Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha no proszę - wszyscy myśleli, że Una taka bezradna w tym opatrunku a ona dała radę łąkę zaorać :lol: :klacz:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy ']

a Una? Una udawała, że jest miła, grzeczna, spokojna, wyciszona i bezradna:

Pozdrawiam
Marysia i Una
To moja ulubiona wersja Uny :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak widzę Una jest bardzo, jakby to powiedzieć obłożnie chora:cool3:

A ja musze się pochwalić, że się zmotywowałyśmy z Galcią i nauczyłam ją obrót robić ;) Tylko musze uważać, żeby jej się w łepetynie nie zakręciło, jak się psina nakręci na te ćwiczenia i chęc dostania piłki:p :eviltong:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
an3czko jak zwykle jesteś nazbyt miła :lol: A ta bezradność.... hmm... :evil_lol: zdjęcia kłamią :evil_lol:
Pozdrawiam
Marysia i Una
No wiesz! Jak możesz pisać, że zdjęcia kłamią...
Przecież widać, że jest biedna i bezradna...
No, może nie tu:roll: :lol:

Posted

[quote name='olcha']A ja myślałam, że to siostra Marysi! W każdym razie an3czka wie co pisze:grins:
No zakładam, że to Marysia, ale na 100% nie wiem:roll:

Posted

*luthien* - to podgryzanie jest takie urocze :loveu:

bigos skoro weimar luthien tak ma z wargami, Twój wyżeł niemiecki też, to może to jakaś myśliwską przypadłość? :lol:

Honey prawda? Miłe, spokojne, wyciszone i nieruchawe zwierzątko :cool3:

Rauni Una dostaje artroflex, to też na stawy i ścięgna.
Co do usmyczowienia to wiem, że nie żartujesz, ale jakoś nie chcę tego przyjąć do wiadomości :roll: ale wiem, to konieczne :placz: Z pływaniem mam dobrze, Una wodę lubi, chętnie pływa, ale tylko po coś, tak dla przyjemności to tylko łapy i brzuch moczy.

Hanko dziękuję :buzi: i bywaj, kiedy tylko masz ochotę :)

malawaszko a co! Gończaki twarde są! :evil_lol:

Haniu Twoja ulubiona wersja? Moja ulubiona wersja jest bez tego czegoś na łapie :mad:

Justa BRAWA :klacz: Juhu! To może teraz obrót w drugą stronę? :razz:

an3czko Una to wykwalifikowana aktorka, zazwyczaj na widok obiektwu od razu pozuje :cool3: no ale czasem ją poniesie i wtedy wyłazi jej Prawdziwa, Szalona Twarz :cool3:
Co do urody dziękuję :oops: ale olcha ma rację - to moja siostra, nie ja :lol: Bardzo rzadko zdarza mi się strzelać fotki, na których sama jestem, a jeśli już, to w obliczu wyższej konieczności :lol: strzelenie portreciku to nie jest wyższa konieczność :lol:

olcho dziękuję za słuszne sprostowanie! :razz:

Klaudia:-) dzię-ku-je-my! :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

anetto a co! :lol: :lol: :lol:

Jakiś czas temu gościłyśmy Japonkę, która zbierała materiały do napisania artykułu o polskich rasach. Miałyśmy z Uną zaszczyt reprezentować gończe :multi: Una pomimo opatrunku na łapie zrobiła oszałamiające wrażenie :loveu: very lively! (bardzo żywotna) - jak stwierdziła Rika :lol: Przegadałyśmy masę czasu, a co? a jak? a ile? a jak często? Rika była też zaskoczona układalnością gończych - a co, pokazałyśmy kilka sztuczek :p
A teraz, dzięki uprzejmości Riki, mogę Wam pokazać trzy zdjątka, na których jestem i ja :) i Una :)

Oto one (przypominam, autorką zdjęć jest Rika Fujita):

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']anetto a co! :lol: :lol: :lol:

Jakiś czas temu gościłyśmy Japonkę, która zbierała materiały do napisania artykułu o polskich rasach. Miałyśmy z Uną zaszczyt reprezentować gończe :multi: Una pomimo opatrunku na łapie zrobiła oszałamiające wrażenie :loveu: very lively! (bardzo żywotna) - jak stwierdziła Rika :lol: Przegadałyśmy masę czasu, a co? a jak? a ile? a jak często? Rika była też zaskoczona układalnością gończych - a co, pokazałyśmy kilka sztuczek :p
A teraz, dzięki uprzejmości Riki, mogę Wam pokazać trzy zdjątka, na których jestem i ja :) i Una :)

Oto one (przypominam, autorką zdjęć jest Rika Fujita):

Pozdrawiam
Marysia i Una
Marysiu gratuluję! Mówisz, że robicie międzynarodową karierę?:p

Tak jak siostra masz "wiosenna urodę":loveu:

Posted

[quote name='nathaniel']A ja was widzialam w Moim Psie :D
I wiedzialam ze tego psa skads znam ;D , a jeszcze patrze , na imię autora to już wiedziałam Una i jej Pancia
No mówiłam, że karierę robią!!!:multi:

Posted

KaRa przybijanie piątki to bardzo dobrze odbierane przez widzów ćwiczenie :cool3:

an3czko po prostu mam psa wybitnie medialnego :lol: telewizja, czasopisma psie... :lol: :lol: :lol:
A z tą urodą... :oops: :oops: :oops: przecież mnie nie widać prawie :p

Hanko kupione na wyprzedaży w adlerze :evil_lol:

nathaniel PUDŁO!! Owszem, jest tam Una, ale nie ze mną. Ja tylko dzielnie, z 40 stopniami gorączki, usiłowałam focić :roll:

Pozdrawiam
Marysia i pies medialny - Una :cool3:

Posted

uwielbiam jak psy tak robia :multi:

Marysiu, na odbudowe i wzmocnioenie mięsni i ściegien polecam Caniviton Forte - zupelnie psi specyfik. ;)

Posted

PIKA lecę studiować co to za wynalazek :razz:

Dziś pojechałyśmy posiedzieć na łączce, wzięłam karimatę, książkę, pyszności dla psa, wkrętak itp. O, tak wyglądało nasze "obozowisko":

Ogólnie wokół mnóstwo ludzi, psów (szkoda, że część z nich wyglądała, jakby na spacerki chodziła tylko w niedziele, i to tylko te słoneczne). A ponieważ ja jestem taka, jak mój pies ;) i nie umiem w miejscu uleżeć nic nie robiąc, to wyżywałam się troszkę na okolicznych ludziach:

Oczywiście, nie zapomniałam też o moim psisku:

Rozwiane uszy:

Pozdrawiam
Marysia i Una