Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']an3czko koło 20 światełko daje daje kolory :)

Pozdrawiam
Marysia i Una
Hmmm
O 20 to my na Agility byliśmy:cool3:
Jutro o tej porze będziemy w polu, więc może trafię na takie światło:eviltong:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Rauni to znaczy, że młoda jesteś skoro to jeszcze pamiętasz :lol: Ja poczułam ulgę już w trakcie, kiedy zobaczyłam pytania, na które mam odpowiedzieć :multi:

Marysia i Una

No w każdym razie nie bardzo stara :evil_lol:

Posted

an3czko największą przyjemność z oglądania jej w ruchu to mam chyba ja :lol:

JinnyAl - zdjęcie o takim tytule znaleźć można na stronie 5 :evil_lol:

KaRa Uno-potwór w całej okazałości :cool3:

Tośko nie przeczę :loveu:

aga staram się jak mogę :razz:

KUMPELko Una sie po prostu cieszy całą sobą :lol: a najbardziej uszami :lol:

nathaniel na Ciebie to się obraziłam, nie pamiętasz? ;)

bigosie strach się bać, no nie? :eviltong:

Rauni pyrek siedzi!! PYREK SIEDZI!!! :multi: Toż Ty młody wypierdek jesteś :evil_lol:

A teraz specjalnie dla JinnyAl - MAJOR Ziębowe Wzgórze :p
Piękny, czekoladowy gończy polski, zdobywający najwyższe laury zarówno na wystawach, jak i na konkursach myśliwskich, pracujący pies o cudownym charakterze:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Piękny, czekoladowy gończy polski, zdobywający najwyższe laury zarówno na wystawach, jak i na konkursach myśliwskich, pracujący pies o cudownym charakterze:

Tego gończego chyba widziałam w Antoninku:cool3::cool3::cool3:Czyżby:razz::razz::razz:

Posted

Rauni pyrek siedzi!! PYREK SIEDZI!!! :multi:

Siedzi, bo go za kudły trzymam :evil_lol:
Co do młodego wypierdka - nie jestem, ale tak wyglądam :lol: Ostatnio jak kupowałam piwko to pani sobie zażyczyła obejrzeć mój dowód, którego nie miałam przy sobie, więc się legitymowałam obrączką z wygrawerowaną datą ślubu, tłumacząc pani, że nawet za zgodą rodziców można dopiero od 16 lat, a że to było 4 lata temu, to już na pewno jestem pełnoletnia :cool3:

Posted

bigosie nie mogłaś go widzieć w Antoniku, bo on nigdy na tej wystawie nie był :lol: Mieszka koło Wisły i mu do nas za daleko :lol:
A co do Twoich insynuacji, jeśli je dobrze rozumiem - Una jeszcze nie ma uprawnień hodowlanych :eviltong: Major natomiast jest ojcem szczeniąt - prawdopodobnie, jeśli dobrze wiatry głoszą, jedno z tych szczeniąt będzie psiakiem JinnyAl :p

nathaniel :eviltong:

Rauni skąd ja to znam? Aktualnie cieszę się jak dziecko, bo Una umie się położyć w miarę na luzie na jakieś 2-3 minutki - w sprzyjających okolicznościach :lol: Ale za to jak dostaje szału... Asia od Bory dziś widziała :oops:
A co do wyglądu - dobrze Ci :) Najwyraźniej dla niektórych natura jest łaskawa :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']bigosie nie mogłaś go widzieć w Antoniku, bo on nigdy na tej wystawie nie był :lol: Mieszka koło Wisły i mu do nas za daleko :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

W takim razie pardonsik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale chyba był jakiś czekoladowy gończy?:cool3:

Posted

bigos napisał(a):
W takim razie pardonsik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale chyba był jakiś czekoladowy gończy?:cool3:

A to jeden czekoladowy gończy chodzi po tym świecie?? :eviltong: W Antoniku były wszystkie dopuszczalne kolory gończych, a więc:
1. czarne podpalane
2. czekoladowe podpalane
3. RUDY

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']A to jeden czekoladowy gończy chodzi po tym świecie?? :eviltong: W Antoniku były wszystkie dopuszczalne kolory gończych, a więc:
1. czarne podpalane
2. czekoladowe podpalane
3. RUDY

