Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
bigosie możemy się umówić - o ile będę przewidywalna :lol: Ale żadnego wspólnego biegania psów :mad: Ja tylko idę z Uną nad wodę, spuszczam ją, piłeczkuję, żeby pływała, na smycz i powrót do samochodu. Nuuuda :);)

Dlaczego?????????

Posted

Tośko fafel jak fafel :lol: znajdź uszy :cool3:

olcho :)

nathaniel no wiesz...!? :razz:

Ewo :lol:

bigosie co dlaczego?
Dlaczego mogę być nieprzewidywalna? Bo piszę magisterkę i nie mam samochodu, więc nie wiem co gdzie i kiedy będę mogła.
Dlaczego bez wspólnego biegania? Bo UNA MA PĘKNIĘTA KOŚĆ STRZAŁKOWĄ i nie wolno jej biegać i szaleć!!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

bigosie co dlaczego?
Dlaczego mogę być nieprzewidywalna? Bo piszę magisterkę i nie mam samochodu, więc nie wiem co gdzie i kiedy będę mogła.
Dlaczego bez wspólnego biegania? Bo UNA MA PĘKNIĘTA KOŚĆ STRZAŁKOWĄ i nie wolno jej biegać i szaleć!!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Juz wszystko wiem!!! W takim razie czekam na sygnał jak już Una będzie mogła swobodnie pochasać;):razz::razz:

A praca mgr na jaki temat????

Posted

:evil_lol: :evil_lol: mało jej fafli nie urwało :evil_lol:

..i jaki smuteczek w oczkach..nie dobra pańcia piłeczkę zabrała :mad:

Posted

Pozdrawiam
Marysia i Una
Marysiu. To, że ona piękna i mądra itp. to Ty już wiesz...
Że zdjęcia cudne, to też wiesz...

Więcej, więcej!:multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Fotorelacja :)

Pływanko

O jaka mina!:lol:

Zabrała Pani piłeczkę :-(

Brzydka Pani!:diabloti:

No i to, co każdy przyzwoity pies robi po wyjściu z wody :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Gratuluję refleksu!!
Super!!!

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Jureja witaj!! Przyznaj się, gdzie "moczysz" swojego dyspaltyka? :p

Jeszcze go "nie mocze"ale jak będzie cieplejsza woda to jedziemy nad jezioro do Lusowa;)

Posted

bigosie swobodne hasanie za ok. 2 tygodnie :)

KaRa weź, weź! Pływanie jest super (zapytaj Uny, potwierdzi!) :lol:

Cola fafle są elastyczne :razz: A miny to Unina specjalność :razz:

an3czka bez przesady :lol: Te konkretnie zdjęcia są powiedzmy... akceptowalne. Nic więcej :lol:

Jurejo - Lusowo to dla mnie drugi koniec świata :( Eeeeech.
A dlaczego jeszcze jej nie "moczysz"?

asiu tylko się z wodą nie spiesz :) To musi być psa suwerenna decyzja, żeby zamoczyć łapy i żeby zacząć pływać :)

Dziś byłyśmy znów nad jeziorkiem, ale aparatu nie wzięłam. I tak mnie boli ręka od świgania piłką, a jak jeszcze mam trzymać tego ciężkiego grata i focić... :roll: Una chyba staje się uzależniona od pływania za piłeczką :lol: Uważa tę część rehabilitacji są najwspanialszą i wcale nie chce kończyć :lol:

Poza tym zapomniałam się pochwalić :) Ponieważ i tak z Una biegamy trochę, postanowiłam kupić zestaw do canicrossu. I mamy śliczny zestaw - piękne szeleczki w niebieskie "M", linka z amortyzatorem i pas. Wyglądamy w tym dość kosmicznie :razz: Ale co tam :razz: Biega się fajnie :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Jurejo - Lusowo to dla mnie drugi koniec świata :( Eeeeech.
A dlaczego jeszcze jej nie "moczysz"?

