zaba14 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 spotkamy was na zabrzanskiej krajowce ? a moze w Katowicach na meidzynarodowej? bo ja tez tak chce jak to dziecko na zdjeciu :oops: Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a): i przyłożyć draniowi, przyłożyć! Klasa kobitka - nie dała się samcowi :angel: :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 żabo14 oj, chyba nie :cry: krajówek w tym roku już nie planuję, zresztą mi i do Zabrza, i do Katowic daleko... Morrisonko a jak! kobitki górą :wink: a tak naprawdę to Una i Borowy bardzo się lubią :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Tym razem będzie kilka fotek z trenignu poznańskiej grupy "Dobry Pies" :D Nieopatrznie powierzyłam swój aparat Andrzejowi B., który niecnie wykorzystał sytuację uwieczniając mnie i moją psicę :lol: Tak więc oto my: Noga Powrót z aportem Modlitwa o siad :wink: Pierwsze loty (z Elą) Poza tym ja też kilka foteczek zrobiłam, ot, takie zostawanie w grupie Albo noga w wykonaniu najmniejszego trenującego psa Natomiast po treningu przyszedł czas na rozrywke: Łapie :lol: Złapal :lol: I tak to mniej więcej wygląda :D Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Kiara Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Nie, no fotki sa powalajace, jak wszystkie Marysi zreszta... NAJSZCZERSZE CHOC BARDZO SPOZNIONE ZYCZONKA URODZINOWE OD CZARNEJ PRZYJACIOLKI I JEJ PANI!!! Quote
anetta Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 :o boski latajacy pies...wszytskie sa ekstra!!!! Tego yorka to Wind powinna zabaczyc :lol: :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Kiara BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY :calus: anetto york jest boski :D A jak ćwiczy... :o Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Były kiepskie zdjęcia z ćwiczeń, to teraz będą jeszcze kiepściejsze zdjęcia z zabawy piłeczką :wink: Piłeczkę trzeba najpierw złapać potem z nią gdzieś pobiec a następnie ją zagryźć :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Były kiepskie zdjęcia z ćwiczeń, to teraz będą jeszcze kiepściejsze zdjęcia z zabawy piłeczką :wink: Piłeczkę trzeba najpierw złapać potem z nią gdzieś pobiec a następnie ją zagryźć :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Jest rewelacyjna, ja także porsze o wiećej fot :iloveyou: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Ok, ok, to mam jeszcze jedno 8) AAAAA!!!! MYYYYYYYYYSZ!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Ok, ok, to mam jeszcze jedno 8) AAAAA!!!! MYYYYYYYYYSZ!!! :lol: :lol: :lol: hahah jaka mina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Zapraszam na kolejną porcję fotek mojej pannicy :) - tym razem wygrzebane w archwium: Czarno na białym, czyli gończak na śniegu :lol: Trochę wiosenniej Popołudniowy portrecik Formalne przywołanie :wink: Straszna bitwa Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Incunabula Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Jak zwykle świetne zdjęcia :angel: :iloveyou: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Morrisonko a Ty jak zwykle niezawodnie się zjawiasz :calus: Quote
mmbbaj Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ooooooo! Galeria zmieniła nazwę! :D Wpadłam popatrzeć na śliczną pannę i jak zwykle się nie zawiodłam! :P Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Latająca Una rewelacja :angel: ale groźne zdjęcie z ogóreczkiem :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 mmbbaj cieszę się, że spełniam oczekiwania :wink: Alicjarydzewska ona w ogóle zazwyczaj lata, a nie chodzi :wink: to już taki typ :wink: a ogóreczek to był cudowny kumpel, bawili się niestrudzenie przez wiele godzin :lol: Agga - ooo tak, uszy to temat samograj 8) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 nie no kosa STO LAAAAT spoznone ale od serca :D Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 dbsst dziękujemy za kolejne życzenia :D :D :D Już tu byłaś i życzyłaś 8) A teraz zapraszam na krótką historię pewnego dinozaura :) Akt pierwszy, scena pierwsza: hipnotyzowanie dinozara Akt pierwszy, scena druga: zawieranie znajomości Akt drugi, scena pierwsza: skutki znajomości Pozdrawiam Marysia i Una - pożeracz dinozaurów :lol: Quote
KaRa_ Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Una jak zawsze piękna... biedny dinozaurek.... :roll: Quote
Incunabula Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Hahaha, biedny dinozaur :lol: . To musiało boleć :wink: . Quote
Recommended Posts