Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudio ale ciężko robi się zdjęcia psu, który powinien być cały czas na smyczy ;)

bigosie miejsca do spuszczania psów znam - zresztą też bywam z Uną w laskach pomiędzy Maltą a Swarzędzem, ale teraz szukam miejsc, gdzie Una może spokojnie PŁYWAĆ! Nad jezioro Swarzędzkie musimy się wybrać :) Jest czyste?

*luthien* jeździsz z psem na rolkach w miniówie? :evil_lol:

anetto to jest wzrokt pt. "mogę już iść??" ;)

Alicjo dziękuję :oops:

bigosie spokoooojnie, Ty wiesz co znaczy obrobić tyle zdjęć?? Zaczęłam od obedience w Ryczywole, są w tamtym wątku. A teraz zabieram się za wystawę.

olcho krajowa psów myśliwskich, byłam sama, bez Uny, towrzysko :)

Tośko Gorbi się nie wpychał, to ja się do niego pchałam z obiektywem :razz:
Antoninek jest W Poznaniu! To jest dzielnica, rejon, czy jak to tam się nazywa, tak samo jak Rataje czy Grunwald! :lol:

debe witaj :multi:

A zdjęcia z wystawy to chyba do wystawowego topiku lepiej wklejać...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Edit: zdjęcia z Antoninka wklejam TUTAJ

Posted

Na siódmą stronę pozwolili nam spaść :-o :placz: tak to jest, jak się tylko cudze psy foci... :lol:
Dziś znowu fociłam obce psy :cool3:

Oto australian cattle dog Blue:

Schroniskowy, szukający domku foksik

I boska belgijka Kiara

Pozdrawiam
Marysia i Una - pilnie się rehabilitująca

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jak przebiega rehabilitacja Uny ;)

Dobrze :) Trochę momentami burzliwie, kiedy Una usiłuje urządzać dziekie galopy ;) ale jest coraz lepiej :) Tylko focić nie ma co i jak, bo jak biegamy, to ze sprzętem na plecach się nie da ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dobrze :) Trochę momentami burzliwie, kiedy Una usiłuje urządzać dziekie galopy ;) ale jest coraz lepiej :) Tylko focić nie ma co i jak, bo jak biegamy, to ze sprzętem na plecach się nie da ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una:multi:to teraz tylko cierpliwie poczekam na nowe fotki Uny -Błyskawicy;)

Posted

Marysiu - to jest ten poznański ACD? Zawsze miałam słabość do tej rasy. Są cudne zarówno pod względem wyglądu, jak i psychiki.

Co z tym foksikiem? Poznański?

Zdjęcie Kiary - miodzio :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:to teraz tylko cierpliwie poczekam na nowe fotki Uny -Błyskawicy;)

Jeszcze tylko trzy tygodnie :lol: :lol: :lol:

[quote name='Tośka_m']Marysiu - to jest ten poznański ACD? Zawsze miałam słabość do tej rasy. Są cudne zarówno pod względem wyglądu, jak i psychiki.

Co z tym foksikiem? Poznański?

Zdjęcie Kiary - miodzio :loveu:

Co to znaczy "ten poznański"? Jest to BLUEBIRD des Poenjaap, która owszem, mieszka w Poznaniu. Bardzo miła i energiczna sunia :)

Foksik jest ze swarzędzkiego schroniska i jest na "przechowaniu" u właścicielki Blue.

Kiarka mi też się podoba :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

*luthien* to gdzie Ty z psem spacerujesz? :cool3: Ja w miniówie to bym miała podrapane nogi, podarte rajstopy, utytłane wszystko :evil_lol:

Klaudio dziękuję! :):):)

KaRa tego nie wiem niestety :roll:

Dziś dla odmiany polowałam na whippety. Wiecie co Wam powiem? Szybkie są! Naprawdę są szybkie! :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Trochę nadrobiłam zaległości :p
...ale się cieszkam, że Una nie ma już unieruchomienia :multi:
Fotki jak zwykle cudowne:loveu:

Posted

Cola witaj! Kopę lat! :razz:

anetto, Komo coś tam się od biedy znajdzie ;) Na przykład:

Donoszę też, że prezentowany ostatnio foksik ZNALAZŁ NOWY DOM!![SIZE=2] I to już dzień po tym, jak go obfociłam :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dziś dla odmiany polowałam na whippety. Wiecie co Wam powiem? Szybkie są! Naprawdę są szybkie! :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

o qrczaki jaki wystrzałowy whippet

superanckie te Twoje obce pieski :loveu: :lol:

Posted

:oops: kopa, kopa lat :oops: to nie tak :p ....ja tutaj dosyć często zagladam, ale nie zawsze ślada pozostawiam....przyznaje się bez bicia, bo jak patrzę na fotki i sie zachwycam, to potem zapominam napisać :cool3:
(ale się podlizuję, co? :evil_lol: )

Przyjemna foteczka :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Cola witaj! Kopę lat! :razz:

anetto, Komo coś tam się od biedy znajdzie ;) Na przykład:

Donoszę też, że prezentowany ostatnio foksik ZNALAZŁ NOWY DOM!![SIZE=2] I to już dzień po tym, jak go obfociłam :)

Pozdrawiam
Marysia i Una
Świetne są. Uwielbiam chudzielce:loveu:

Posted

swietne ujecie :loveu:

Chyba wszyscy maja takie piekne łaki tylko nie ja :placz:
ech - nawet te "psie tereny spacerowe" są regularnie koszone i nie ma szans na kwieciste ujecia :shake:

Marysiu - jak Una?

Posted

Marysiu - muszę przyznać Ci umiejętność robienia zdjęć "w typie". W nowym numerze MP zwróciło moją uwagę zdjęcie gończego na ringówce. Pomyślałam, że jest dokładnie w typie zdjęć Marysi. Spojrzałam na przypis przy zdjęciu i... nie myliłam się :cool3: