Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jaka kuleczka :oops: :iloveyou: Ale poprosimy piękne zdjęcia PRAWDZIWEJ rozbrykanej i uzależnionej od adrenaliny Uny :D 8) Quote
Incunabula Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Una zapadła w sen zimowy :o . Jak zwykle świetne fotki :D ! Quote
KaRa_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jak słodko Una zwineła się w kłębuszek :angel: :angel: Że taki żywiołowy pies znajduje czas na spanie :D :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Haniu :lol: Justa ale śpiąca, zwinięta w kłębuszek Una też jest prawdziwa :) A co do adrenaliny - wczoraj na spacerku spotkałyśmy biegającego samopas :evil: :evilbat: dalmatyńczyka, który uważał, że Una nadal ma cieczkę :roll: 0X Przeciskał mi się między nogami, żeby do Uny dojść, kiedy go przeganiałam prawie wleciał pod tramwaj i w końcu zamknęłam go na jakiejś klatce schodowej i uciekłam :evilbat: niemniej najadłam się adrenaliny i na najbliższe kilka miesięcy mi zupełnie wystarczy :wink: Morrisonko Una zapada w sen nocny, w ciągu dnia jest aktywna bez zmian, zimą nawet bardziej, bo trzeba się rozgrzać :wink: KaRa_TC kiedyś trzeba regenerować siły :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Mogę już biec? Noo... mogę???? Dorwę i zabiję :lol: Pozdrawiam Marysia i Una PS Justa, o taką Unę Ci chodziło? 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Mogę już biec? Noo... mogę???? Dorwę i zabiję :lol: Pozdrawiam Marysia i Una PS Justa, o taką Unę Ci chodziło? 8) Piękne fotki, zwłaszcza ta ierwsza mi się bardzo spodobała. Una ataka zrównoważona ... jakby wyczekiwała komendy "bierz go" :lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Daga&Oskar napisał(a): Una ataka zrównoważona ... jakby wyczekiwała komendy "bierz go" :lol: :lol: :lol: Ona nie potrzebuje do tego komendy :lol: czeka tylko kiedy wreszcie ją zwolnię z warowania :lol: a potem działa :ylsuper: Pozdrawiam Marysia i Una-wariatka :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Daga&Oskar napisał(a): Una ataka zrównoważona ... jakby wyczekiwała komendy "bierz go" :lol: :lol: :lol: Ona nie potrzebuje do tego komendy :lol: czeka tylko kiedy wreszcie ją zwolnię z warowania :lol: a potem działa :ylsuper: Pozdrawiam Marysia i Una-wariatka :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Morrisonko to był jakiś kawał gumy, nie wiem, gdzieś go znalazła, pobawiła się nim, poprzynosiła mi go, a potem gdzieś porzuciła :P Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Zapraszam na kolejną porcyjkę zdjęć jesienno-zimowych :) Najpierw w tak zwanej statyce, o ile tę gotowość do biegu nazwać można statyką :wink: Una leży pozycja pseudo-wystawowa Teraz w biegu :) skok przez płotek i uwaga! święto! :B-fly: oto pierwsze zdjęcie Uny w biegu, jakie udało mi się zrobić z boku 8) :P Pozdrawiam! Marysia i Una Quote
Hania Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Zapraszam na kolejną porcyjkę zdjęć jesienno-zimowych :) Teraz w biegu :) skok przez płotek Kurcze - niech wreszcie zrobią w Poznaniu porządny tor agility. Ona się marnuje :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 świetne zdjęcia Uny :angel: a jaka skoczna :o :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Hania napisał(a):Kurcze - niech wreszcie zrobią w Poznaniu porządny tor agility. Ona się marnuje :wink: Haniu agility ma być na wiosnę :angel: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Daga dziękuję :D ona jest bardziej lotna niż skoczna :wink: 8) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 W ten piękny, mroźny dzień wybraliśmy się na spacer w towarzystwie: - Gifa - pudla dużego - i Pati - hovawartki Trochę się dziewczyny poganiały raz jedna drugą raz druga jedną a raz dwie na jednego :lol: w przerwach uprawiano też biegi indywidualne i ogólnie było miło, wesoło i słonecznie 8) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Zima! Zima przyszła, śniegu napadało :flasings: pies szaleje, śnieg topnieje, ale coś się tam w obiektyw złapało :laugh2_2: Una-biegacz, maratończyk, co niechętnie staje: woli biegać z nosem w dole, szybko i wytrwale: Mnie natomiast jakieś smutki, gonią melancholie, więc układam rymy dziwne, zdjęcia robię w kontrze: I z tęsknoty, z pustki, z ciszy, nad listkiem przystaje: i popełniam puste, brzydkie, fotograficzne mazgaje.... Quote
Hania Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Marysiu- nie dość, że robisz piekne zdjęcia to jeszcze jestes poetką :-D ( co według mnie wiarze się z robieniem pieknych zdjęć ) Quote
anetta Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jak zawsze sliczne, dynamiczne zdjecia :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jakie Ty robisz prześliczne fotki!!! A modele jacy sliczni na nich Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Marysiu fotki są cudne!!! Jestem pod wrażeniem.. :klacz: A modele cud miód :angel: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 z zazdroscia i z olbrzymia radoscia ogladam Twoje zdjecia sa NIESAMOWITE tak trzymaj :bigok: cholera czemu mi nie wychodza zimowe :( Quote
Recommended Posts