiej zabawy: Aga dla Ciebie, ponieważ masz sukę agilitową, będzie najprostsza hopka: Samturio - dla Ciebie, ponieważ zawsze wiesz co powiedzieć :evil_lol: będzie hopka najtrudniejsza :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Pozostałe będą bez dedykacji :cool3: Zabawa piłeczką na sznurku I skok przez obręcz Za aktywną! współpracę dziękujemy modelce Ani Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Jupi dla Ciebie, ponieważ masz psa-wariata, chwila wariackiej zabawy: pięknie dziękuje:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Samturio - dla Ciebie, ponieważ zawsze wiesz co powiedzieć :evil_lol: będzie hopka najtrudniejsza :lol: A bandzior tak umie, bandzior tak umie :multi: Nauczyłam jak oglądałam Twój filmik ze skokami bez przeszkód :cool3: I się naumiał chłopaczek :loveu: Śliczne zdjęcia! I śliczna latająca unka :loveu: Quote
AgaiPhara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Aga dla Ciebie, ponieważ masz sukę agilitową, będzie najprostsza hopka: czuję się wzruszona - pierwszy raz dostałam dedykowaną fotkę :multi: i z tej okazji Una ma nawet 2xwiększe uszy niz norlmalnie ;):loveu: Quote
shangri_la Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ho ho jakie śliczne fotecki :evil_lol: kurcze ja wczoraj robilam fotki wlasnie ze skokami przez rece itp, oczywiscie nie wszystkie wyszly teraz bedzie ze papuguje :oops: ale mam tez filmiki z którymi walcze zeby je wstawić tak wiec za jakis czas zapraszam do nas :lol: [SIZE=2]ale przyznam szczerze, że tego nie umiemy, głównie dlatego,że tu przy nauce potrzeba jest druga osoba a na TZa jakos nie moge liczyć w tej kwestii, czy moze jest jakis sposób żeby samodzielnie nauczyć? bo ja niewiem jak :cool1:?? pozdrawiam sa jeszcze jakies fotki z tej sesjii?? :eviltong: Quote
nathaniel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Marysiu masz jakieś fotki/filmiki z Unowego aportowania? ? Quote
APSA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] APSA - z dedykacją dla Ciebie: Iiii!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki dzięki dzięki !!! :loveu::loveu::loveu: I te uszyska :loveu: Pozostałe zdjęcia ze wspaniałymi wyklikanymi modelkami też piękne :) Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ALE LALA!!!!! żaden jej sięnie oprze!!!!! Piękne zdjęcie Marysiu!!! [quote name='Paskuda_Bandzior']A bandzior tak umie, bandzior tak umie :multi: Nauczyłam jak oglądałam Twój filmik ze skokami bez przeszkód :cool3: I się naumiał chłopaczek :loveu: se obejrzał filmik i sam zakumał? :evil_lol: zakumkał Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Taura'] Gdybym kazała Dinowi skoczyć przez "coś" takiego, obszedłby mnie na około i popatrzył z wyrazem psyka mówiącym: "no dawaj szyneczke! :razz:" Zdjęcia boskie! :loveu: Taura ja myślę, że to by było troszkę za wysoko dla Dina :lol: [quote name='Jupi']pięknie dziękuje:lol: Pięknie proszę :lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']A bandzior tak umie, bandzior tak umie :multi: Nauczyłam jak oglądałam Twój filmik ze skokami bez przeszkód :cool3: I się naumiał chłopaczek :loveu: Brawa dla Bandziorka!! :klacz: Dla nas to było najtrudniejsze, bo Ania nie mogła nóg poskładać jak trzeba :evil_lol: Albo dziura była za mała, albo Ania traciła równowagę w kluczowym momencie, albo... :evil_lol: naśmiałyśmy się za wszystkie czasy usiłując to sfocić :lol: [quote name='AgaiPhara']czuję się wzruszona - pierwszy raz dostałam dedykowaną fotkę :multi: i z tej okazji Una ma nawet 2xwiększe uszy niz norlmalnie ;):loveu: Oooo, miło mi, że objęłam zaszczytną, nieodbieralną palmę pierwszeństwa w kategorii dedykowanych zdjęć :loveu: :multi: A uszy, jak wiesz, zwiększają powierzchnię lotną ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='shangri_la'] [SIZE=2]ale przyznam szczerze, że tego nie umiemy, głównie dlatego,że tu przy nauce potrzeba jest druga osoba a na TZa jakos nie moge liczyć w tej kwestii, czy moze jest jakis sposób żeby samodzielnie nauczyć? bo ja niewiem jak :cool1:?? Ja wszystkich skoków uczyłam samodzielnie :cool1: I na dodatek ten skok w wersji pierwotnej wyglądał tak, że Una skacze w linii człowieka, tzn. od pleców ponad głową, ale tu nie chciałam narażać Ani, więc nie mam takiej fotki. Niestety nie wiem, jak go uczyłam :niewiem: Chyba po prostu kucnęłam i powiedziałam "hop" :PROXY5: [quote name='nathaniel']Marysiu masz jakieś fotki/filmiki z Unowego aportowania? ? Mam. TUTAJ jest filmik z aportu. [quote name='APSA']Iiii!