bigos Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 A teraz UWAGA! UWAGA! Pani z mojego oddziału Związku Kynologicznego w Polsce poinformowała mnie dziś, że mojemu nazwisku przypisany został przydomek hodowlany :cunao: :cunao: :cunao: GRATULACJE!!!!:p:p:p Quote
Marysia_i_gończy Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='bigos']GRATULACJE!!!!:p:p:p Dziękuję :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Idę tańczyć z radości w realu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Honey Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Marysiu, shangri_la - toz moj Amadeus zna krok hiszpanski ! ;) :lol: :lol: :lol: Ale chodzi tak tylko wtedy, gdy ja niose cos smakowitego, a on wie, ze nie moze na mnie skoczyc :evil_lol: Idzie do przodu wysoko podnoszac przednie lapy, tyle ze leb ma jeszcze do gory zadarty weszac te boskie a jemu niedostepne aromaty :evil_lol: A tak serio - Marysiu - gratuluje przeslicznego przydomka ! :loveu: ( kiedy kluchy? hihihi :evil_lol: ) Quote
Rauni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bardzo fajny przydomek :lol: Gratulacje! Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hodowla z Wiatrem w Zawody FCI Taki przydomek przyszłych nabywców ewentualnych "uniaczków" do czegoś zoobowiązuje:evil_lol: GRATULACJE ! ! ! Masz już przydomek, to teraz co dalej? :razz: No właśnie :p Quote
Guciek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Swietny przydomek! GRATULUJE!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Honey często tak jak jest, że jak pies idzie przy nodze i patrzy w twarz, to idzie krokiem hiszpańskim. To marzenie obediencowca i koszmar wystawcy ;) Dziękuję :loveu: Jak to kiedy? Za 9 miesięcy :evil_lol: APSA wstępny wybór reproduktora już za mną :razz: Rauni chciałam mieć szybki, wietrzny przydomek :cool3: Nie wiem, dlaczego nie przyjęli mi "Pędziwiatra" :lol: Marto ja też :Cool!: :Cool!: Paula Uny przydomek - Hulaj Dusza - okazał się trafny w 100% :cool1: Rul DZIĘKUJĘ :sweetCyb: Taura nadal tańczę :cunao: Gucio dziękuję :laugh2_2: Wiecie co? Cieszę się :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: Pozdrawiam Marysia i Una z Wiatrem w Zawody FCI Quote
Kenduś Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Marysiu gratuluję ciekawego przydomka hodowlanego :multi: i to niegołosłownego :cool3: filmiki jak zwykle powalające :mdleje: jestem pod wrażeniem ;) Quote
Rauni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pędziwiatra nie przyjęli bo ma polskie literki, jak przypuszczam. Quote
gochgoch Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [ ło jesuuuu..czegoś takiego jeszcze nie było!!! latawiec!!!! :loveu: Quote
gochgoch Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Honey napisał(a):Fimiki jak zwykle doskonale ! Wytlumaczcie laikowi na czym polega krok hiszpanski ? krok hiszpański to taki, w którym koń bardzo wysoko podnosi przednie nogi!!!:p Quote
Koma Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dopiero przeczytałam, również gratulujemy przydomka! :multi: :multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Kenduś dziękuję :multi: Z przydomkami to się nagłowiłam i nałamałam głowę :multi: :multi: ale wysupłałam 5 fajnych propozycji :cool3: A na filmiki uważaj, nie potłucz się :razz: Rauni dla mnie to trochę nie fair... Tzn. rozumiem, że takie bez polskich są praktyczniejsze, ale eliminuje się dużo ładnych propozycji. gochgoch gończe potrafią :razz: Koma dziękuję :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una z Wiatrem w Zawody FCI Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :multi::multi::multi:ale supraśny przydomek ....nic dodać nic ująć;) Quote
