Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysiu, teraz to już mnie z nóg zwaliłaś.
czarny pies + śnieg to chyba duet najgorszy do fotografowania z możliwych.
a Twoje zdjęcia są NIESAMOWITE !:multi:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
J

:happy1: Super śnieżne fotki.

Vigo też tak ryje za piłką, zdaje się, że większą przyjemność mu sprawia rycie niż aportowanie, bo wracając do mnie z piłką jeszcze ją sobie ze dwa razy upuści, pokopie i dopiero wreszcie przyjdzie... :evil_lol:

A u nas dzisiaj deszcz... ja wiedziałam, że tak będzie...:angryy:

Posted

Marysiu, ja nie komentuję, bo mi mowę odejmuje ;-) Świetnie Ci wychodzą te fotki w ruchu!

Ale masz trochę łatwiej ode mnie bo Una nie ma kłaków które się poruszają dodatkowo ;-)

Posted

To ja dziękując Wam wszystkim za miłe słowa dotyczące śnieżnych fotek, chwalę się:

dziś, na wystawie w Głogowie, Una otrzymała CWC, co oznacza, że spełniła wymagania stawiane przez Związek Kynologiczny w Polsce, potrzebne do uzyskania tytułu
Championa Polski
:B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao:

Przyznaję się - odtańczyłam na ringu mały taniec radości

Pozdrawiam
Marysia i Ch. Pl. UNA Hulaj Dusza :loveu:

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Ale masz trochę łatwiej ode mnie bo Una nie ma kłaków które się poruszają dodatkowo ;-)

ktoś jeszcze wcześniej wspominiał, ze Una podpalana, wiec łatwiej ostrośc ustawić :evil_lol:
a co powiecie na czarnego jak węgiel włochatego małego psa? :diabloti: czarny kleks na białej kartce :roll:

GRATULACJE dla Uniastej !:multi: :multi: :multi:

Posted

To ja dziękując Wam wszystkim za miłe słowa dotyczące śnieżnych fotek, chwalę się:

dziś, na wystawie w Głogowie, Una otrzymała CWC, co oznacza, że spełniła wymagania stawiane przez Związek Kynologiczny w Polsce, potrzebne do uzyskania tytułu
Championa Polski
:B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao:

Przyznaję się - odtańczyłam na ringu mały taniec radości

Pozdrawiam
Marysia i Ch. Pl. UNA Hulaj Dusza :loveu:

A nie mówiłam? :multi: :multi:

Posted

Dziękujemy za gratulacje

Prawdę mówiąc jestem wykończona poranną drogą w śnieżycy, 3 godziny - 120 km :mdleje: Powierzchnia wystawowa maleńka, ringi oddzielone trzema choinkami, sytuację ratowały obszerne trybuny, gdzie rozłożyłyśmy się z klatką, do której Una wepchnęła się natychamist, jak tylko otworzyłam drzwiczki :loveu: Zeszłyśmy na dół w ostatniej chwili i ja byłam zmęczona samym przeciskaniem się między ludźmi i psami - masakra po prostu
Rosyjska sędzina zrobiła na mnie bardzo sympatyczne wrażenie, obejrzała Unę baaaaardzo dokładnie, podyktowała dłuuuugi, wyczerpujący opis, do tego tłumacz przy ringu był bardzo kompetentny (kiedy miałam wątpliwość dotyczącą tego, co słyszałam, dokładnie mi wyjaśnił o co chodzi) - i pisał czytelnie :loveu: :loveu: :loveu: No i jak usłyszałam "CWC" to zaczęłam skakać po ringu .
Potem wystarczyło się "tylko" przedrzeć do klateczki na górę, złapać trochę tchu, spakować manatki i wracać do domu (opróżniając po drodze miseczkę karmy na stoisku :cool3:).

BARDZO gorąco dziękuję za wsparcie psychiczne oraz fizyczne Pauli - bez Ciebie nie dałabym rady! :Rose: :Rose: :Rose: i przepraszam za opętane gadulstwo w samochodzie, to mój sposób na nie spanie za kółkiem :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS I Una zrobiła championat w 6 miesięcy i 20 dni :multi: