Agnes Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://img213.imageshack.us/img213/607/imgp3349.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img410.imageshack.us/img410/7334/imgp3331.jpg - genialne!! widac usmiech na pusky Uny:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 "a-ku-ku" w wersji Uny jest wyjątkowo świetne :lol: ...a za kciuki bardzo dziękujemy :Rose: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Agnes no co? Trzeba się trochę porozciągać :lol: a taki prawdziwy uśmiech to ja widzę na zdjęciu z piłeczką :) chociaż na większości się uśmiecha :) to radosny pies jest :) Anza wyjątkowo świetne? :D :D :D No więc melduję, że dzięki chłopakom z pentaksowego forum aparat działa jak powinien :multi: Szpieg z krainy deszczowców Pęd (po ciemku ;-) ) Quote
Anza&Hacker Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Szpieg z krainy deszczowców wyszedł genialnie! :mdleje: [quote name='Marysia_i_gończy']Anza wyjątkowo świetne? Skoro napisałaś znak zapytania to się tłumaczę - chodziło mi o to, że Uny wykonanie podoba mi się bardziej niż większości psów (jeśli nie wszystkich), które widziałam przy tej sztuczne - na pewno robi to "lepiej" niż moje własne psiaki - swoją drogą ostatnio z H. sporo to powtarzam w życiu codziennym ;) Co do aparatu - hip-hip-hurra! :sweetCyb: :laola: Quote
ewka i haker Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 suuper zdjęcia http://img510.imageshack.us/img510/6011/igp3339.jpg to wymiata :) dobrze że aparat już działa:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://img510.imageshack.us/img510/6011/igp3339.jpg "Nie zbliżać się, wstrętne intruzy, tu się pracuje! " :mad: :eviltong: Taka profesjonalna modelka z Uniaka, że ani na chwilę pozowania nie przerwie, tylko łypie groźnie jednym okiem :crazyeye::razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Anza&Hacker napisał(a): Skoro napisałaś znak zapytania to się tłumaczę - chodziło mi o to, że Uny wykonanie podoba mi się bardziej niż większości psów (jeśli nie wszystkich), które widziałam przy tej sztuczne - na pewno robi to "lepiej" niż moje własne psiaki - swoją drogą ostatnio z H. sporo to powtarzam w życiu codziennym ;) Ty lepiej spójrz jak Marysia z gracją trzyma Unę na paluszkach! I to dlatego tak Ci się podoba całokształt :P Quote
Agnes Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 APARAT znowu wsrod zywych!!! super!!!:multi::multi::multi::lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Anza&Hacker']Szpieg z krainy deszczowców wyszedł genialnie! :mdleje: Nie da się ukryć, że Una to pozować umie :lol: [quote name='Anza&Hacker']Skoro napisałaś znak zapytania to się tłumaczę - chodziło mi o to, że Uny wykonanie podoba mi się bardziej niż większości psów (jeśli nie wszystkich), które widziałam przy tej sztuczne - na pewno robi to "lepiej" niż moje własne psiaki - swoją drogą ostatnio z H. sporo to powtarzam w życiu codziennym ;) Dziękuję za wyjaśnienie :loveu: Uniak to Uniak, robi jak mu budowa pozwala tak naprawdę :) [quote name='Paskuda_Bandzior']Taka profesjonalna modelka z Uniaka, że ani na chwilę pozowania nie przerwie, tylko łypie groźnie jednym okiem :crazyeye::razz: Full profi :evil_lol: Jak czasem fotografuje coś, na czym jej nie ma, to mi się skubana pcha przed obiektyw :evil_lol: [quote name='ewka i haker']suuper zdjęcia http://img510.imageshack.us/img510/6011/igp3339.jpg to wymiata :) dobrze że aparat już działa:) Też się cieszę Dziś było już prawie ciemno, jak poszłyśmy ale chciałam przetestować, czy z aparatem na pewno wszystko ok :) no więc zdjęcia są średnie, ale cieszą mnie podwójnie :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Agnes, Mudiku :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Anza&Hacker Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/2251/igp3342.jpg - widzę, że nawet i w kiepskich warunkach potrafisz wykombinować coś genialnego! :) Quote
