Marysia_i_gończy Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: 10 znaków Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Świetnie jej sie fafle na mordzi zawijają! :loveu: Więcej super-Uno fotek prosimy! :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: 10 znakówMarysiu przecież my zawsze obejrzymy i skomentujemy!!! Nie obrażaj się o te kilka minutek :-( Quote
Hania Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Piłkoskrywanie :crazyeye: :evil_lol: :loveu: Quote
shangri_la Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 I na koniec - prawie jak pointer ;) tylko nosa zadartego brakuje :evil_lol: pozdrawiam Quote
Justa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Marysiu, teraz to już mnie z nóg zwaliłaś. czarny pies + śnieg to chyba duet najgorszy do fotografowania z możliwych. a Twoje zdjęcia są NIESAMOWITE !:multi: Quote
Rauni Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):J :happy1: Super śnieżne fotki. Vigo też tak ryje za piłką, zdaje się, że większą przyjemność mu sprawia rycie niż aportowanie, bo wracając do mnie z piłką jeszcze ją sobie ze dwa razy upuści, pokopie i dopiero wreszcie przyjdzie... :evil_lol: A u nas dzisiaj deszcz... ja wiedziałam, że tak będzie...:angryy: Quote
Marta i Wika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Marysiu, ja nie komentuję, bo mi mowę odejmuje ;-) Świetnie Ci wychodzą te fotki w ruchu! Ale masz trochę łatwiej ode mnie bo Una nie ma kłaków które się poruszają dodatkowo ;-) Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ha ha, nie narzekaj Marysiu, Una jest podpalana i jakoś łatwiej ostrość na psie "kolorowym" złapać niż na jednolitym (Pusiek). :diabloti: A fotki... jak zwykle ładne. ;) Quote
Guciek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hmmm a ja dostałam wiesci z wystawy i powiem tyle : gratulacje dla Unki :loveu: :loveu: a więcje nich piszą te osoby, które znają wszystkie szczegóły :) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 To ja dziękując Wam wszystkim za miłe słowa dotyczące śnieżnych fotek, chwalę się: dziś, na wystawie w Głogowie, Una otrzymała CWC, co oznacza, że spełniła wymagania stawiane przez Związek Kynologiczny w Polsce, potrzebne do uzyskania tytułu Championa Polski :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: Przyznaję się - odtańczyłam na ringu mały taniec radości Pozdrawiam Marysia i Ch. Pl. UNA Hulaj Dusza :loveu: Quote
Justa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ale masz trochę łatwiej ode mnie bo Una nie ma kłaków które się poruszają dodatkowo ;-) ktoś jeszcze wcześniej wspominiał, ze Una podpalana, wiec łatwiej ostrośc ustawić :evil_lol: a co powiecie na czarnego jak węgiel włochatego małego psa? :diabloti: czarny kleks na białej kartce :roll: GRATULACJE dla Uniastej !:multi: :multi: :multi: Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Justa napisał(a): a co powiecie na czarnego jak węgiel włochatego małego psa? :diabloti: czarny kleks na białej kartce :roll: To dopiero jest tragedia :diabloti::diabloti: . Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [SIZE="5"]GRATULUJE :multi::laola::multi::razz: :cool2::drinking: Quote
Guciek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):To ja dziękując Wam wszystkim za miłe słowa dotyczące śnieżnych fotek, chwalę się: dziś, na wystawie w Głogowie, Una otrzymała CWC, co oznacza, że spełniła wymagania stawiane przez Związek Kynologiczny w Polsce, potrzebne do uzyskania tytułu Championa Polski :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: Przyznaję się - odtańczyłam na ringu mały taniec radości Pozdrawiam Marysia i Ch. Pl. UNA Hulaj Dusza :loveu: A nie mówiłam? :multi: :multi: Quote
Tośka_m Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gratuluję dziewczyny! Uściski i gratki wielkie dla Uninej piękności!! :loveu: :laola: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dziękujemy za gratulacje Prawdę mówiąc jestem wykończona poranną drogą w śnieżycy, 3 godziny - 120 km :mdleje: Powierzchnia wystawowa maleńka, ringi oddzielone trzema choinkami, sytuację ratowały obszerne trybuny, gdzie rozłożyłyśmy się z klatką, do której Una wepchnęła się natychamist, jak tylko otworzyłam drzwiczki :loveu: Zeszłyśmy na dół w ostatniej chwili i ja byłam zmęczona samym przeciskaniem się między ludźmi i psami - masakra po prostu Rosyjska sędzina zrobiła na mnie bardzo sympatyczne wrażenie, obejrzała Unę baaaaardzo dokładnie, podyktowała dłuuuugi, wyczerpujący opis, do tego tłumacz przy ringu był bardzo kompetentny (kiedy miałam wątpliwość dotyczącą tego, co słyszałam, dokładnie mi wyjaśnił o co chodzi) - i pisał czytelnie :loveu: :loveu: :loveu: No i jak usłyszałam "CWC" to zaczęłam skakać po ringu . Potem wystarczyło się "tylko" przedrzeć do klateczki na górę, złapać trochę tchu, spakować manatki i wracać do domu (opróżniając po drodze miseczkę karmy na stoisku :cool3:). BARDZO gorąco dziękuję za wsparcie psychiczne oraz fizyczne Pauli - bez Ciebie nie dałabym rady! :Rose: :Rose: :Rose: i przepraszam za opętane gadulstwo w samochodzie, to mój sposób na nie spanie za kółkiem :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una PS I Una zrobiła championat w 6 miesięcy i 20 dni :multi: Quote
Klaudia :-) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 GRATULACJE DLA UNKI I DLA CIEBIE MARYSIU!!!! Macie jakieś zdjęcia z tej wystawy? Quote
Marta i Wika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [CENTER]GRATULACJE! :laola: [/CENTER] Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Super! P.S. słyszałam że masz jakies tanie frisbee na zbyciu, to prawda? :) Quote
Recommended Posts