odJuki Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Marysiu, bardzo, bardzo, bardzo serdecznie gratuluję przydomka!!! Teraz czekam na cudne zdjęcia maluchów Uny... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Przydomek w sam raz Unowy! Swietny, gratuluje! :multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pędziwiatra nie przyjęli bo ma polskie literki, jak przypuszczam. A moi znajomi mają przydomek "Perła z Wronczyna" :razz: Honey często tak jak jest, że jak pies idzie przy nodze i patrzy w twarz, to idzie krokiem hiszpańskim. To marzenie obediencowca i koszmar wystawcy ;-) Oj jak to świetnie wygląda :loveu: Paula Uny przydomek - Hulaj Dusza - okazał się trafny w 100% :cool1: No nie wątpię :evil_lol: Quote
Rauni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']A moi znajomi mają przydomek "Perła z Wronczyna" :razz: A kiedy rejestrowali? Nie pamiętam od kiedy dokładnie tak jest, że przydomek jest automatycznie rejestrowany również w FCI, w każdym razie wcześniej oczywiście nie było problemu z polskimi literkami. Quote
olcha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey często tak jak jest, że jak pies idzie przy nodze i patrzy w twarz, to idzie krokiem hiszpańskim. To marzenie obediencowca i koszmar wystawcy ;) Wiecie co? Cieszę się :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: Pozdrawiam Marysia i Una z Wiatrem w Zawody FCI Na ringu cziłek często można popodziwiać taki "pół hiszpański" chód ;) Nos w górze, łapki wysoko i lecę nad ziemią :loveu: Uwielbiam na to patrzeć :loveu: GRATULUJĘ PRZYDOMKA! To teraz czekamy na kluchy :cool3: Quote
Kenduś Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Kenduś dziękuję :multi: Z przydomkami to się nagłowiłam i nałamałam głowę :multi: :multi: ale wysupłałam 5 fajnych propozycji :cool3: A na filmiki uważaj, nie potłucz się :razz: Ad. 1 Opłacało się głowić jest świetny :multi: Ad. 2 Za późno... :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A kiedy rejestrowali? Nie pamiętam od kiedy dokładnie tak jest, że przydomek jest automatycznie rejestrowany również w FCI, w każdym razie wcześniej oczywiście nie było problemu z polskimi literkami. Aaaaa takie buty. A kiedy to nie wiem, ale mozliwe że już z kilka lat temu. Quote
Marysia_i_gończy Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Alicjo prawda? :evil_lol: :multi: odJuki bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Obawiam się, że się trochę naczekasz :evil_lol: Tośko Unowy, ale też potencjalnie borderowy :cool3: pyrkowy :cool3: itp, itd :cool3: Paula :) Rauni pewnie tak jest, że teraz, kiedy rejestracja idzie od razu do FCI, to wolą słowa bez polskich liter, ale moim zdaniem to naprawdę strasznie zubaża możliwości :shake: A przecież da się, są przecież "stare" polskie hodowle, z polskimi literami w nazwach, zarejestrowane w FCI :razz: olcho widok jest fajny, ale pies idzie wtedy nienaturalnie i sędzia nie może ocenić jak pies w rzeczywistości się rusza :) DZIĘKUJĘ :multi: Kenduś cudna emotikonka :roflt: Klaudio dziękuję!! :sweetCyb: APSO a to niby myśliwy nie może być hodowcą? :razz: Czy to znaczy, że piesek jest kundlem w typie gończego? :wallbash: Bez papierów? :flaming: Wczoraj odebrałam ze Związku papierek :laugh2_2: taki świsteczek malutki: i druga strona: :Poland: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Poland: Pozdrawiam Marysia i Una z Wiatrem w Zawody FCI PS Co ciekawe, widnieje tam data 11.09.2006, a ja skłałam wniosek 14 września :crazyeye: albo są jasnowidzami :lol: albo ichnie 11.09 to 9 listopada :lol: Quote
Recommended Posts