Saskja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To ostatnie to w kałuży? Cudne, zwłaszcza pierwsze. Lubię ciemne zdjęcia. Zwłaszcza celowo ciemne. Lubię też celowo jasne zdjęcia. To się chyba jakoś nazywa, prawda? - low key i high key? P.S. A ja emotek wcale nie mam tam, gdzie mi kazałyście szukać. Ja tam NIC nie mam. Quote
Mudik Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Świetne, bardzo mi się podoba! http://img689.imageshack.us/img689/2251/igp3342.jpg Quote
Agnes Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Na wszelki wypadek napisze - Marysiu wyslalam pw do Ciebie (nie wiem czy sa powiadomienia o wiadomosciach teraz) Quote
ewka i haker Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kurcze zdjęcie kałużowe świetny ma efekt ja jeszcze chętnie bym zobaczyła Une w tej kałuży :D Quote
Rauni Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Super pomysł z tym odbiciem w kałuży :) Quote
Alusia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Witam !!! Przeglądam galerię od dłuższego czasu ,ale jakoś nie pisałam ... UNA jest moją faworytką wraz z początkiem moich początków w agility ... I jeszcze "osobiście" chciałam podziękować za zdjęcia z Złotoryi .... Quote
Marysia_i_gończy Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Anza&Hacker']http://img689.imageshack.us/img689/2251/igp3342.jpg - widzę, że nawet i w kiepskich warunkach potrafisz wykombinować coś genialnego! :) Z tym "genialnym" to nie przesadzajmy :evil_lol: [quote name='Saskja']To ostatnie to w kałuży? Tak :) Zamulonej zresztą :) [quote name='Saskja']Cudne, zwłaszcza pierwsze. Lubię ciemne zdjęcia. Zwłaszcza celowo ciemne. Lubię też celowo jasne zdjęcia. To się chyba jakoś nazywa, prawda? - low key i high key? Tak mi się zdaje... ale głowy nie dam :) [quote name='Saskja']P.S. A ja emotek wcale nie mam tam, gdzie mi kazałyście szukać. Ja tam NIC nie mam. Hmmm, to dziwne... zawsze możesz wpisać je ręcznie! Uśmiech : ) :) Serduszka : loveu : :loveu: Mądrala : cool1 : :cool1: Diabelski śmieszek : evil_lol : :evil_lol: Cwaniak : razz : :razz: (Wystarczy to wpisać zamiast tekstu, tylko bez spacji między dwukropkami a słowami) [quote name='Mudik']Świetne, bardzo mi się podoba! http://img689.imageshack.us/img689/2251/igp3342.jpg Dziękuję :) :) :) [quote name='Agnes']Na wszelki wypadek napisze - Marysiu wyslalam pw do Ciebie (nie wiem czy sa powiadomienia o wiadomosciach teraz) Dochodzą :) [quote name='ewka i haker']kurcze zdjęcie kałużowe świetny ma efekt ja jeszcze chętnie bym zobaczyła Une w tej kałuży :D Ona jest jaśnie księżniczka generalnie, nie musi to nie moczy łapek :eviltong: [quote name='Rauni']Super pomysł z tym odbiciem w kałuży :) :) [quote name='Alusia']Witam !!! Przeglądam galerię od dłuższego czasu ,ale jakoś nie pisałam ... UNA jest moją faworytką wraz z początkiem moich początków w agility ... I jeszcze "osobiście" chciałam podziękować za zdjęcia z Złotoryi .... Witaj w naszych skromnych progach :multi::multi::multi: Cieszę się, że się odezwałaś :) Jeszcze mi się dwie zaplątały: Quote