A ile czekoladek było w Antoninku???:razz::razz::razz:

Posted

[quote=]

Marysiu, dziękuję za śliczne zdjęcia :* A wiesz, że dość dobrze znam Majora ...? :) Byłam u niego w domku dzisiaj i wczoraj nawet. A co więcej, za miesiąc będę mieć w domu jego córeczkę, ktora w otoczeniu rodzeństwa wygląda tak (zdjecia z dzisiaj, szczeniory maja 16 dni):

Więcej w fotek wątku (na samym końcu) rozmnażanie->usg cośtam cośtam :D

Posted

bigos napisał(a):
A ile czekoladek było w Antoninku???:razz::razz::razz:

bigosie były cztery czekoladki - same suczki :lol: :razz: :razz: :razz:

JinnyAl napisał(a):
Marysiu, dziękuję za śliczne zdjęcia :* A wiesz, że dość dobrze znam Majora ...? :) Byłam u niego w domku dzisiaj i wczoraj nawet. A co więcej, za miesiąc będę mieć w domu jego córeczkę,

Nie czytasz :eviltong:
Marysia_i_gończy napisał(a):
Major natomiast jest ojcem szczeniąt - prawdopodobnie, jeśli dobrze wiatry głoszą, jedno z tych szczeniąt będzie psiakiem JinnyAl :p

Cieszę się bardzo razem z Tobą!! Raz, że pamiętam ten niecierpliwy nastrój oczekiwania na szczeniaka (ale kochana, 6 tygodni to za wcześnie!). Dwa, że uważam, że jesteś strasznie fajną kandydatką na właściciela :) A trzy - Major jest kapitalnym psem i mam nadzieję, że będziesz miała z małej pociechę :)

Pozdrawiam cieplutko :)
Marysia i Una

Posted

A ja wczoraj widziałam Borę :loveu: :loveu: :loveu: - małą poznańską gończuszkę:

Asia od Bory widziała przy tej okazji Unę i nie wiem, czy jeszcze będzie chciała się umówić na spacerek :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Asia od Bory widziała przy tej okazji Unę i nie wiem, czy jeszcze będzie chciała się umówić na spacerek :evil_lol:

Śliczny szczeniur z tej Bory... a czemuż to miała by nie chcieć po spotkanku Uniaka?:diabloti:

Posted

:loveu::loveu::loveu:Ale śliczność:loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote=] Marysia_i_gończy: Nie czytasz :eviltong:

Oł kurcze, ale wtopa... :cool3:
Tak na prawdę to czytam, tylko, to o szczeniakach napisałaś mniejszymi literkami i u mnie to niewyraźnie wygląda, dopiero jak się przyjrzę, to widać literki, a nie szlaczki. No ale winny się tłumaczy, co...?

Cieszę się, że uważasz, że będę dobrą opiekunką dla pomajorowego gończuszka. Za miesiac odbieram szczeniaka - tak tylko w przybliżeniu pisałam. Gwoli dokładności odbiorę psinkę w połowie sierpnia, będzie mieć 8 tygodni :) A Major ma jeszcze jedną zaletę, o której nie wiedziałam - jest nałogowym piszczochem, chociaż zgrywa twardziela :evil_lol:
Mam nadzieję, że będzie mi sie z nią układać podobnie, jak Wam z Uną, czyli, że dużo ciężkiej pracy przełoży się na efekty w posłuszeństwie i że też będzie chciała tyle szaleć :diabloti:

Posted

Anza bo Una to Una, miewa fazy, kiedy jest czystym szaleństwem, ruszającym się, skaczącym, szczekającym i warczącym - i taką widziała ją asia :evil_lol:

bigosie słodkości, no nie? :razz:

JinnyAl :razz:
Major jest pieszczochem, wiem :loveu: drapałam go nie raz po brzuszku :loveu:
Tyle szaleć co Una? Dziewczyno! Nie wiesz o czym mówisz! :lol: A wiesz, że mama Uny jest w ciąży z Majorem? :p

Pozdrawiam
Marysia i Una