Marysia_i_gończy Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Morissonko - nasz niezawodny gościu - masz szczególne polizania po policzku od Uny :D Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Justa Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Oczka nie rejestrują wszystkiego dookoła... Łapki nie biegają... Juz myslałam, że ktoś Unkę ukradł! :o 8) Ale fotki ze spacerku mnie uspokoiły :) Quote
mmbbaj Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Morrisonka']Historyjka pierwsza klasa :D . Dzielna Una 8) ! Ach Ty paparazzii! :lol: , nie ruszyłaś na pomoc biednej Unie? :o :wink: Super zdjęcia, ale to mnie już wcale nie dziwi! :wink: A Una Quote
Kayahh Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 lux ten twoj nietoperz lux ten twoj nietoperz :evilbat: Quote
Incunabula Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']Morissonko - nasz niezawodny gościu - masz szczególne polizania po policzku od Uny :D Dzięki :angel: Czekamy na kolejne foty 8) . Quote
Marysia_i_gończy Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Justa bo Una to dwa psy w jednej skórze - jeden spokojny, przytulaśny, cichutki ujawnia się tylko w domu :lol: mmbbaj wiedziałam, że da radę :wink: Kayahh weimary też tak potrafią klapać uszami, prawda? :lol: Morrisonko i oto one 8) Tym razem - Una i Kiara :D Wąż, czyli dziewczyny w pełnym pędzie Zgodne w fazie Ile widzisz psów? Czułe szepty na uszko Uwaga na zęby! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dbsst wysiliłam się :wink: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']dbsst wysiliłam się :wink: Pozdrawiam Marysia i Una hahahhahaha bardzo mnie sie podoba to wyslilenie ;) Quote
Vidge Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Marysia kochana dziewczyna jesteś,że takie piękne foty pokazujesz :D A zgodne w fazie fiu fiu... :lol: Quote
Incunabula Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 http://img31.imageshack.us/img31/4518/imgp45540vz.jpg Hehehe Świetne zdjęcia, a Una robi miny - pierwsza klasa :D 8) . Pozdrawiamy :fadein: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 dbsst każdemu czasem wychodzi :wink: Vidge jak mam to pokazuję 8) Morrisonko nasza wierna fanko :D Uściski :D Pozdrawiam wszystkich Marysia i Una niezbyt szczęśliwa, bo z cieczką :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 A teraz, z racji Uny cieczki :wink: , zapraszam do jej galerii także inne psy, które fotografowałam :) Szczeniaki z miotu "J" Olfactus (ogarki polskie) Toller - Fox W objęciach Puzon (ogar polski) ] Opilstwo (Saba i Major) Z mamą Czarna piękność Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wystawiałąś Une teraz na wystawie??? Zdjęcia śliczne a szczególnie tego maleństwa na dłoni Quote
Marysia_i_gończy Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 KaRa_TC no właśnie ze względu na cieczkę nie :-? a zgłoszona była :-? A maleństwo to też gończy - bo gończe mogą być także czekoladowe podpalane i rude :) Ten maluch ma kilka dni dopiero :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Incunabula Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Świetne zdjęcia :D !! Zwłaszcza to z piwem 8) .. Pozdrawiamy i czekamy na Unę :fadein: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Morrisonko z piwem... głodnemu chleb na myśli? 8) Na Unę trzeba trochę poczekać, bo trudno trzymać linkę, mieć oczy wokół głowy i robić jej zdjęcia :lol: Za to udało się nakręcić kilka filmików z naszym udziałem, są w dziale szkolenie - o TU 8) A teraz zapraszam na cieplutkie, pochmurne zdjęcia innych psiaków :D Azir - owczarek belgijski tervueren Młody cavalier king charles spaniel Całkiem niemłoda airedale terierka Hesia http://img492.imageshack.us/img492/3549/imgp5134a7hq.jpg Czika wtapia się w otoczenie :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Incunabula Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Filmiki cuuudo, zwłaszcza ten ostatni :iloveyou: . Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Morrisonko a włączyłaś dźwięk? :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
takatuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Morrisonko z piwem... głodnemu chleb na myśli? 8) Na Unę trzeba trochę poczekać, bo trudno trzymać linkę, mieć oczy wokół głowy i robić jej zdjęcia :lol: Za to udało się nakręcić kilka filmików z naszym udziałem, są w dziale szkolenie - o TU 8) A teraz zapraszam na cieplutkie, pochmurne zdjęcia innych psiaków :D Całkiem niemłoda airedale terierka Hesia http://img492.imageshack.us/img492/3549/imgp5134a7hq.jpg Pozdrawiam Marysia i Una I znów ten krokodylek :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 takatuka napisał(a):I znów ten krokodylek :lol: Nie TEN tylko TAKI :lol: :lol: :lol: TEN już przecież dawno zakończył żywot :evil_lol: :wink: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jaa nie moge jakie cuuuuuuuuuuuuudowne zdjecia :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
takatuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):takatuka napisał(a):I znów ten krokodylek :lol: Nie TEN tylko TAKI :lol: :lol: :lol: TEN już przecież dawno zakończył żywot :evil_lol: :wink: Pozdrawiam Marysia i Una aaa rzeczywiście :oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Cieczka minęła :D Una całkiem spokojnie przeżyła trzytygodniowe zlinkowanie 8) Za to teraz pogoda nie sprzyja zdjęciom :-? Zapraszam więc na sesję o... spaniu: Najważniejsza jest dobra pozycja :) - najekonomiczniej jest się zwinąć w kłębuszek tylko trzeba uważać, żeby się nie zwinąć za bardzo :wink: korzystne jest zamknięcie nie tylko oczu, ale także nosa a potem? potem trzeba jeszcze nie dać sobie przeszkadzać :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a): a potem? potem trzeba jeszcze nie dać sobie przeszkadzać :lol: To zdjęcie mnie powala :D Quote
Recommended Posts