Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la dziękuję :) Wakacje udane, oj, tak :)

kiwi a to szkoda :cool3: Bo dla mnie sporym urokiem było także to, że było tam pusto :razz: ;)

Paula jaka wydra? :mad:
A o Bydgoszczy - sprawozdawać się proszę! :cool3:

an3czko nie zeżarło :lol: No i wiesz, ładnemu we wszystkim ładnie :razz:

Taura jakie bolączki? :cool1:

Ja tymczasem wpadłam w wir zdjęć "na zlecenie". Ufff. Wczoraj usiłowałam nakłonić Unę do współpracy z moją koleżanką, ale szło ciężko. Dziś od rana łapałam młodą seterkę Risę. Na zachętę:

Reszta fotek TUTAJ.

Wróciwszy do domu zrzuciłam zdjęcia i poszłam namawiać mojego psa, co by grzecznie trzymał w pysku koszyk. Łatwizna, no nie? Tylko, że w koszyku były: dwie kiełbachy pachnące aż miło, ukochana piłeczka na sznurku, najwspanialszy gappayoski gryzak i miły sznurek-zabawka :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysiu zdradzisz jaki cel fotek sweterowych? :razz:

haha a tu Una wyglada jakby bylo jej nie w smak ze tej pysznej kielbaski nie dalas schrupac,tylko kazala trzymac grzecznie ale pewnie byl za to jakis rownie superaśny smakolyczek:evil_lol: . baaaaardzo ladnie, ale co ja tam bede znowu chwalic- monotematycznie :p

Posted

Taura napisał(a):
Po pierwsze szkoła, po drugie nieudany wyjazd na seminarium do Bydgoszczy po trzecie wyjazd na Czekolade pod znakiem zapytania. :shake:
Ale zdjęcia cudne i odrazu człowiekowi lżej :loveu:

Eeech, no tak, szkoła, zwłaszcza w pierwszych dniach września, to fatalna sprawa...
Na seminarium też nie dotarłam, choć chciałam :shake:

Co do Czekolady - to myślę o wybraniu się na nią, ale pewnie będę myśleć aż do terminu zgłoszeń ;) Jeśli jednak będę jechać - to miejsce w samochodzie na osobę z małym psem mam (takim pod nogi z przodu) :razz:

Pozdrawiam i głowa do góry!
Marysia i Una

Posted

shangri_la napisał(a):
Marysiu zdradzisz jaki cel fotek sweterowych? :razz:

Taki sam, jak koszykowo-nagródkowych :razz:

shangri_la napisał(a):
haha a tu Una wyglada jakby bylo jej nie w smak ze tej pysznej kielbaski nie dalas schrupac,tylko kazala trzymac grzecznie ale pewnie byl za to jakis rownie superaśny smakolyczek:evil_lol: . baaaaardzo ladnie, ale co ja tam bede znowu chwalic- monotematycznie :p

No nie, za tak dzielne opieranie się pokusom (najsilniejszą pokusą była ta piłeczka na sznurku) to dostała piłeczkę oczywiście - tyle, że z nerki, nie z koszyczka :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Wróciwszy do domu zrzuciłam zdjęcia i poszłam namawiać mojego psa, co by grzecznie trzymał w pysku koszyk. Łatwizna, no nie? Tylko, że w koszyku były: dwie kiełbachy pachnące aż miło, ukochana piłeczka na sznurku, najwspanialszy gappayoski gryzak i miły sznurek-zabawka :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Sadystka:evil_lol:

Posted

debe nie znasz jej :lol: ona ma na tym zdjęciu zdecydowanie łobuzerski wyraz pyska :evil_lol:

Jupi strasznie dawno się nie odzywałaś! Witaj! :multi: Dziękuję :multi:
Swoją drogą ja u Was też milczkiem bywam, ale komitywę Jupiego z Bosarem podziwiam :cool1:

bigosie na szczęście Una umie aportować koszyczek, więc był to jedynie krok naprzód :cool3:

Taura nawet się nie spostrzeżesz, kiedy zaczniesz za tym tęsknić :evil_lol:

Paula na to wygląda :lol:

an3czko ale nagroda była warta takich poświęceń!! :razz:

nathaniel jakie znęcać co? Rozwijać! Stawiać nowe wyzwania! :cool1:

Dziś byłam na spacerku z kolegą, kolega wziął swojego psa - pseudo-sznaucerka Vento. Zdjęć tylko kilka, las nie sprzyja psiej fotografii :lol:

Idziesz, mały?

Zwrot anty-synchroniczny

Beznadziejna :evil_lol: pogoń

Chwilowo samotna

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Taura to nie marudź :eviltong:
Dziękuję :)

KaRa bez przesady, mam lepsiejsze na koncie :razz: ;)

madzia18sosnowiec to proste, idziesz do sklepu, kupujesz dwie śląskie i jesz. Nooo, trudniej jest, jeśli jest się moim psem :p

constancjo :Rose: :Rose: :Rose: Jesteś wielka!! :multi: :multi: :multi:

To jeszcze poproszę może sam napis "Galeria Uny" (bez "zapraszamy"). Ależ mam wymagania :oops:

nathaniel :obrazic: :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

KaRa o jeden spacerek zahaczałam :razz: Ale ludzi to ja nie focę :eviltong:

constancjo DZIĘKUJĘ :buzi: :buzi: Już sobie ustawiłam :multi:

Taura tak trzymaj! :cool3:

Kilka kiepskich fotek pt. Una i frisbee :)

Obserwacja...

...i złapanie

Lądowanie na cztery łapki

Pirania

Ups!

UPS!

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']KaRa o jeden spacerek zahaczałam :razz: Ale ludzi to ja nie focę :eviltong:

Chodzi mi o psy:eviltong: A teraz coraz czesciej sa organizowane są w Poznaniu dogomaniackie spacerki;)

Co za zdjecie:lol: :lol: :lol: Wyglada jakby mialo jej przeciaz glowe:lol: