Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linki do konkretnych postów dodaję konsekwentnie do tego samego postu :)

A tutaj kilka ulubionych :)
Pokazy ras polskich
chart polski

Ogary polskie

Gończe polskie (uznane przez FCI!!)

Odpoczynek

Corgi

Pyrki w obu odmianach

I puli należące do puli :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysiu te twoje fotki są na pradwę świetne!!!!! Obejrzałam część....
Ja też mam trochę, ale to tez tylko cząsteczka tego co chcialam zobaczyć i obfocić....
baaaardzo żałuję gończaków.....wcale nie widziałam...:placz: licze na to, ze ty coś wyskrobiesz...
Pozdrawiam!!!

Posted

gochgoch dziękuję Ci bardzo :multi: Twoje fotki, które widziałam, też złe nie były :razz:

Honey dziękuję :loveu: Klimat psuje wszędobylskie "pedigree" ;) Mi też podobają się dwa puli :cool3:

Paula oo, a mi się nie otwiera ta strona :roll: Za to dostałam informację, że jesteśmy z Uną tu (pewnie ten link też przestanie działać, bo artykuł przejdzie do archiwum dostępnego płatnie - ale mam też wersję papierową :cool1:)

Martyno :oops: :oops: Chyba mam jakiegoś flata z finałów :razz:

Jupi warunki makabryczne :shake: Szczerze podziwiam wszystkich, którym udało się strzelić cokolwiek ostrego :roll:

Vogue będzie więcej i więcej, tylko że obróbka jest czasochłonna, a i szare życie ma swoje prawa ;)

Honey a ja tego nie widzę :placz: Chyba wykupię dostęp :p

Alicjo dziękuję :multi:

A ja się poskarżę, dobrze? Wczoraj padł mi komputer (konkretniej to karta graficzna). Wczoraj miały iść zdjęcia do "Mojego Psa". Nie poszły :placz: :placz: :placz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Martyno :oops: :oops: Chyba mam jakiegoś flata z finałów :razz:

zagladam tu cichaczem od jakiegos czasu ;-) ale teraz to bede codziennie wpadac podziwiac, podziwiac i jeszcze raz podziwiac, no i grzecznie czekac na flacisko :D:D

Posted

Taura robiłam, robiłam, ale teraz nie mam do nich dostępu, bo to nie był mój aparat :placz: Jak tylko będe je miała od razu wrzucę :p

Marysiu tak jak Taura napisała to chyb a było to samo zdjęcie, albo przynajmniej prawie to samo :evil_lol:

Posted

Taura - może tekst był lepszy ;)
Fotki ze Światówki dodaję sukcesywnie, ale nie mam gończych :roll: Siedziałam wtedy i trzęsłam się jak galareta :lol:

Martyno cieszę się, że się ujawniłaś :multi: :multi: a flata na pewno się doczekasz :cool3:

Paula czekam na te foty!! :cool1:

Tymczasem dodałam kolejną porcję zdjęć TUTAJ i TUTAJ i TUTAJ

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Fotki ze Światówki dodaję sukcesywnie, ale nie mam gończych :roll: Siedziałam wtedy i trzęsłam się jak galareta :lol:

Marysiu, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze nie tylko ja tak mam ! ;) :evil_lol:

Buziaczki !

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
eeee.... nie było tak źle :evil_lol: :eviltong:

Paula czekam na te foty!! :cool1:

Ja też :mad: :eviltong: Muszę się w końcu do nich dostać....:placz:

Posted

Marysiu, świetne fotki Uny jak i z Poznania !
Gratuluję sukcesów na światówce!:multi:
Mogę wiedzieć jakim sprzętem dysponujesz, bo zdjęcia są obłędne:loveu:

Pozdrawiam
Żaneta