Marysia_i_gończy Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 ewka mówisz- masz :) Anza nadzieja słuszna, jeszcze "kilka" zdjęć mam :) Sorata też mam nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanie :multi: Clandestine witaj w naszych skromnych progach!! i dzięki za miłe słowa :loveu: Magda25 dziękuję, dziękuję :) :loveu: Po szkoleniu dorosłych psów pojechałyśmy na psie przedszkole :) Maluszki siadały targetowały skupiały się na przewodnikach Quote
Marysia_i_gończy Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Były naprowadzane na pozycję przy nodze Słuchały uważnie prowadzącej zajęcia Ani i w przerwach troszeczkę brykały Quote
Anza&Hacker Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Słodkie te puppisie :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 sliczne dzieciaczki:loveu::loveu::loveu: masz jeszcze?:cool3::lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Anza słodkie słonie ;) Agnes napisał(a):sliczne dzieciaczki:loveu::loveu::loveu: masz jeszcze?:cool3::lol: Mam :p Fara która się z pospólstwem nie zadaje ;) i psie harce portrecik i całkiem nieprzedszkolny Markiz Quote
Anza&Hacker Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mnie tam wyglądają bardziej na mamuty - czyli takie kudłate słoniki :evil_lol: Liczę, że nie dasz nam czekać długo na następne zdjęcia? :roll: Quote
Kokosek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Marysiu piękne fotki (jak zwykle) i fajne zapsione wakacje - tylko pozazdrościć :loveu: Quote
Saskja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ale duuuużo zdjęć... I jakie fajne.... Dawno mnie nie było, i wielką przyjemność sprawiło mi nadrabianie zaległości :loveu: Bardzo mi się spodobało imię "Cygaro" :lol: A Mokra na pierwszym ze swych zdjęć wygląda jak... mokra szmatka. Zastanawiałam się, gdzie "to" ma oczy, a gdzie zadek :oops: :lol: Quote
AniaRe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Saskja napisał(a):A Mokra na pierwszym ze swych zdjęć wygląda jak... mokra szmatka. Zastanawiałam się, gdzie "to" ma oczy, a gdzie zadek :oops: :lol: Dlatego jej będę przyczepiała kokardke na czubku.... :evil_lol: Wtedy bedzie wiadomo, gdzie początke, gdzie koniec...:razz: Quote
APSA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To cały miot był niedźwiadków na szczeniaczkowie? :cool3: Markiz piękny, te uszy :loveu: Jak mi kiedyś odbije, to sobie sprawię psa-motyla :) Quote
gonek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Piękne foty :loveu:* *to ja mówiłam, motywator ;) Quote
dariog Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 cześciej foty chalę "tam" ;) ale tym razem pochwale tu :) - SUPER FOTY!!! Quote
ewka i haker Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 o następne super zdjecia:) MArysia jaka Ty masz kartę do aparatu?SD? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Anza kudłate słoniki - podoba mi się :evil_lol: Kokosku wakacje zapsione do granic wytrzymałości ;) Saskja cieszę się, że wpadłaś :multi: Cygaro śmieszne imię :) a Mokra, to Mokra, no :p:razz: AniaRe i autofocus będzie miał troszeńkę łatwiej :evil_lol: APSA nieee, przecież każdy z tych niedźwiadków inny jest. Więc to chyba nie był miot... A motyle uszy papillona niezwykłe są... :) gonku motywatory bardzo mile widziane i witane :multi::loveu::multi: dariog dziękuję za miłe słowa TU :razz::loveu: ewka o kolejny miły wpis ;) Tak, SD. Szkolenie i przedszkole było w sobotę. Natomiast niedziela zaczęła się ciekawie. Mianowicie zamknęłam Unę na chwilę w naszym pokoju (na chwilę, bo na dłużej nie można jej tam zamknąć, bo zaczynała polować na świnki). No i chcę ją wypuścić, naciskam klamkę, a tu.... nic. Klamka się rusza, a ten "dynks" zostaje w środku, drzwi zamknięte :diabloti: Ostatecznie wlazłyśmy do pokoju przez okno (uff, otwarte) i drzwi rozbroiłyśmy - Una uznała je za bardzo zabawne: A potem pojechałam z Uniakiem w odwiedziny do Justyny. Justyna jest moją serdeczną koleżanką, posiadaczką toru agility w ogródku :loveu: oraz dwóch psów: Florka i Redka Trochę zatem spacerowych: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 I jeszcze: Po spacerku aparat wylądował w plecaku, a plecak pod płotem, więc więcej zdjęć nie mam. Quote
