Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 nie ładnie :mad: galeria Unki znalazła się na 5 stronie!:mad: :mad: Quote
Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):nie ładnie :mad: galeria Unki znalazła się na 5 stronie!:mad: :mad: Ale na szczęście przywróciłaś jej właściwe miejsce na liście :lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 hehe rzeczywiście :) jusz na 1 stronce :D tylko że moja sie oddaliła :( Quote
Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):hehe rzeczywiście :) jusz na 1 stronce :D tylko że moja sie oddaliła :( Coś za coś :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey a ty masz galerię?? to tak na marginesie ;) Quote
Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):Honey a ty masz galerię?? to tak na marginesie ;) No jasne ! Nawet się w niej wpisałaś :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):No jasne ! Nawet się w niej wpisałaś :evil_lol:serio? Ale ja ślepa jestem :P już nawet niewiem do kogo się wpisuje :p ty masz tego boa tęczowego i pytona?? Quote
Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):serio? Ale ja ślepa jestem :P już nawet niewiem do kogo się wpisuje :p ty masz tego boa tęczowego i pytona?? Tak, to ja :razz: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 czesć Marysiu jak sie miewa Una? Szkoda mi jej bardzo ze nie może pobiegać - a pogoda tak dopisuje. Kiedy będzie miała ściągnięte to usztywnienie? bardzo mi sie podoba to zdjecie.. mówisz "znudzona" a mnie sie kojarzy z rozmarzonym zamyśleniem ;) buziaki w noseczek dla Uny Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):serio? Ale ja ślepa jestem :P już nawet niewiem do kogo się wpisuje :p ty masz tego boa tęczowego i pytona?? Hihihihi:evil_lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Hihihihi:evil_lol: ale śmieszne :eviltong: :diabloti: młodość nie radość :eviltong: :diabloti: :eviltong: :lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):ale śmieszne :eviltong: :diabloti: młodość nie radość :eviltong: :diabloti: :eviltong: :lol: Hehehehehehe Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Hehehehehehe jakaś niezdecydowana :evil_lol: raz śmieje się hihihihi raz hehehe a czasami hahaha :evil_lol: niech sobie wybierze jakiś odpowiedni śmiech :evil_lol: :eviltong: Quote
Koma Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Una :loveu: tak mi Ciebie szkoda, moja sucz dzisiaj się wyszalała że padła i teraz śpi, a Ty biedna musisz się oszczędzać :-( oby jak najkrócej :calus: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :pale zawzięta ...widać ,że dziewczyna z charakterkiem :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 *luthien*, Honey, an3czka - dziękuję za wydobycie galerii z niebytu piątej strony :multi: gaduły :mad: ;) Gosiu Una miewa się całkiem nieźle, spędza całe dnie wylegując się na balkonie, ćwiczy ze mną pilnie wszystkie sztuczki, które udaje mi się wymyślić i przestawia łóżko moich Rodziców drapiąc się o nie :razz: We wtorek jedziemy na RTG i wtedy będziemy podejmować decyzje co dalej. W dobrym układzie - od RTG jeszcze tydzień. Ona bardzo lubi opierać na czymś głowę, na krzesłach, fotelach, sofach... wygląda wtedy cudownie :loveu: ale trudno ją sfocić, bo jak biorę aparat, natychmiast podnosi łeb. Koma dziękujemy za wsparcie!! :buzi: Alicjo z charakterkiem :cool3: Zza krat: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a):jakaś niezdecydowana :evil_lol: raz śmieje się hihihihi raz hehehe a czasami hahaha :evil_lol: niech sobie wybierze jakiś odpowiedni śmiech :evil_lol: :eviltong: A bo ja różnorodnośc lubię:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):*luthien*, Honey, an3czka - dziękuję za wydobycie galerii z niebytu piątej strony :multi: gaduły :mad: ;) Nie dziękuj, tylko więcej zdjęć wstawiaj:evil_lol: Zza krat: Pozdrawiam Marysia i Una Biedna, uwięziona suczka...:p Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ło jejku jaka zrezygnowana :shake: Una już nie długo! Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Zza krat: Pozdrawiam Marysia i Unaa za co Una siedzi? i ile dostala? ;) Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :placz::placz::placz: a wysyłasz jej chociaż paczki :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 an3czka napisał(a):Nie dziękuj, tylko więcej zdjęć wstawiaj:evil_lol: No bez przesady, ile można wklejać zdjęć pt. Una leży na balkonie, Una leży na posłaniu, Una je kość/gryzaka/konga? Nuuuuda :cool1: olcha napisał(a):Ło jejku jaka zrezygnowana :shake: Una już nie długo! To się nazywa nadinterpretacja :eviltong: Teklunia napisał(a):a za co Una siedzi? i ile dostala? ;) Siedzi za nierozsądek, dostała 3 tygodnie ;) Jak dobrze pójdzie to jej nie przedłużą wyroku... :modla: Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz: a wysyłasz jej chociaż paczki :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wysyłam, jasne, że wysyłam :cool3: Uwaga! Uwaga! Oto filmik - a na nim to, czego się nauczyłyśmy w czasie "odsiadki" :cool1: :cool1: :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
aga1215 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):No bez przesady, ile można wklejać zdjęć pt. Una leży na balkonie, Una leży na posłaniu, Una je kość/gryzaka/konga? Nuuuuda :cool1: To się nazywa nadinterpretacja :eviltong: Siedzi za nierozsądek, dostała 3 tygodnie ;) Jak dobrze pójdzie to jej nie przedłużą wyroku... :modla: Wysyłam, jasne, że wysyłam :cool3: Uwaga! Uwaga! Oto filmik - a na nim to, czego się nauczyłyśmy w czasie "odsiadki" :cool1: :cool1: :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una fajny:multi: tylko :hmmmm: czy ona za dużo nie drepcze? Quote
Koma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Uwaga! Uwaga! Oto filmik - a na nim to, czego się nauczyłyśmy w czasie "odsiadki" :cool1: :cool1: :cool1: Super :klacz: :klacz: :klacz: Una jest bardzo pojętną sunią :multi: Quote
an3czka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']No bez przesady, ile można wklejać zdjęć pt. Una leży na balkonie, Una leży na posłaniu, Una je kość/gryzaka/konga? Nuuuuda :cool1: Nuda? Nie dla mnie:lol: Quote
Recommended Posts