Marysia_i_gończy Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Ochhhh, w ramach świątecznych atrakcji złapałam wirusa. Tych, którzy piszą te świństwa to normalnie :snipersm: Ileś dni w plecy, a poskudztwo dalej siedzi w systemie :wallbash: no i nie mogłam czytać Waszych postów i składać życzeń :sadCyber: Haniu złożenie kilku rymów nie oznacza, że jest się poetą :sg168: anetto, KaRa_TC, mrowka dziękuję Wam :jumpie: dbsst bo śnieg jest trudny do fotografowania :x-mas: Poświato, PIKO, bellatriks, dbsst BARDZO dziękuję Wam za życzenia i karteczki :-D jesteście kochani :buzi: i pozostaje mi tylko powiedzieć Wam wszystkim: Wszystkiego Najlepszego (po)Świętach! Życzę Wam, aby cząstka tej Bożonarodzeniowej atmosfery została w Waszych Sercach na każdy dzień Roku 2006 :santagri: Pozdrawiam wszystkich! Marysia i Una Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 cholibka zauwazymam ze jest truuuuudny :( Quote
Marysia_i_gończy Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Hej!! Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia i wizyty :gent: Niestety mnie dogomania nie lubi :shake: i nie uruchamia mi się w domu :placz: ale korzystając z okazji donoszę :cool3: że Una nie przejmując się szadzią nie przejmując się mrozem spaceruje sobie zupełnie normalnie :evil_lol: Pozdrawiam :p Marysia i Una Quote
betty_labrador Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Una fajnie wyglada, jak czarny gepard. Quote
betty_labrador Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 teraz obejrzalam caaala galerie, Una jest naprawde CUDOWNA :multi: :multi: :multi: no i jakos zdjec super :) ps. wszystkie zdjecia juz mam na dysku w folderze UNA :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 betty_labrador napisał(a):teraz obejrzalam caaala galerie, Una jest naprawde CUDOWNA :multi: :multi: :multi: no i jakos zdjec super :) Podziwiam samozaparcie :jumpie: że Ci się chciało tyle stron oglądać... :jumpie: CIESZĘ się bardzo :):):):):):):):) Pozdrawiam Marysia i Una PS Poprzednio ktoś ją porównywał do charta :D Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Una jest przepiękna! Taka szlachetna! :loveu: Mam takie pytanie: czy gończy polski to to samo, co ogar? Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Behemot']Una jest przepiękna! Taka szlachetna! :loveu: Dziękuję :) Jest szlachetna, to w końcu nasza, stara rasa :cool3: [quote name='Behemot']Mam takie pytanie: czy gończy polski to to samo, co ogar? Nie! To dwie różne rasy - różny wygląd i różne charaktery: ogary są większe, masywniejsze i znacznie spokojniejsze i stateczniejsze od gończych. Oto ogar (POŚWIATA Stary Sad): Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dawno Uny nie było :evil_lol: To dlatego, że mój ukochany, podstawowy obiektyw miał niezbyt przyjemne spotkanie z matuszką ziemią :placz: Z braku laku zapraszam więc na foteczki - głupoteczki ;) - pozycja relaksacyjna - proszę zwrócić uwagę o podparcie głowy o ścianę :razz: - jeśli ściany brak - zaleca się korzystanie z poduszek - przy braku poduszek ostatecznie można złożyć głowę na... swoim własnym grzbiecie :lol: - uwaga! nie zaleca się gubienia głowy między łapami! :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 I jeszcze jedna mega głupotka :lol: :lol: :lol: Oto Una - Czerwony Kapturek: Pozdrawiam Marysia i Czerwony Kapturek :lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']I jeszcze jedna mega głupotka :lol: :lol: :lol: Oto Una - Czerwony Kapturek: Pozdrawiam Marysia i Czerwony Kapturek :lol::crazyeye::lol::lol::lol::lol::lol::lol::loveu: jest wspaniała :loveu: Quote
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']I jeszcze jedna mega głupotka :lol: :lol: :lol: Oto Una - Czerwony Kapturek: Pozdrawiam Marysia i Czerwony Kapturek :lol: Ale ma minę :grin: O mniej więcej taką -->:icon_roc: :watpliwy: :niedowia: :stormy-sad: :stupid: Quote
Koma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no nie :-o genialne :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='olcha']Ale ma minę :grin: O mniej więcej taką -->:icon_roc: :watpliwy: :niedowia: :stormy-sad: :stupid: Doskonała interpretacja :lol: Ona dokładnie tak się czuła :lol: ale czego się nie robi dla kilku kulek suchej karmy ;) Alicjo - jest najwspanialsza :shiny: Koma - starałyśmy się ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jestem pod wrażeniem , bo ona naprawdę jest piękna :loveu: ............właśnie mój syn się zakochał :loveu:w Unie Quote
betty_labrador Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Podziwiam samozaparcie :jumpie: że Ci się chciało tyle stron oglądać... :jumpie: CIESZĘ się bardzo :):):):):):):):) Marysiu droga-jesli cos mi sprawia przyjemnosc to obejrze lub przeczytam to od deski do deski, kwestia chcenia czy nie chcenia nie ma tu nic do rzeczy :multi: A koszyczek i my w koncu zrobimy z Tosca i wam pokazemy :D (jak zrobie galerie Tosci ;) :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jestem pod wrażeniem , bo ona naprawdę jest piękna :loveu: ............właśnie mój syn się zakochał :loveu:w Unie Twój syn ma doskonały gust!! :kciuki: :lilangel: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 betty_labrador napisał(a):Marysiu droga-jesli cos mi sprawia przyjemnosc to obejrze lub przeczytam to od deski do deski, kwestia chcenia czy nie chcenia nie ma tu nic do rzeczy :multi: Wow :oops: :oops: :oops: :oops: :laugh2_2: betty_labrador napisał(a):A koszyczek i my w koncu zrobimy z Tosca i wam pokazemy :D (jak zrobie galerie Tosci ;) :razz: Czekamy z niecierpliwością :) na jedno :cool3: i drugie :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Hej!! Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia i wizyty :gent: ... Pozdrawiam :p Marysia i Una Marysiu - Una jest poprostu...boska a zdjęcia ...brak już słów :crazyeye: Z taką figurą i linią Una spokojnie mogłaby stratować w wyborach miss gończych :cool3: i byłaby bezkonkurencyjna :multi: Wygląda obłędnie :loveu: Quote
Hania Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']I jeszcze jedna mega głupotka :lol: :lol: :lol: Oto Una - Czerwony Kapturek: Pozdrawiam Marysia i Czerwony Kapturek :lol: Czy to juz po tym jak Kapturkiem został wilk ?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts