Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Dalsze fotki ze światówki TUTAJ i TUTAJ Zapraszam do oglądania i pozdrawiam :) Marysia i Una Quote
Martyna Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 odpowiem w tym watku, zeby nie bylo za bardzo Off topic ;-) Ech tez kiedys zwrocilam uwage na lagotto, troche mnie taki jeden rozkochal na wystawie w Sztokholmie dwa lata temu, byl z hodowli della Farnie :loveu: Byl strasznie mily i sliczny - rok pozniej p. Radomska (hod. Gorska Fantazja - spowadzila dwa lagotto z tej hodowli, ale do tej pory chyba nie byly wystawiane :( Czasami zagladam na rozne ich strony i sobie marze ;-) Quote
Żancia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia dzięki za odpowiedź :p Wklejaj zdjęcia, a ja będę je cichaczem oglądać i mdleć przed monitorem:mdleje: Gratuluję talentu:thumbs: i przesyłam mizianka dla Uny :laugh2_2: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 alive pięknie dziękuję :multi: Martyno dziękuję za informację :buzi: spodobały mi się te pieski i chętnie dopytam o coś więcej o nich :loveu: Żancia jeśli będziesz mdleć, to ja ze względu na Twoje zdrowie chyba nie powinnam wklejać...? :cool1: :eviltong: Dalsze zdjęcia ze światówki TUTAJ, TUTAJ i TUTAJ Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Pierwsze zdjęcia z wyboru Best in World Dog Show Poznań 2006 zaczęłam wklejać TUTAJ :) Zapraszam :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dalsze zdjęcia z BISów TUTAJ :) Zapraszam :) Quote
Żancia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Żancia jeśli będziesz mdleć, to ja ze względu na Twoje zdrowie chyba nie powinnam wklejać...? :cool1: :eviltong: Ja Ci dam! :mad: :mad: :mad: :mad: Wklejaj kobieto, wklejaj! Po obejrzeniu czuuję się jak nowo narodzona :cool3: Aż żal, że mi takie fotki nie wychodzą :-( Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Żancia eech, kijami człowieka straszą, i to w jego własnej galerii :roll: Relacja w galerii światówki zakończona, więc dodam tu kilka ulubionych zdjęć :) Pies czy ścierka? ;) Charty startujące w szranki o Najlepszą Grupę Hodowlaną Zwycięzca grupy VI - Grand Basset Griffon Vendeen - HERMITAGE Bassbarr Broholmery Akita inu Radość handlerów mastifów tybetańskich ze zwycięstwa w konkurencji Najlepsza Para Psów Wyżeł węgierski szorstkowłosy - wykukujący z budy Braque D'Auvergne należące do dogomaniaczki Honey Seter irlandzki czerwono-biały [SIZE=2]VANDERS VERIFIED by Collinsmore Best of Group VII, Best in Show - bracco italiano AXEL del Monte Alago Sępy :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gochgoch Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Best of Group VII, Best in Show - bracco italiano AXEL del Monte Alago Marysia i Una Marysiu czy ja dobrze zrozumiałam, że to najpiękniejszy pies Dog show???!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 gochgoch napisał(a):Marysiu czy ja dobrze zrozumiałam, że to najpiękniejszy pies Dog show???!!! Dobrze zrozumiałaś :) Quote
gochgoch Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Dobrze zrozumiałaś :) O kurcze!!!! tak krótko byłam na wystawie i tak mało psów zfotografowałam...ale ten był moim modelem chyba z 20 minut..widziałam jak biegał po ringu z kolegami ...łał..najpiękniejszy pies świata...:crazyeye: Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :lol: A jak oglądałam to samo zdjęcie w wątku o światówce to myślałam, że ten piesio wyglada zza pazuchy swojego pana :lol: i się zastanawiałam jak on się tam zmieścił :oops: :stupid: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 gochgoch napisał(a):O kurcze!!!! tak krótko byłam na wystawie i tak mało psów zfotografowałam...ale ten był moim modelem chyba z 20 minut..widziałam jak biegał po ringu z kolegami ...łał..najpiękniejszy pies świata...:crazyeye: Miałaś nosa, że hej! :cool3: :cool3: :cool3: olcha napisał(a)::lol: A jak oglądałam to samo zdjęcie w wątku o światówce to myślałam, że ten piesio wyglada zza pazuchy swojego pana :lol: i się zastanawiałam jak on się tam zmieścił :oops: :stupid: Eee, niee, to taka materiałowa buda :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Sępy :cool3: Też mam podobną fotę i szczerze mówiąc sądziłam, że Cię na niej znajdę, a Ty fociłaś zza barierki, gdzieś kilka metrów po mojej lewej stronie, sądząc po kącie z jakiego jest wykonanie to zdjęcie. Ot :p Fotorelacja powalająca. Pokłony za jakość przy tak marnym oświetleniu hal! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Tośka_m napisał(a):Też mam podobną fotę i szczerze mówiąc sądziłam, że Cię na niej znajdę, a Ty fociłaś zza barierki, gdzieś kilka metrów po mojej lewej stronie, sądząc po kącie z jakiego jest wykonanie to zdjęcie. Ot :p Ale w tej samej chwili robiłaś co ja? :lol: Bo ja często byłam właśnie tam, i to na pierwszej linii :razz: Tośka_m napisał(a):Fotorelacja powalająca. Pokłony za jakość przy tak marnym oświetleniu hal! Dziękuję :oops: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Ale w tej samej chwili robiłaś co ja? :lol: Bo ja często byłam właśnie tam, i to na pierwszej linii :razz: W tej samej chwili... Jak zobaczyłam ten nadbiegający tabun fotografów to nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu, aż mi aparat ledwo ostrość na nich złapał :lol: Quote
an3czka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witajcie CZEMPIONKI!:cool3: Zdjęcia boskie, jak zwykle:loveu: Quote
an3czka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Braque D'Auvergne należące do dogomaniaczki Honey WyBRAKowane wyżlaste na topie! Gdzie nie wlezę, tam łone:loveu: :multi: Quote
Żancia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Żancia eech, kijami człowieka straszą, i to w jego własnej galerii :roll: No nie mów, że się boisz ... ?!:diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Tośka_m']W tej samej chwili... Jak zobaczyłam ten nadbiegający tabun fotografów to nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu, aż mi aparat ledwo ostrość na nich złapał :lol: Wyglądaliśmy super, no nie? :eviltong: [quote name='an3czka']Witajcie CZEMPIONKI!:cool3: Zdjęcia boskie, jak zwykle:loveu: Nie jesteśmy championkami :cool1: Una ma 3 CWC (w tym z międzynarodówki i światówki :loveu:), ale brakuje odpowiedniego odstępu czasowego między pierwszym a ostatnim :cool3: Wybrakowane wyżlaste się jakoś rozpleniły, no nie? :lol: [quote name='Żancia']No nie mów, że się boisz ... ?!:diabloti: Boję się strasznie i nic a nic nie napiszę :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Dostałam fotkę z nami na ringu :multi: :multi: :multi: :multi: Honey - widzisz jak patrzy? A piłeczki nie mam :eviltong: Pozdrawiam (i czekam na więcej!) Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Jeszcze jedna - dwie prawe łapy w powietrzu :crazyeye: Quote
Żancia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Boję się strasznie i nic a nic nie napiszę :eviltong: To może jakieś zdjęcia Unki wstawisz? :razz: Pisać nie musisz :eviltong: Quote
Hania Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 HA! A ja mam dowód na to, ze Marysia szybko biega :evil_lol: Quote
Recommended Posts