Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']APSA nie, to na pierwszym planie to nie brzoza. Jakiś krzak, ale nie pamiętam jaki :oops: Jak to jaki - zielony! :lol:
U nas też wyszło wreszcie słońce i jesień jest ZŁOTA :multi:

Zdjęcie na zakończenie ma niesamowity klimat... zresztą nie tylko ono.

Posted

O rany, tyle narodu się wypowiedziała, a ja nic a nic :oops: no wstyd i hańba :oops:

Paula prawdę mówiąc, mi też... :)

Mudiku dziękuję :)

Rauni ja też lubię takie oświetlenie, jest bardzo widowiskowe :)

Mqrtynq witaj :multi:

ewko :loveu::oops:

APSA dziękuję :)

A u nas wczoraj śnieg był :-o Więc jak dziś zaświeciło rano bardzo nieśmiało słoneczko, to pobiegłam próbować złapać te kolory w naszym lesie, które jeszcze zostały...

Generalnie jednak las jest bardzo trudnym obiektem do fotografowania i wróciłam z palącym uczuciem porażki...

Posted

Mi też bardzo przypadła do gustu ta ostatnia fotografia :loveu:

...a w dzień, w który to u nas też zawitał niespodziewanie śnieg akurat miałam okna w kuchni i jednym z pokoi wymieniane :diabloti:

Posted

Tośko nad wyraz słuszna uwaga. Z jednej strony to właśnie one tworzą las i jego piękno, a z drugiej - tak bardzo trudno złożyć z nich jakąś sensowną kompozycję...

Rauni no właśnie mam to samo. W naszym lesie jest teraz absolutnie fantastycznie. I nijak nie umiem tego pokazać...

Anza dziękuję :) I jak przeżyłaś wymianę okien?

Paula takie może być?

(niestety widać, że światła to już nie było, ciemno, smutno i ogniskowa inna)

Mudik cieszę się, że jesteś już w domu! :multi: i dziękuję za miłe słowa :)

Posted

Marysiu, ugaś sobie to poczucie porażki, niech już nie będzie takie palące, bo porażki nijakiej tu nie ma, są piękne zdjęcia, jak zwykle. Mnie się bardzo podoba to z gałązkami nieśmiało wychylającymi się zza pnia, no i oczywiście Uniak na stercie patyków :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Paula wiesz, to ciekawe, ale Una w takich niestabilnych sytuacjach bardzo często stoi na trzech łapach - na tej "zalotnej łapce" nie opierając się wcale :hmmmm:

Anza tak, stosik całkiem niezły :evil_lol:

nuleczko lejesz miód na me zakochane w mym psie serce :loveu:;):loveu:

Saskja ugasić to go się nie da, bo ja w tym lesie byłam i widziałam, jak jest pięknie. Ale Wy nie byliście, więc w sumie mogę ten pożar schować głęboko w sobie ;)

Tak poza tym - znalazły się jeszcze dwa zdjęcia Uniaka z Finału PPA w Warszawie :multi:

Natomiast w ubiegłą niedzielę lansowaliśmy się na Międzynarodowej Wystawie Psów w Poznaniu na pokazach organizowanych przez Need4Speed (na moich przeszkodach :razz:).
Tutaj filmik z częścią psów:
YouTube - CACIB Poznań 8.11.2009 - pokazy agility

Una poradziła sobie nienajgorzej, ale widzę, jaka jest strasznie spięta i sztywna, i jak drobi przed hopkami :roll: moje kochane zwierzę naprawdę nie lubi wykładziny...

Posted

Super było w tym roku w Poznaniu szczerze żałuję,że nie mogłam być. Brawa dla Uny i jeśli pozwolisz to i dla Olgi i Eri, super sobie w końcówce poradziła z tą śliską wykładziną. Powtórzę się ,ale mi tego brakuje:placz::placz::placz::placz: