an3czka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']an3czko koło 20 światełko daje daje kolory :) Pozdrawiam Marysia i Una Hmmm O 20 to my na Agility byliśmy:cool3: Jutro o tej porze będziemy w polu, więc może trafię na takie światło:eviltong: Quote
JinnyAl Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote=] Czy te uszy mogą kłamać...? :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A Uny to nikt oglądać nie chce? Oczywiście,że chcemy ogladać:loveu: Groznie tu wyglada:lol: Quote
KUMPELka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To jeszcze przed wieczornym spacerkiem wklejam :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Co za zdjęcie :-o Una jest wspaniała !!:multi: Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 aga1215 napisał(a):tu zawsze jest co ogladać:loveu: Zgodze się, ale stanowczo za mało, Marysia nam zaczyna wyznaczać jakies limity. :-( Quote
Rauni Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Rauni to znaczy, że młoda jesteś skoro to jeszcze pamiętasz :lol: Ja poczułam ulgę już w trakcie, kiedy zobaczyłam pytania, na które mam odpowiedzieć :multi: Marysia i Una No w każdym razie nie bardzo stara :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 an3czko największą przyjemność z oglądania jej w ruchu to mam chyba ja :lol: JinnyAl - zdjęcie o takim tytule znaleźć można na stronie 5 :evil_lol: KaRa Uno-potwór w całej okazałości :cool3: Tośko nie przeczę :loveu: aga staram się jak mogę :razz: KUMPELko Una sie po prostu cieszy całą sobą :lol: a najbardziej uszami :lol: nathaniel na Ciebie to się obraziłam, nie pamiętasz? ;) bigosie strach się bać, no nie? :eviltong: Rauni pyrek siedzi!! PYREK SIEDZI!!! :multi: Toż Ty młody wypierdek jesteś :evil_lol: A teraz specjalnie dla JinnyAl - MAJOR Ziębowe Wzgórze :p Piękny, czekoladowy gończy polski, zdobywający najwyższe laury zarówno na wystawach, jak i na konkursach myśliwskich, pracujący pies o cudownym charakterze: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A teraz specjalnie dla JinnyAl - MAJOR Ziębowe Wzgórze :p Piękny, czekoladowy gończy polski, zdobywający najwyższe laury zarówno na wystawach, jak i na konkursach myśliwskich, pracujący pies o cudownym charakterze: Tego gończego chyba widziałam w Antoninku:cool3::cool3::cool3:Czyżby:razz::razz::razz: Quote
Rauni Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Rauni pyrek siedzi!! PYREK SIEDZI!!! :multi: Siedzi, bo go za kudły trzymam :evil_lol: Co do młodego wypierdka - nie jestem, ale tak wyglądam :lol: Ostatnio jak kupowałam piwko to pani sobie zażyczyła obejrzeć mój dowód, którego nie miałam przy sobie, więc się legitymowałam obrączką z wygrawerowaną datą ślubu, tłumacząc pani, że nawet za zgodą rodziców można dopiero od 16 lat, a że to było 4 lata temu, to już na pewno jestem pełnoletnia :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 bigosie nie mogłaś go widzieć w Antoniku, bo on nigdy na tej wystawie nie był :lol: Mieszka koło Wisły i mu do nas za daleko :lol: A co do Twoich insynuacji, jeśli je dobrze rozumiem - Una jeszcze nie ma uprawnień hodowlanych :eviltong: Major natomiast jest ojcem szczeniąt - prawdopodobnie, jeśli dobrze wiatry głoszą, jedno z tych szczeniąt będzie psiakiem JinnyAl :p nathaniel :eviltong: Rauni skąd ja to znam? Aktualnie cieszę się jak dziecko, bo Una umie się położyć w miarę na luzie na jakieś 2-3 minutki - w sprzyjających okolicznościach :lol: Ale za to jak dostaje szału... Asia od Bory dziś widziała :oops: A co do wyglądu - dobrze Ci :) Najwyraźniej dla niektórych natura jest łaskawa :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']bigosie nie mogłaś go widzieć w Antoniku, bo on nigdy na tej wystawie nie był :lol: Mieszka koło Wisły i mu do nas za daleko :lol: Pozdrawiam Marysia i Una W takim razie pardonsik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale chyba był jakiś czekoladowy gończy?:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 bigos napisał(a):W takim razie pardonsik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale chyba był jakiś czekoladowy gończy?:cool3: A to jeden czekoladowy gończy chodzi po tym świecie?? :eviltong: W Antoniku były wszystkie dopuszczalne kolory gończych, a więc: 1. czarne podpalane 2. czekoladowe podpalane 3. RUDY Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Pozdrawiam Marysia i Una O jakie to słodkie:loveu: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A to jeden czekoladowy gończy chodzi po tym świecie?? :eviltong: W Antoniku były wszystkie dopuszczalne kolory gończych, a więc: 1. czarne podpalane 2. czekoladowe podpalane 3. RUDY A ile czekoladek było w Antoninku???:razz::razz::razz: Quote
