Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ale staffiki są skoczne i zwinne a westiki są askoczne i azwinne (nawet westiki agilitowe) :evil_lol: Bez ma ok 30 cm w kłębie. Ale zawsze mogę zrobić tę sztuczkę w wersji dla ułomków, czyli tak jak Anza napisała :wink:

Albo obnizyc nogi i wyprostowac je jak pies juz sie na nich znajdzie/w tym momencie jak bedzie na nie wskakiwał - płynnie :cool3:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ho, Ho, jaka dyskusja się zrobiła :)

Mi się wydaje, że Paula ma rację, z małym psem jest to jak najbardziej do zrobienia - do tego będzie go łatwiej na nogach utrzymać (mniejsza waga), a i małemu będzie się łatwiej w całości zmieścić :cool3:

Mudik dziękuję :multi: Jestem mega dumna z małej :loveu:

Tośko w lodówce? :gent::roflt::roflt::roflt:

Anza uszy przez długi czas naświetlania i lampę, jak mi się zdaje :evil_lol: strzelałam zresztą małpką Taty, bo ma szerszy kąt, moim by się nie dało :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ho, Ho, jaka dyskusja się zrobiła :)

Mi się wydaje, że Paula ma rację, z małym psem jest to jak najbardziej do zrobienia - do tego będzie go łatwiej na nogach utrzymać (mniejsza waga), a i małemu będzie się łatwiej w całości zmieścić :cool3:

Może gdybyśmy mówili o , przykładowo, szelciaku to rzeczywiście byłoby łatwiej niż z dużym psem :wink: ale whwt to psy krępej budowy (a ja mam na dodatek supersamca mutanta ;)) , mało skoczne, no i i mój wcale nie taki leciutki bo 9 kg - dodam, że nie jest spasiony a wręcz niektórzy twierdzą, że głodzony ;) (z resztą krępą budowę, krótkie łapki i brak skoczności widać doskonale na agility, może kiedyś przez przypadek przyuważyłyście mojego Bza na torze)

Posted

[quote name='Bzikowa'] (z resztą krępą budowę, krótkie łapki i brak skoczności widać doskonale na agility, może kiedyś przez przypadek przyuważyłyście mojego Bza na torze)
Nie myśl, że taka niezauważona przebiegasz po torze :evil_lol: :eviltong:

Na wszystko jest sposób, jak nie tak to inaczej :razz: trzymam kciuki za powodzenie sprawy :cool3:

Marysiu, my tu gadu gadu, a najlepiej jak nowe zdjęcia jakieś wstawisz :eviltong:

Posted

No tak, niezauważalna biegać nie mogę bo za bardzo się produkuję wokalnie do mojego psa :wink:

[SIZE=2]Jesień dziś rzeczywiście wróciła pięknie :) Twoje zdjęcia to oddają:loveu:

Posted

Jeeeeejku, ta jesień... I TA BRZOZA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Marysiu, Ty to wiesz, jak człowieka powalić na kolana, żeby aż górnymi zębami w klawiaturę pacnął...

A biegnąca Una całkiem jak chart, APSA masz rację :lol:

Posted

Paula torturujesz stafika! :mad:

Magdo
witaj, witaj :) :) :)

Anza ja w ogóle bardzo lubię brzozy :loveu:

APSA nie, to na pierwszym planie to nie brzoza. Jakiś krzak, ale nie pamiętam jaki :oops:

Rauni :) :) :) :) :)

Bzikowa ja chodzę zachwycona, chociaż ciągle chce mi się spać :evil_lol:

Saskja ale uważaj na zęby! Bo jak sobie zrobisz krzywdę, to nie będę mogła wklejać!

To w temacie mojego charta :eviltong:
Do biegu.... gotowi?

Start!

i z celem tego biegu w paszczy :)