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki dzięki dzięki !!! :loveu::loveu::loveu: I te uszyska :loveu: Pozostałe zdjęcia ze wspaniałymi wyklikanymi modelkami też piękne :) :):):):):):):):):):):):):):) [quote name='gochgoch']ALE LALA!!!!! żaden jej sięnie oprze!!!!! Piękne zdjęcie Marysiu!!! Ta Lala umie facetom przywalić i kazać im spadać byle dalej :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [CENTER]Świetne te skoki :loveu: Musze porządniej zabrać się z Hackerem za ich nauke i odwrażliwianie go przy wszelkich ewolucjach w okolicach pani - on mi chyba krzywdy nie chce zorbić, ale ja sie przecież nie boje i wiem o co go prosze :evil_lol: [/CENTER] Quote
Rauni Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] No, a ja mam problem, bo nie umiem tak stanąć :oops: Quote
Anza&Hacker Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Rauni napisał(a):No, a ja mam problem, bo nie umiem tak stanąć :oops: Nauczyć Cie? :diabloti: :cool3: Quote
Rauni Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Anza&Hacker napisał(a): Nauczyć Cie? :diabloti: :cool3: Chybabyś mi musiała błędnik nowy wstawić... Quote
olcha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Pozdrawiam Marysia i Una Zdjęcie 3D Una wychodzi ze zdjęcia :crazyeye: [quote name='gonek']Mi się też to bardzo podoba, Una wychodzi ze zdjęcia :crazyeye::lol: Pierwsza byłam :placz: Niesamowite skoki! :klacz: Quote
Tośka_m Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ależ mi się zaległości narobiło w Uninej galerii :oops: Zdjęcia skokowe świetne :loveu: A to mnie po prostu zwaliło z krzesła - jest absolutnie i fenomenalnie wspaniałe :crazyeye: GO porażająca a kolorystyka bajkowa :mdleje: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='nathaniel']Miałam nadzieję na nowy filmik ;) Nowego niet. Zresztą od nagrania tamtego filmiku właściwie nic nie zrobiłam z aportem :lol: [quote name='Anza&Hacker']Świetne te skoki :loveu: Musze porządniej zabrać się z Hackerem za ich nauke i odwrażliwianie go przy wszelkich ewolucjach w okolicach pani - on mi chyba krzywdy nie chce zorbić, ale ja sie przecież nie boje i wiem o co go prosze :evil_lol: No to dobrze, że nie chce Ci krzywdy zrobić! W końcu ma skakać NAD, a nie odbijać się od ciała :eviltong: [quote name='Rauni']No, a ja mam problem, bo nie umiem tak stanąć :oops: Oo, to ból. Ania też miała problem, ale dałyśmy radę. Poza tym to byłoby chyba wysoko dla Twoich burków? :razz: [quote name='Taura']Hmmm no rzeczywiscie racja :lol: To zacznę sie kłaść na brzuchu :razz: Czemu nie :multi: [quote name='olcha']Zdjęcie 3D Una wychodzi ze zdjęcia :crazyeye: Pierwsza byłam :placz: Niestety nie byłaś pierwsza :lol: [quote name='Tośka_m']A to mnie po prostu zwaliło z krzesła - jest absolutnie i fenomenalnie wspaniałe :crazyeye: GO porażająca a kolorystyka bajkowa :mdleje: No proszę! Co potrafi zdziałać WOLNO idący gończy po brzozowych ścinkach :lol: Jeszcze ciepłe! filmiki! Slalom 8 tyczek w linii prostej: - na lewą rękę - na prawą rękę To jest drugi i trzeci pzebieg w drugiej sesji z linią prostą (w pierwszym przebiegu zahaczyła obrożą o tyczki :roll:). Potem się dziewczyna rozpaskudziła, rozszczekała, zaczęła robić błędy, więc wymusiłam dobre przebiegi i spakowałam zabawki :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):To jest drugi i trzeci pzebieg w drugiej sesji z linią prostą (w pierwszym przebiegu zahaczyła obrożą o tyczki :roll:). Potem się dziewczyna rozpaskudziła, rozszczekała, zaczęła robić błędy, więc wymusiłam dobre przebiegi i spakowałam zabawki :cool3: ooo... to już rozumiem czemu to taaak wolno jak na Une było :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Marysia Unka bardzo fajnie robi ten slalomki:-)Poproszę o więcej filmików ;-) Quote
Recommended Posts