Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Zaczęłam powoli :evil_lol: wklejać ZDJĘCIA TUTAJ :razz: i TUTAJ i TUTAJ i TUTAJ Quote
Olynda Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 świetne fotki - jednak warto było czekać :evil_lol::cool3: GRATULACJE jeszcze raz Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Linki do konkretnych postów dodaję konsekwentnie do tego samego postu :) A tutaj kilka ulubionych :) Pokazy ras polskich chart polski Ogary polskie Gończe polskie (uznane przez FCI!!) Odpoczynek Corgi Pyrki w obu odmianach I puli należące do puli :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Rul nie mam prawie wcale :roll: Za bardzo przeżywałam :roll: Kilka kolejnych fotek TUTAJ i TUTAJ i TUTAJ i jeszcze TUTAJ :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Jureja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Marysiu fotki są boskie!!!:loveu: Nie udało Ci się uchwycić jakis seterków? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Jureja napisał(a):Marysiu fotki są boskie!!!:loveu: Nie udało Ci się uchwycić jakis seterków? Dziękuję :multi: Nie, nie mam seterków :shake: W ogóle nie mam całego mnóstwa ras, które mieć chciałam :shake: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Marysiu te twoje fotki są na pradwę świetne!!!!! Obejrzałam część.... Ja też mam trochę, ale to tez tylko cząsteczka tego co chcialam zobaczyć i obfocić.... baaaardzo żałuję gończaków.....wcale nie widziałam...:placz: licze na to, ze ty coś wyskrobiesz... Pozdrawiam!!! Quote
Honey Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zdjecia z pokazow ras polskich piekne i z klimatem :) Ale moje ulubione (poki co :razz: ) jest to : :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Marysiu a Ty z Unka jesteś tu: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,60153,3732145.html?i=7 :cool3: Quote
Martyna Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 wow Marysiu te foty poprostu powalaja!!! boskie kolory i to w hali :-) zupelnie inne spojrzenie na wystawe! Quote
Jupi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ja też podziwiam te fotki:lol: , znam warunki świetlne tam panujace:roll: Quote
Vogue Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zdjecia przepiekne!!! Prosimy wiecej:lol: Quote
Honey Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu a Ty z Unka jesteś tu: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,60153,3732145.html?i=7 :cool3: WOW ! Super :lol: I jeszcze ten tytul - najpiekniejsze psy w Poznaniu ! :lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Marysiu ....foty z wystawy prześliczne :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 gochgoch dziękuję Ci bardzo :multi: Twoje fotki, które widziałam, też złe nie były :razz: Honey dziękuję :loveu: Klimat psuje wszędobylskie "pedigree" ;) Mi też podobają się dwa puli :cool3: Paula oo, a mi się nie otwiera ta strona :roll: Za to dostałam informację, że jesteśmy z Uną tu (pewnie ten link też przestanie działać, bo artykuł przejdzie do archiwum dostępnego płatnie - ale mam też wersję papierową :cool1:) Martyno :oops: :oops: Chyba mam jakiegoś flata z finałów :razz: Jupi warunki makabryczne :shake: Szczerze podziwiam wszystkich, którym udało się strzelić cokolwiek ostrego :roll: Vogue będzie więcej i więcej, tylko że obróbka jest czasochłonna, a i szare życie ma swoje prawa ;) Honey a ja tego nie widzę :placz: Chyba wykupię dostęp :p Alicjo dziękuję :multi: A ja się poskarżę, dobrze? Wczoraj padł mi komputer (konkretniej to karta graficzna). Wczoraj miały iść zdjęcia do "Mojego Psa". Nie poszły :placz: :placz: :placz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Martyna Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Martyno :oops: :oops: Chyba mam jakiegoś flata z finałów :razz: zagladam tu cichaczem od jakiegos czasu ;-) ale teraz to bede codziennie wpadac podziwiac, podziwiac i jeszcze raz podziwiac, no i grzecznie czekac na flacisko :D:D Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Taura robiłam, robiłam, ale teraz nie mam do nich dostępu, bo to nie był mój aparat :placz: Jak tylko będe je miała od razu wrzucę :p Marysiu tak jak Taura napisała to chyb a było to samo zdjęcie, albo przynajmniej prawie to samo :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Taura - może tekst był lepszy ;) Fotki ze Światówki dodaję sukcesywnie, ale nie mam gończych :roll: Siedziałam wtedy i trzęsłam się jak galareta :lol: Martyno cieszę się, że się ujawniłaś :multi: :multi: a flata na pewno się doczekasz :cool3: Paula czekam na te foty!! :cool1: Tymczasem dodałam kolejną porcję zdjęć TUTAJ i TUTAJ i TUTAJ Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Fotki ze Światówki dodaję sukcesywnie, ale nie mam gończych :roll: Siedziałam wtedy i trzęsłam się jak galareta :lol: Marysiu, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze nie tylko ja tak mam ! ;) :evil_lol: Buziaczki ! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Fotki ze Światówki dodaję sukcesywnie, ale nie mam gończych :roll: Siedziałam wtedy i trzęsłam się jak galareta :lol: eeee.... nie było tak źle :evil_lol: :eviltong: Paula czekam na te foty!! :cool1: Ja też :mad: :eviltong: Muszę się w końcu do nich dostać....:placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Honey przecież Ci od początku mówiłam, że mam podobnie :lol: Paula ale zdjęcia wtedy nie zrobiłam żadnego :-( Wkleiłam dalszy ciąg "światówkowych" fotek TUTAJ i TUTAJ Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 aaaaaaa czemu nie mogłam być w Poznaniu na wystawie bowskie foty :klacz: Quote
Żancia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Marysiu, świetne fotki Uny jak i z Poznania ! Gratuluję sukcesów na światówce!:multi: Mogę wiedzieć jakim sprzętem dysponujesz, bo zdjęcia są obłędne:loveu: Pozdrawiam Żaneta Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 debe szkoda, że Cię nie było - poznałybyśmy się... Cieszę się, że zdjęcia się podobają! :multi: Żancia dziękuję :multi: :loveu: Aparat? Lustrzanka cyfrowa klasy amatorskiej + sigma EX 70-200/2.8. Kolejna porcja zdjęć TUTAJ Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts