Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an3czko jak zwykle przesadzasz :lol: A więcej nie będzie :razz: na razie

JinnyAl masz rację z tymi uszami :razz: Jeszcze zapomniałaś o tym, że długie uszy dodają smaku każdej fotce i można jej głaskać, ciągać itp :lol:
A co do kcenia Uny :razz: Uny nie dam! :mad: Ale Uny półrodzeństwo jest "w drodze" :cool1:

Haniu Ty jak zwykle - krótko i na temat :cool3:

Pozdrawiam
Marysia i Una

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ale ja juz placze...nie odplywaj...

Posted

an3czko nie ma to jak pokazać tył na pożegnanie :lol:

KaRa nie martw się, ona zawsze wraca :cool3:
Swoją drogą, współczuję problemów :calus:

Jurejo - jeśli nie czytałaś naszego wątku - Una chodziła 7 tygodni w oaptrunku na łapie i nie ma do końca zrośniętej kości po złamaniu. W ramach rehabilitacji ma dużo kłusować i dużo pływać. Więc albo idziemy biegać, a wtedy nie biorę aparatu, bo bieganie z plecakiem to masakra (i dla mnie, i dla aparatu), albo jedziemy pływać. Więc 95% zdjęć ostatnio to właśnie z pływania :lol: Ale staram się być nad wodą jak najczęściej :)
Nota bene - Una dostaje HMB :p

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Nie płaaaaacz, kiedyyyy odpłyyyyynnęęęęę

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Jeziorko swarzędzkie?:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Tym razem Strzeszyńskie :cool3: :cool3: :cool3:

A jak było na ostatnim wypadzie nad jeziorko swarzędzkie???(na którym nota bene nie mogłam byc:placz: )

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dziś pojechałam odwiedzić siostrę, a że ma w pobliżu jeziorko... :razz:
Pojechałyśmy więc we trójkę :lol:

Siostra wspierała mnie dzielnie

Szalona widownia dopingowała Unę krzykami, gwizdami i podskokami

A światło bezczelnie waliło mi prosto w obiektyw

Una jak zwykle zatapiała piłeczkę

I sterowała uszami

Pozdrawiam :lol:
Marysia i Una
Ale się uśmiałam :laugh2_2:
Zdjęcia tak jak sama Una :iloveyou: cudowne :klacz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']KaRa nie martw się, ona zawsze wraca :cool3:
Swoją drogą, współczuję problemów :calus:
Oj zeby moje tak zawsze wrcalay;) na 5 psow dwa umieja wrocic bez problemow,a jeden jesli nic ciekawego nie wyweszy tez wraca, a kolejne dwa nic na nie nie dziala:shake: A co do problemow teraz dopiero sie one zaczely:-(

Posted

bigosie było ok :) Trochę młodzieży bawiącej się piłką i starszy pan tłumaczący mi, żebym się nasmarowała wodą, żeby się opalić :lol:

Koma cieszę się, że udało mi się Cię rozbawić :razz: I dziękuję :cool1:

KaRa wracanie to ciężka praca nad przywołaniem :roll:
Trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie problemów :thumbs:

Tośko & KaRa Una dostaje ten specyfik, żeby przyspieszyć powrót do formy. Zresztą bałam się, że jak zacznie szaleć bez mięśni to sobie rozwali ścięgna. A mówię o tym, bo pamiętam, że Jureja pytała o hmb w innym wątku.

Dziś, zupełnie wyjątkowo :lol: poszłyśmy na normalny spacerek - bez biegania, bez pływania :razz: Una na początku była w trybie kłusującym, więc ją nawet spuściłam na chwilę, a potem odezwał się bażant i Una natychmiast przeszła w tryb galopujący :roll: i skończyło się luźne bieganie :mad:

Tak najczęściej oglądam swojego psa :cool3:

Ale zawsze się po chwili odwraca...

...i wraca

W kwiatach

W trawie

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']bigosie było ok :) Trochę młodzieży bawiącej się piłką i starszy pan tłumaczący mi, żebym się nasmarowała wodą, żeby się opalić :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proponuję także spacer po drugiej stronie jeziorka. Tam prawie wogóle nie ma ludzi/ czasami zdarzy się jakiś rowerzysta, np. Ja z Bigoskiem:evil_lol:

P.S. Łopatologicznych objaśnień, jak dojechać nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale zawsze się po chwili odwraca...

...i wraca

W kwiatach

W trawie

A fotki jak zwykle zachwycające

Posted

Tośko wiedziałam, że w sprawie traw i stokłos mogę na Ciebie liczyć :cool1: Może się umówię u Ciebie na jakiś mały kursik rozpoznawania traw? :razz:

bigosie, bigosie - ale czy tam jest plaża? Bo nas wciąż interesuje jedynie pływanie... chodzenie na spacery w miejsca nowe i interesujące włącza u Uny natychmiast tryb galopujący - niewyłączalny nawet zesmyczeniem :roll:

an3czko dziękuję :oops: :oops: :oops:
A oczka :) też na nie "choruję" - kształtne, wybarwione i pełne wyrazu :razz:

Cola miło, że teraz zaglądasz regularnie :eviltong: Fajnista Una z wywalony ozorkiem, no nie? ;)

nathaniel nie odpowiada mi Twoja interpretacja :obrazic: ;)

Pozdrawiamy wszystkich zaglądaczy :)
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Cola miło, że teraz zaglądasz regularnie :eviltong: Fajnista Una z wywalony ozorkiem, no nie? ;)

Staram się być tutaj regularnie :evil_lol:
...ten ozorek, te ucholce falujące i jeszcze ta antenka w oddali :loveu:

Posted

Marysiu - niestety w sprawie traw to może być różniście, bo niestety podczas nauki tego przedmiotu włączyłam tryb ZZZ :diabloti: Pamiętam tylko najbardziej charakterystyczne i te, które mi się podobają.
Człowiek żyje w głębokiej niewiedzy odnośnie świata, który go otacza. Patrzy sobie na łączkę i mówi "no, trawa tu rośnie". A tych traw są dziesiątki, każda oznacza co innego - inne siedlisko, warunki wilgotnościowe, zasobność gleby. Po składzie gatunkowym traw można się dowiedzieć wszystkiego.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']T

bigosie, bigosie - ale czy tam jest plaża? Bo nas wciąż interesuje jedynie pływanie... chodzenie na spacery w miejsca nowe i interesujące włącza u Uny natychmiast tryb galopujący - niewyłączalny nawet zesmyczeniem :roll:
Pozdrawiamy wszystkich zaglądaczy :)
Marysia i Una

Nie ma typowekj plaży, ale są miejsca, gdzie można zejść do wody i psiakowi porzucać piłkę (coś jak w Strzeszynku, po drugiej stronie plaży)