Saskja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Te kły pod piłeczką-jęzorkiem... :loveu: no normalnie mnie to powaliło :-) Jak się tak dłużej przyjrzeć... to wygląda przekomicznie (no i jak wpisac taką emotkę - pękanie ze śmiechu? Spróbujemy :tarza się: :pęka: :zęby w klawiaturze: Chyba nie działa, nie jestem pewna, bo nie mam podglądu :-)) :evil-lol: Dzięki Marysiu za instrukcje, dobre i to, w większości przypadków tyle emotek wystarczy Quote
Saskja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nie wyszło mi :evil_lol: a edytować postów też nie mogę Za to przypadkiem odkryłam nowe: :p: :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Saskja napisał(a):Te kły pod piłeczką-jęzorkiem... :loveu: no normalnie mnie to powaliło :-) Jak się tak dłużej przyjrzeć... to wygląda przekomicznie (no i jak wpisac taką emotkę - pękanie ze śmiechu? Spróbujemy :tarza się: :pęka: :zęby w klawiaturze: Chyba nie działa, nie jestem pewna, bo nie mam podglądu :-)) :evil-lol: Dzięki Marysiu za instrukcje, dobre i to, w większości przypadków tyle emotek wystarczy Pękanie ze śmiechu to może być : roflt : :roflt: lub : megagrin : :megagrin: :) :) :) Dziś musiałam wlecieć na moment do pracy, a że niedziela, pustki, to wzięłam Unę ze sobą. Wiecie, że doprowadziła mnie prosto pod moje drzwi? A to kawał drogi od wejścia jest, ja tam byłam w czwartek (!!) ostatnio, no i przez długi korytarz to dosłownie setki ludzi przeszły w międzyczasie... :-o Poza tym wygląda na to, że znów pojedziemy w góry, ale tym razem nie będziemy mieć z Uną samodzielnie pokoju, ale jeszcze z Agnieszką. Agnieszki w zeszłym roku nie było, zna Unę wyłącznie z opowieści. No więc Wojtek opisywał jej Unę: "Una jest jak elektron. Nie można określić jej dokładnego położenia, a jedynie funkcję gęstości prawdopodobieństwa znalezienia jej w określonym punkcie przestrzeni, która przyjmuje taką samą wartość w każdym punkcie pokoju." :roflt: :roflt: :roflt: Wiem, że to bardzo branżowy opis jest, ale ja popłakałam się ze śmiechu :lol: Quote
marta_gp Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Una jest jak elektron. Nie można określić jej dokładnego położenia, a jedynie funkcję gęstości prawdopodobieństwa znalezienia jej w określonym punkcie przestrzeni, która przyjmuje taką samą wartość w każdym punkcie pokoju. :lol::lol::lol: świetne :eviltong: O funkcji gęstości słyszę po raz pierwszy, ale wiem o co chodzi ;) Quote
Migori Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Wiecie, że doprowadziła mnie prosto pod moje drzwi? A to kawał drogi od wejścia jest, ja tam byłam w czwartek (!!) ostatnio, no i przez długi korytarz to dosłownie setki ludzi przeszły w międzyczasie... :-o No co? w końcu pies myśliwski nie? Nie wiem co Cie tak dziwi hihi "Una jest jak elektron. Nie można określić jej dokładnego położenia, a jedynie funkcję gęstości prawdopodobieństwa znalezienia jej w określonym punkcie przestrzeni, która przyjmuje taką samą wartość w każdym punkcie pokoju." :roflt: :roflt: :roflt: Wiem, że to bardzo branżowy opis jest, ale ja popłakałam się ze śmiechu :lol: Genialne :lol::lol::lol: To w takim razie nie mogę nie zapytać, jakiej jesteście "branży" :cool3: ? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Sorata napisał(a)::lol::lol::lol: świetne :eviltong: Co nie? :) :) :) Magda25 napisał(a):To w takim razie nie mogę nie zapytać, jakiej jesteście "branży" :cool3: ? Czy to nie oczywiste? :razz: Quote
Recommended Posts