Paskuda_Bandzior Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cześć Marysiu! :multi: My te z mieliśmy zapsionego sylwestra :eviltong: Leszkowego treningu strasznie żałuje :-( Śliczna Una piłkowa :loveu: Czekamy na zdjeciowe relacje :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Mi też :) :) :) Zdjęcia Uny by Rauni zrobione podczas spotkania z Leszkiem: Una na naszym nowiutkim slalomie - by Bibunia Szczotunia Reszta zdjęć (czyli te, na których nie ma Uny - w wątku klubowym TUTAJ) Quote
Anza&Hacker Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Śliczne foteczki Raunikowo-Uniakowe :loveu::loveu::loveu: No i Una śpiąca - WOW! :crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Paula obiło mi się o uszy :evil_lol: Anza nie sądziłaś, że Una sypia? :razz: gonek pytasz ogólnie? Ogólnie zależy co niucha, ale są takie zapachy, do których merda ogonem :) Zdjęcia Sylwestrowo-Noworoczne obrabiam :) Quote
Anza&Hacker Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Anza nie sądziłaś, że Una sypia? :razz: Wiedziałam, że Uniaczek sypia, ale co innego wiedzieć podświadomie, a co innego zobaczyć coś do czego się nie przywykło ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://img513.imageshack.us/img513/7399/imgp2074aa0.jpg To jakas Uniakowa rodzinka? :razz: Uroczy Cavis :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Sylwester był piękny i słoneczny :) Na spacerku były i dzieci, i psy: Magda i Kuba Szyszka Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Rosa Irga :evil_lol: i sąsiad(ka?) z naprzeciwka: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mój post wskoczył przed Twój, Marysiu :-o Quote
shangri_la Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 z niecierpliwoscia czekam na CDN :-o :lol: pozdrowienia noworoczne ;) Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fajnie posadziłaś siebie za kratkami. Pięknie przez to oddałaś chwilowy los Irgi :evil_lol: Wszystkiego najlepszego w nowym roku od całej naszej czwórki! GAAPcie Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Paula widziałam :shake: shangri trochę mi to zajmie, bo zdjęć dużo, a czasu mało... Aga! Ty żyjesz! A co tam u Was!! :) Cieszę się, że zobaczyłaś mnie za kratami :razz: Nowy Rok przyniósł też nową pogodę. Nie obyło się bez spaceru oczywiście :) Zestaw spacerowy (bez Uny, fruwającej akurat gdzieś obok) - od lewej: kudłaty Kapsel, Gawra, Kontra i Szyszka Gawra Kapsel Kontra i Szyszka Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziękujemy, wszystko jest OK. Za to Tobie gratuluję Klubu :terazpol: Chapeau bas! Coś naprawdę pięknego!! Trochę człowieka tu nie było, a taaakie zmiany. Oby więcej takich wieści. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Szysza na takich spacerach trzyma się Kontry, jedynej psicy odpowiednich gabarytów :lol: Co nie oznacza, że nie biega też sama! Ale i tak nie ma to jak z ciocią Kontrą :lol: I na dowód, że Una też tam była ;) światełko nie zagrało, ale ona tak fajnie leeeeci :) CDN (jutro) Quote
Mudik Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Przepiekne zdjęcia, widac ,że spacerek udany!:multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Aga dziękuję za kapelusze ;) A napisałabyś coś więcej, jakieś fotki byś wkleiła i w ogóle... :) Anza, Mudik dziękuję :) Nasz śnieżny spacerek był, tak właściwie, o wschodzie słońca. Tylko psy jakoś nie chciały biegać tam, gdzie trzeba, zatem mam cały przegląd dostępnego oświetlenia :lol: Hania ze stadkiem Una ustawiona (i Kontra w tle) i Una nieustawiona Szyszka pod słońce i Szyszka w majonezie ;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']http://img513.imageshack.us/img513/7399/imgp2074aa0.jpg To jakas Uniakowa rodzinka? :razz: pozwole sobie odpowiedziec za Marysie: NIE, to nie rodzinka Uny; ale moja Hasta jest lacznikiem - rodzinka zarowno Unki jak i Rosy :evil_lol: Marysiu, musze przyznac ze moj Sylwester byl bardzo udany :p ale Wasz... mmm :loveu: zazdroszcze! prosze o wiecej zdjec a czyja jest Szyszeczka? Quote
Mudik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przepiękne zdjęcia Marysiu:loveu::loveu: , jak zwykle, aż się z przyjemnościa ogląda, mimo,że zimowe,a za zimą nie przepadam;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kasiu dziękuję, że odpowiedziałaś Pauli (mi jakoś umknęło jej pytanie :oops:). Szyszka jest Hani (tej od hodowli Olfactus) i AniRe (od Kapsla) :) Una ze słońcem w tyłek i Una ze słońcem w pysk Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sliczna rozhulana Unka :loveu: "Szyszka jest Hani (tej od hodowli Olfactus) i AniRe (od Kapsla)" czyli u Hani jest... yyy... 7 psow?! swoja droga, ciekawy pomysl na cavaliera przy GP, OP i jamniku :evil_lol: no wlasnie, przy GP - gdzie sa gonczaki Hani? pstryknelas im jakies zdjatko? Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Mudik a ja właśnie lubię taką zimę - ze śniegiem, mrozem i słońcem (i bez wiatru) :) Kasiu doskonale liczysz - 7 psów: Gawra, Irga, Dumka, Regge, Kapsel, Kontra, Szyszka. Na Sylwestra doszedł jeszcze zostawiony w hotelu golden Tulus oraz goście: Rosa i Una. Fajnie, nie? :loveu: Oprócz psów są jeszcze trzy koty, kilka(naście?) papug, żółw i świnki morskie, których nie policzyłam, ale też koło 10 :lol: A Olfactusowe gończaki nie mieszkają u Hani. Na koniec zdjęć pso-spacerowych - Kapsel Quote
Recommended Posts