ewka i haker Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 o Redek:) Florka bym na żywo chętnie poznała Quote
madzior_ka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Zdjęcia rewelacyjne, juz o technicznej stronie nawet nie mowie bo to oczywiste u Ciebie:) ale te ze szczeniaczkowa tak wspaniale oddaja klimat, emocje, ze czuje sie jakby sie tam bylo a w koncu do tego fotograf dazy, wiec dla mnie bomba:) A i Marysiu chcialam ci wyslac PW ale chyba masz zapchana skrzynke bo nie moglam wyslac wiec wyslalam maila na adres, ktory jest na stronie Uny bo mam troche pytan o obiektyw:) Jakbys miala kiedys chwilke to czekam na odp i z gory bardzo dziekuje;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ooo odzwiedziny u Justyny :cool3: Jak uroczo spedzasz wakacje, Marysiu! :loveu: Sami 'psi' znajomi :cool3: Ja nadal w Irlandii, czyli najwieksza wada tej czesci wakacji - brak psa :placz: Una jaki miesniak na tych spacerowych zdjeciach z Redkiem! :loveu: Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cudowne wakacje! Pozazdrościć! A foty cuż, jak zwykle super!:loveu::loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Marysia, z "jesiennej strony", fotografująca ogarkę :) i Farka, uwielbiająca Marysię :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ewka to musisz pogadać z Justyną :eviltong: fistaszku dziękuję!!!! :loveu: madzior_ko mogę tutaj? Pytasz nieodpowiednią osobę :evil_lol: Pentax dopiero niedawno wprowadził obsługę silniczków ultradźwiękowych, więc moja sigma bez takiego silniczka jest absolutnie nieporównywalna z wersją pod canona. Mój aparat generalnie ma woooolny AF :) i jakoś z tym żyję, jak widać :eviltong: Myślę, że powinnaś o obiektywy popytać właścicieli canonierek :) Paula ale widziałam na zdjęciach, że masz w tej Irlandii naprawdę pięknie :-o:loveu: Mudiku dziękować, dziękować :) :) :) Kasiu dziękuję za fotencję :evil_lol::multi: Nie wiedziałam, że ten dekiel od obiektywu tak malowniczo się zarysowuje :roflt: Zdaje mi się, że nie zdążyłam wkleić wszystkich zdjęć z wakacji (między innymi tych, które robiłam, kiedy złapała mnie Kaśka), a już znów wyjechałam. Tym razem kierunek - Wrocław. Najpierw zawody, wyjątkowo kameralne i bardzo sympatyczne. Sędzia liberalny, torki bardzo ciekawe. Biegi sobotnie całkiem spoko, niedzielne gorzej. Eeeech. Sobotnie A2 - dobrze nam się biegło, nie licząc jednego miejsca, gdzie poprowadziłam źle, ale się wybroniłyśmy. No i tyczki, która upadła :( 3 miejsce: YouTube - Marysia & Una - A2 - Wrocław 29.08.2009 Sobotnie agility open - chyba całkiem niebrzydkie, 1 miejsce YouTube - Maria & Una - Wrocław 2009 Niedzielne agility open albo A2? sama już nie wiem :oops: - dość niezły bieg, jeśli nie licząc pańci, która naprowadziła psa na jedną przeszkodę więcej, niż było trzeba :evil_lol: dis YouTube - Zawody agility Wrocław UNA więcej filmików póki co nie ma... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 W niedzielę po zawodach natomiast, po zawodach już, dostaliśmy przerażająco smutną wiadomość - mała Vi, której w sobotę jeszcze robiłam zdjęcia: odeszła za Tęczowy Most w wyniku zatrucia trutką na szczury :-(:-(:-( Młodziutki, wyczekany szczeniaczek, ukochany i mający jeszcze całe życie przed sobą, odszedł w bólu przez czyjąś nienawiść i frustrację... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 W poniedziałek natomiast byłyśmy z Uną za treningu agility z Magdą Ziółkowską (zaczęliśmy ok 10, a skończyliśmy ok 20 - 2 grupy na zmianę!!), gdzieśmy się nabiegały porządnie :) A we wtorek byłyśmy na kontroli u kardiologa i wygląda, że jest dość dobrze :multi: Odstawiamy jeden z leków :) Quote
marta_gp Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Vi :candle: Liczę, że jeszcze w tym roku przejdziecie do A3 :cool3: Więc życzę powodzenia na październikowej Warszawie i listopadowym Poznaniu :razz: super, że z Unowym sercem lepiej! Quote
Recommended Posts