Rauni Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Piękne noworoczne fotki i piękna Unina figura. A ja spędziałam Sylwestra z psiarzami - efekt był taki, że wszyscy zgromadzeni goście, a było nas razem 14 osób, cichcem i wielką satysfakcją dokarmiali przy stole nie swoje psy. Borzoj na kolczatce mnie nie dziwi, w Polsce na kolczatce chodzi wszystko od jamników po dogi i to niezależnie od wieku... :-( Quote
gonek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Rauni napisał(a): Borzoj na kolczatce mnie nie dziwi, w Polsce na kolczatce chodzi wszystko od jamników po dogi i to niezależnie od wieku... :-( Racja, ja ostatnio widziałam maleńkiego labka na wielkieeeeej kolczacie prowadziło go dziecko :shake: Quote
Hania Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 gonek napisał(a):Racja, ja ostatnio widziałam maleńkiego labka na wielkieeeeej kolczacie prowadziło go dziecko :shake: Co się dziwić jeżeli miałam ostatnio klienta, któremu wet powiedział, że labradora nie da się nauczyć chodzić na smyczy i żeby swojemu 4-miesięcznemu kupili kolczatkę:angryy: :angryy: :angryy: . Quote
shangri_la Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 psepiękne fotki :lol: a Una jest w aktualnym wydaniu psów myśliwskich :multi: i przyznam sie szczerze, że przegladajac ten numer zawiodla moja teoria na temat odróżnienia gp od gs po ogonie- pare polskich gończych na fotkach ma gruby ogon :oops: pozdrawiam Quote
Honey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jak po jednej fotce na łebka, to mnie tez prosze policzyc ! :razz: Marysiu, filmiki swietne ! Aaa, co ja gadam, filmiki jak filmiki, zupelnie zwyczajne, duet w nich wystepujacy jest rewelacyjny :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Ale slicznie wyszła :multi: Quote
Guciek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Pula - no dokłądnie, takie cudne zdjecie! :loveu: "Poczuj ten wiatr!" z którym wbiegniesz w zawody, ha! :cool3: ) Quote
Nugatowa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W podskokach poprzez las skacze Kaputrek uśmiecha się cały czas do słońca i do chmurek ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysiu mam cos dla Ciebie:loveu: Wiem, że trochę długo to trwało ale dopiero dziś mam dostęp do tych fotek no to daję: Wpatrzona w Marysię :) To się Unie minka zmieniła :cool3: W biegu na zakręcie... Obydwie jakie skupione :razz: I jeszce w innym miejscu na ringu i tym razem Marysia nie ma obciętej głowy ;) Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Haniu :lol: To by było na tyle jeśli chodzi o noworoczne fotki :) Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu Ty geniuszu fotograficzny!:loveu: Ale Una ma cycorki duże:cool3: :evil_lol: Quote
Hania Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a): Ale Una ma cycorki duże:cool3: :evil_lol: Pocieczkowe :evil_lol: Quote
Guciek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 http://images4.fotosik.pl/282/9625fc2a597e24e7.jpg Alez ona wiecznie skupiona :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Anza fotki zawsze przepuszczam przez gęęęste sito, te, które przez nie przeszły, znalazły się już tutaj. Więc dla Ciebie nie mam - może inną razą :cool3: gochgoch cieszę się, że zmusiłam Cię do ujawnienia się :eviltong: Rauni dziękuję :loveu: Podkarmianie nie swoich psów... :evil_lol: Ja staram się być silna, swojego nie karmię i obcych też nie :multi: A kolczatki - to smutne :shake: gonek a jak ten lab dorośnie to będzie ciągnął jak parowóz NA kolczatce. I to jest ta powalająca mnie logika :mad: Haniu wiedza części wetów na temat szkolenia, bahawioru itp. jest załamująca po prostu :mad: shangri i udało mi się ten numer kupić i uważam, że Una ładnie wyszła! :multi: :multi: :multi: Tzn. kolory przekłamane, ale postawa śliczna :loveu: Honey trzeba było być wcześniej :eviltong: I dziękuję baaardzo :loveu: Paula - bo ona po prostu JEST śliczna :lol: Gucio było prawie jak mówisz :razz: Una stała pod wiatr i węszyła (stąd rozwiane uszy), a potem poooooooszła! (z wiatrem w zawody ale w przeciwną stronę :cool3: no i wróciła wołana :cool3:) CDN :p Quote
