Marysia_i_gończy Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 an3czko jak zwykle przesadzasz :lol: A więcej nie będzie :razz: na razie JinnyAl masz rację z tymi uszami :razz: Jeszcze zapomniałaś o tym, że długie uszy dodają smaku każdej fotce i można jej głaskać, ciągać itp :lol: A co do kcenia Uny :razz: Uny nie dam! :mad: Ale Uny półrodzeństwo jest "w drodze" :cool1: Haniu Ty jak zwykle - krótko i na temat :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']an3czko jak zwykle przesadzasz :lol: A więcej nie będzie :razz: na razie Pozdrawiam Marysia i Una :mad: :mad: :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='an3czka']:mad: :mad: :mad: Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
an3czka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę :eviltong: :eviltong: :eviltong: No! I to rozumiem!:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale ja juz placze...nie odplywaj... Quote
Jureja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Piękna pływaczka:loveu: :loveu: :loveu: pewnie dużo trenujecie? Quote
Marysia_i_gończy Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 an3czko nie ma to jak pokazać tył na pożegnanie :lol: KaRa nie martw się, ona zawsze wraca :cool3: Swoją drogą, współczuję problemów :calus: Jurejo - jeśli nie czytałaś naszego wątku - Una chodziła 7 tygodni w oaptrunku na łapie i nie ma do końca zrośniętej kości po złamaniu. W ramach rehabilitacji ma dużo kłusować i dużo pływać. Więc albo idziemy biegać, a wtedy nie biorę aparatu, bo bieganie z plecakiem to masakra (i dla mnie, i dla aparatu), albo jedziemy pływać. Więc 95% zdjęć ostatnio to właśnie z pływania :lol: Ale staram się być nad wodą jak najczęściej :) Nota bene - Una dostaje HMB :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeziorko swarzędzkie?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 bigos napisał(a):Jeziorko swarzędzkie?:cool3: :cool3: :cool3: Tym razem Strzeszyńskie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Tym razem Strzeszyńskie :cool3: :cool3: :cool3: A jak było na ostatnim wypadzie nad jeziorko swarzędzkie???(na którym nota bene nie mogłam byc:placz: ) Quote
Koma Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Dziś pojechałam odwiedzić siostrę, a że ma w pobliżu jeziorko... :razz: Pojechałyśmy więc we trójkę :lol: Siostra wspierała mnie dzielnie Szalona widownia dopingowała Unę krzykami, gwizdami i podskokami A światło bezczelnie waliło mi prosto w obiektyw Una jak zwykle zatapiała piłeczkę I sterowała uszami Pozdrawiam :lol: Marysia i Una Ale się uśmiałam :laugh2_2: Zdjęcia tak jak sama Una :iloveyou: cudowne :klacz: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']KaRa nie martw się, ona zawsze wraca :cool3: Swoją drogą, współczuję problemów :calus: Oj zeby moje tak zawsze wrcalay;) na 5 psow dwa umieja wrocic bez problemow,a jeden jesli nic ciekawego nie wyweszy tez wraca, a kolejne dwa nic na nie nie dziala:shake: A co do problemow teraz dopiero sie one zaczely:-( Quote
Tośka_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nota bene - Una dostaje HMB Strach się bać :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Nota bene - Una dostaje HMB :p Z Uny bedzie pies kulturysta:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 bigosie było ok :) Trochę młodzieży bawiącej się piłką i starszy pan tłumaczący mi, żebym się nasmarowała wodą, żeby się opalić :lol: Koma cieszę się, że udało mi się Cię rozbawić :razz: I dziękuję :cool1: KaRa wracanie to ciężka praca nad przywołaniem :roll: Trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie problemów :thumbs: Tośko & KaRa Una dostaje ten specyfik, żeby przyspieszyć powrót do formy. Zresztą bałam się, że jak zacznie szaleć