Mnie sie wydaje,że woda jest jeszcze za zimna,a poza tym to nie mam jak tam dojechać:placz: (nie jeżdzę samochodem i jakos nie moge się doprosić taty,żeby mnie zawiózł)

Będziesz w niedziele nad Wartą:cool3: (będzie ja, Bigos,kara i Tośka)8)

Posted

an3czka bez przesady :lol: Te konkretnie zdjęcia są powiedzmy... akceptowalne. Nic więcej :lol:

Ty przestań być taka skromna!:evil_lol:

Posted

Jurejo zimna?? :crazyeye: To ja moją "moczyłam" przy 10 stopniach na sworze, a dziś to się już "moczyłam" razem z psem :cool3:

A w niedziele raczej nie. Chyba, że się cichcem na chwilę wyrwę bez psa.

an3czka ja? skromna? :evil_lol: Ja jestem wstrętny zarozumialec :evil_lol: Ale jak mam kiepskie zdjęcie, to nie nazwę go dobrym i już :mad:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

an3czka ja? skromna? :evil_lol: Ja jestem wstrętny zarozumialec :evil_lol: Ale jak mam kiepskie zdjęcie, to nie nazwę go dobrym i już :mad:

Eeee tam!:eviltong:

A właśnie. Przydałyby się nowe fotki, hę?:razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Przeca napisałam, że nad jezioro nie wzięłam sprzętu :mad:

Ale proszę, oto Una w nowych, canicrossowych szelkach:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Wygląda ślicznie, tylko minkę ma coś średnią, ale to pewnie nie w związku z szelkami:evil_lol:

A nie czytałam, że nie wzięłaś sprzętu. Przecie to galeria nie? Tu się zdjęcia ogląda a nie dyskusje prowadzi!:obrazic::eviltong:

Posted

Una mówi: "Dobra, rób to zdjęcie jak musisz. Ale nie licz na to, że się uśmiechnę. I tak wiem, że fotografujesz mnie tylko dlatego, że mam nowe szelki. A nad jezioro aparatu nie wzięłaś..." :razz:

Posted

an3czko to jest taka jej minka zdegustowana :lol: A zdjęcia się ogląda powiadasz :cool3: a to Ci zaraz coś wkleję :cool1:

JinnyAl nieeee, ona mówi tak: "No i czego Ty ode mnie chcesz kobieto? Szelki mi zakładasz i na balkon wywalasz? Kierunki Ci się pomyliły? W szelkach na bieganko!";)

Dziś pojechałam odwiedzić siostrę, a że ma w pobliżu jeziorko... :razz:
Pojechałyśmy więc we trójkę :lol:

Siostra wspierała mnie dzielnie

Szalona widownia dopingowała Unę krzykami, gwizdami i podskokami

A światło bezczelnie waliło mi prosto w obiektyw

Una jak zwykle zatapiała piłeczkę

I sterowała uszami

Pozdrawiam :lol:
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dziś pojechałam odwiedzić siostrę, a że ma w pobliżu jeziorko... :razz:
Pojechałyśmy więc we trójkę :lol:

Siostra wspierała mnie dzielnie

Szalona widownia dopingowała Unę krzykami, gwizdami i podskokami

A światło bezczelnie waliło mi prosto w obiektyw

Una jak zwykle zatapiała piłeczkę

I sterowała uszami

Pozdrawiam :lol:
Marysia i Una
Rewelacja!!!
Jeszcze! Jeszcze!

Może nie słychać, ale ja też dopinguję gwizdem:lol:

Posted

[quote=]

I sterowała uszami

Jaaaakie uszy fajnemokre uszyyyy! :) Ostatnio doszłam do wniosku, że prawdziwe uszy to długie uszy. Te krótkie przeszkadzają w głaskaniu, nie falują na wietrze tak wspaniale, nie nadają się do sterowania i w ogóle dobre ucho = ucho długie.
Una w wodzie z piłeczką wygląda super, Una roxx, Una rulezz i te inne młodzieżowe slangi, które nie do końca rozumiem :D
JA TEŻ KCEM TAKĄ UUUNĘĘĘĘ!!!