Marysia_i_gończy Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nugatowa napisał(a):W podskokach poprzez las skacze Kaputrek uśmiecha się cały czas do słońca i do chmurek ;) :lol: :lol: :lol: :roflt: Una bardziej przymina wilka :eviltong: Taura napisał(a):Ja tu zaglądam, zaglądam ale nie komentuje, ponieważ brak słów w pozytywnym znaczeniu tego słowa :loveu: Taura używanie słów jest umięjętnością ginącą w dzisiejszym obrazkowym świecie, niemniej polecam trening, bo umiejętność owa przydatną wielce bywa :lol: Paskuda_Bandzior napisał(a):Marysiu mam cos dla Ciebie:loveu: Wiem, że trochę długo to trwało ale dopiero dziś mam dostęp do tych fotek no to daję: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: NARESZCIE :multi: :multi: DZIĘKUJĘ :buzi: :buzi: Paskuda_Bandzior napisał(a): W biegu na zakręcie... Obydwie jakie skupione :razz: Taaaa, ja jestem skupiona na tym, żeby Una nie wyrwała do Ciebie, a Una jest skupiona na wyrywaniu do Ciebie :mad: Nie masz jakiejś fotki, gdzie Una biegnie skupiona na mnie?? :modla: an3czka napisał(a):Marysiu Ty geniuszu fotograficzny!:loveu: Ale Una ma cycorki duże:cool3: :evil_lol: No bez przesady :oops: A cycorki suki takie mają po cieczce :):eviltong: Hania napisał(a):Pocieczkowe :evil_lol: No właśnie :lol: Gucio napisał(a):Alez ona wiecznie skupiona :cool3: Grunt to robić dobre wrażenie :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
nathaniel Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysiu część wetów nawet na weterynarii się nie zna :-o Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :crazyeye: REWELACJA!!! powaliła mnie ta fotka:lol: Quote
Klaudia :-) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jupi zgadzam się,ta fotka jest cudniasta:-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niestety nie mam żadnego innego w biegu :/ W ogóle to mam jeszczy tylko jedno jak stoicie, ale niezbty się udało:mad: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysiu, jestem regularnie, oglądam, wstawiaj foteczki! :) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 nathaniel to też prawda... do tego gdzie dwóch wetów tam trzy opinie ;) Jupi dziękuję :loveu: Też ją lubię :loveu: Pozdrowienia dla Twoich chłopaków :multi: Klaudio zgadzam się z Wami :cool3: :eviltong: Taura no wiesz! Trochę wysiłku! :eviltong: :diabloti: Paula że w biegu nie macie, to szkoda :-( ale i tak BARDZO cieszą mnie te, które są!! :sweetCyb: Gosiu jejku, jak dawno się nie odzywałaś :mad: Co u Was? :) A ja dziś rano widziałam sznaucera olbrzyma pieprz i sól :crazyeye: A popołudniu byłam na spacerku z bigosem i Bigosem :jumpie: potem dołączyła do nas gochgoch z Hugo :laugh2_2: Pogoda była wybitnie niezdjęciowa :-? więc tylko cztery, i to na siłę obrobione fotki: Dziękuję dziewczyny za spacer! :Rose: gochgoch miło było Cię poznać! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): A popołudniu byłam na spacerku z bigosem i Bigosem :jumpie: potem dołączyła do nas gochgoch z Hugo :laugh2_2: Pogoda była wybitnie niezdjęciowa :-? więc tylko cztery, i to na siłę obrobione fotki: Dziękuję dziewczyny za spacer! :Rose: Ja również ślę podziękowania:loveu::loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wybaczcie dziewczyny, ale tutaj Una wyglada jak rottek, a Bigos jak cane corso :eviltong: :evil_lol: Quote
bigos Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tośka_m napisał(a):Wybaczcie dziewczyny, ale tutaj Una wyglada jak rottek, a Bigos jak cane corso :eviltong: :evil_lol: Unka to rzeczywiście taka troszkę rottkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cane-Corso'waty Bigos jest suuuper!:loveu: Quote
gochgoch Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Dziękuję dziewczyny za spacer! :Rose: gochgoch miło było Cię poznać! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una dzięki dzięki dziewczynki!!!!! Musisz wiedzieć Marysiu, że to właśnie Ty dokonałaś premiery i pokazałaś światu Hugolina w swetrze:evil_lol:...a niech się śmieją... pozdrawiamy!!! Quote
Recommended Posts