bez mięśni to sobie rozwali ścięgna. A mówię o tym, bo pamiętam, że Jureja pytała o hmb w innym wątku. Dziś, zupełnie wyjątkowo :lol: poszłyśmy na normalny spacerek - bez biegania, bez pływania :razz: Una na początku była w trybie kłusującym, więc ją nawet spuściłam na chwilę, a potem odezwał się bażant i Una natychmiast przeszła w tryb galopujący :roll: i skończyło się luźne bieganie :mad: Tak najczęściej oglądam swojego psa :cool3: Ale zawsze się po chwili odwraca... ...i wraca W kwiatach W trawie Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 W trawie Bromus mollis :razz: Zdjęcia śliczności. Jak zwykle zresztą :loveu: Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']bigosie było ok :) Trochę młodzieży bawiącej się piłką i starszy pan tłumaczący mi, żebym się nasmarowała wodą, żeby się opalić :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proponuję także spacer po drugiej stronie jeziorka. Tam prawie wogóle nie ma ludzi/ czasami zdarzy się jakiś rowerzysta, np. Ja z Bigoskiem:evil_lol: P.S. Łopatologicznych objaśnień, jak dojechać nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zawsze się po chwili odwraca... ...i wraca W kwiatach W trawie A fotki jak zwykle zachwycające Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] W kwiatach Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu to jest cudowne!!! A te oczka:loveu: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wszystkie zdjęcia sa śliczne (ostatnio sporo się ich pojawiło:cool3: ), ale to mi przypadło do gustu :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 "czego ty ode mnie chcesz kobieto ? " :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Tośko wiedziałam, że w sprawie traw i stokłos mogę na Ciebie liczyć :cool1: Może się umówię u Ciebie na jakiś mały kursik rozpoznawania traw? :razz: bigosie, bigosie - ale czy tam jest plaża? Bo nas wciąż interesuje jedynie pływanie... chodzenie na spacery w miejsca nowe i interesujące włącza u Uny natychmiast tryb galopujący - niewyłączalny nawet zesmyczeniem :roll: an3czko dziękuję :oops: :oops: :oops: A oczka :) też na nie "choruję" - kształtne, wybarwione i pełne wyrazu :razz: Cola miło, że teraz zaglądasz regularnie :eviltong: Fajnista Una z wywalony ozorkiem, no nie? ;) nathaniel nie odpowiada mi Twoja interpretacja :obrazic: ;) Pozdrawiamy wszystkich zaglądaczy :) Marysia i Una Quote
Cola Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Cola miło, że teraz zaglądasz regularnie :eviltong: Fajnista Una z wywalony ozorkiem, no nie? ;) Staram się być tutaj regularnie :evil_lol: ...ten ozorek, te ucholce falujące i jeszcze ta antenka w oddali :loveu: Quote
Tośka_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Marysiu - niestety w sprawie traw to może być różniście, bo niestety podczas nauki tego przedmiotu włączyłam tryb ZZZ :diabloti: Pamiętam tylko najbardziej charakterystyczne i te, które mi się podobają. Człowiek żyje w głębokiej niewiedzy odnośnie świata, który go otacza. Patrzy sobie na łączkę i mówi "no, trawa tu rośnie". A tych traw są dziesiątki, każda oznacza co innego - inne siedlisko, warunki wilgotnościowe, zasobność gleby. Po składzie gatunkowym traw można się dowiedzieć wszystkiego. Quote
bigos Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']T bigosie, bigosie - ale czy tam jest plaża? Bo nas wciąż interesuje jedynie pływanie... chodzenie na spacery w miejsca nowe i interesujące włącza u Uny natychmiast tryb galopujący - niewyłączalny nawet zesmyczeniem :roll: Pozdrawiamy wszystkich zaglądaczy :) Marysia i Una Nie ma typowekj plaży, ale są miejsca, gdzie można zejść do wody i psiakowi porzucać piłkę (coś jak w Strzeszynku, po drugiej stronie plaży) Quote
Recommended Posts