JinnyAl Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote=] A teraz specjalnie dla JinnyAl - MAJOR Ziębowe Wzgórze :p Piękny, czekoladowy gończy polski, zdobywający najwyższe laury zarówno na wystawach, jak i na konkursach myśliwskich, pracujący pies o cudownym charakterze: Marysiu, dziękuję za śliczne zdjęcia :* A wiesz, że dość dobrze znam Majora ...? :) Byłam u niego w domku dzisiaj i wczoraj nawet. A co więcej, za miesiąc będę mieć w domu jego córeczkę, ktora w otoczeniu rodzeństwa wygląda tak (zdjecia z dzisiaj, szczeniory maja 16 dni): Więcej w fotek wątku (na samym końcu) rozmnażanie->usg cośtam cośtam :D Quote
Marysia_i_gończy Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 bigos napisał(a):A ile czekoladek było w Antoninku???:razz::razz::razz: bigosie były cztery czekoladki - same suczki :lol: :razz: :razz: :razz: JinnyAl napisał(a):Marysiu, dziękuję za śliczne zdjęcia :* A wiesz, że dość dobrze znam Majora ...? :) Byłam u niego w domku dzisiaj i wczoraj nawet. A co więcej, za miesiąc będę mieć w domu jego córeczkę, Nie czytasz :eviltong: Marysia_i_gończy napisał(a):Major natomiast jest ojcem szczeniąt - prawdopodobnie, jeśli dobrze wiatry głoszą, jedno z tych szczeniąt będzie psiakiem JinnyAl :p Cieszę się bardzo razem z Tobą!! Raz, że pamiętam ten niecierpliwy nastrój oczekiwania na szczeniaka (ale kochana, 6 tygodni to za wcześnie!). Dwa, że uważam, że jesteś strasznie fajną kandydatką na właściciela :) A trzy - Major jest kapitalnym psem i mam nadzieję, że będziesz miała z małej pociechę :) Pozdrawiam cieplutko :) Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 A ja wczoraj widziałam Borę :loveu: :loveu: :loveu: - małą poznańską gończuszkę: Asia od Bory widziała przy tej okazji Unę i nie wiem, czy jeszcze będzie chciała się umówić na spacerek :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Asia od Bory widziała przy tej okazji Unę i nie wiem, czy jeszcze będzie chciała się umówić na spacerek :evil_lol: Śliczny szczeniur z tej Bory... a czemuż to miała by nie chcieć po spotkanku Uniaka?:diabloti: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :loveu::loveu::loveu:Ale śliczność:loveu::loveu::loveu: Asia od Bory widziała przy tej okazji Unę i nie wiem, czy jeszcze będzie chciała się umówić na spacerek :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
JinnyAl Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote=] Marysia_i_gończy: Nie czytasz :eviltong: Oł kurcze, ale wtopa... :cool3: Tak na prawdę to czytam, tylko, to o szczeniakach napisałaś mniejszymi literkami i u mnie to niewyraźnie wygląda, dopiero jak się przyjrzę, to widać literki, a nie szlaczki. No ale winny się tłumaczy, co...? Cieszę się, że uważasz, że będę dobrą opiekunką dla pomajorowego gończuszka. Za miesiac odbieram szczeniaka - tak tylko w przybliżeniu pisałam. Gwoli dokładności odbiorę psinkę w połowie sierpnia, będzie mieć 8 tygodni :) A Major ma jeszcze jedną zaletę, o której nie wiedziałam - jest nałogowym piszczochem, chociaż zgrywa twardziela :evil_lol: Mam nadzieję, że będzie mi sie z nią układać podobnie, jak Wam z Uną, czyli, że dużo ciężkiej pracy przełoży się na efekty w posłuszeństwie i że też będzie chciała tyle szaleć :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Anza bo Una to Una, miewa fazy, kiedy jest czystym szaleństwem, ruszającym się, skaczącym, szczekającym i warczącym - i taką widziała ją asia :evil_lol: bigosie słodkości, no nie? :razz: JinnyAl :razz: Major jest pieszczochem, wiem :loveu: drapałam go nie raz po brzuszku :loveu: Tyle szaleć co Una? Dziewczyno! Nie wiesz o czym mówisz! :lol: A wiesz, że mama Uny jest w ciąży z Majorem? :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts