gonek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 łooooo ale wymiatacie! Uniak pięknie skacze :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja też mocno GRATULUJĘ ! :multi: :loveu: :multi: :loveu: Idź, idź szybko do tego A2, bo jak zaczne z Weną biegać to wy macie mieć już A3 :cool3: Załuję, że ominęły mnie zawody :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ewa3 napisał(a):Paula i tak sie spotkacie w openach:eviltong: Kurcze racja ;) Quote
goldenka245 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Hej Marysiu! Zawsze Was podglądam, choć nie zawsze coś skrobne, bo nie wiem co pisać ;) Gratuluję!:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dziekuję Wam wszystkim serdecznie za gratulacje :-) :multi::loveu::multi::loveu: Muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolona z tego biegu :-) Kopiuję z Uninego bloga ;): Torek agility open wydał mi się stanowczo zbyt prosty jak na kwalifikacje do MŚ był całkiem przyjemny :) Jak dla nas - był to tzw. "happy off-course": złapałyśmy dyskwalifikację, ale bieg uważam za bardzo, bardzo udany. Najpierw Una została na całe pół kroku, co jest dużym sukcesem Potem nam ładnie wyszła zmiana za palisadą, dzięki której bez problemu naprowadziłam ją na odpowiednią hopkę. Zakręt po tunelu wyszedł po prosu genialnie ciasno. A potem skopałam Unie wejście w slalom, wypychając ją zdecydowanie za daleko. Potem Una ślicznie dała się nakierować na dobrą dziurę tunelu. A potem skoczyła strefę na kładce i wparowała w tunel - deteczka i końcówka też wyszła ślicznie :) Wnioski - jak już będziemy miały jak, trzeba poćwiczyć wejścia w slalom i kombinacje z kładką i tunelem na wprost :) Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=OBr2a0Phfqk&eur Jumping open też był przyjemny i też złapałyśmy detkę - już na trzeciej przeszkodzie. A potem na śmierć zapomniałam co jest dalej, więc najkrótszą drogą opuściłam tor :) Trochę żałuję, ale co tam :) Pozdrawiam Zabiegana ;) Quote
bigos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']W ubiegłym :cool3: Wykorzystałam wiadro zamiast kosza, oto efekt: http://www.youtube.com/watch?v=FiDgUwzy5Ko Pozdrawiam Marysia i Una [quote name='Marysia_i_gończy'] I jednocześnie się chwalę, że tym filmikiem wygrałyśmy z Uną March Advance Training Challenge :multi::multi::multi: gratuluję:multi::multi::multi:świetny fimik! gratuluję również udanego biegu:p pozdrawiamy Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ostatnio jakoś brak nowych foteczek, więc ja wstawiam kilka całkiem świeżych :evil_lol: z przełomu stycznia i lutego - cykl pracowite ferie ;) Pełne nadzieji oczekiwanie: "No biegnijmy już!" i takie tam :p Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://images32.fotosik.pl/214/42ad7d9d0f87a44d.jpg :lol::lol::lol::lol::lol: Super purchla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ponawiam pytanie co to jest March Advance Training Challenge Quote
Marysia_i_gończy Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 bigos dziękuję :multi: Paula dzięki za foteczki!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Mudik'] Ponawiam pytanie co to jest March Advance Training Challenge Ponawiam odpowiedź: [quote name='Marysia_i_gończy']Mudik wspominałam wcześniej, że zapisałam się na takie międzynarodowe forum i tam mają właśnie takie konkurencje - "wyzwania miesiąca", o różnym stopniu zaawansowania, ja wystartowałam z Uną w tym dla zaawansowanych. No i wygrałyśmy :cool3: Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sorki ,nie doszukałam się odpowiedzi:oops::oops::oops: Dziękuję! Quote
Anza&Hacker Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Super fotki z super klubu! :loveu: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Dziś, ok. 18:25 Widok z klatki schodowej na podejście do domu: Garaż (i meble, które sąsiedzi WCZORAJ przywieźli i wsadzili do piwnicy....) Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Jak to szło - źle wyprofilowana ulica, zatkane odpływy i taki efekt: Ok. 18:30 - strażakom strzeliła pompa. JEDYNA pompa, jaką dysponuje Ochotnicza Straż Pożarna Gminy Suchy Las: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 W związku z tym strażacy wskoczyli w żuka i na sygnale polecieli i skombinowali skądś drugą pompę. Ok. 18:50 udrożniono odpływ przed garażem, uruchomiono pompę i poziom wody zaczął powoli opadać... Ściany boczne garaży: No i podstawowa przyczyna tych kłopotów - kompletnie zapchana piachem i błotem rurka odpływowa.... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Ok 19:20 - woda z klatki schodowej wylana, w garażach też już niewiele: Do godziny 22:00 udało nam się ten bajzer ogarnąć. Z grubsza :roll: Quote
Anza&Hacker Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Masakra! U nas też potworna ulewa była, ale chyba nic nie pozalewało - na szczęście kratki odpływowe działają, ale kto wie bo do piwnicy nie zaglądałam :roll: Quote
bigos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o ku***:-o:crazyeye:masakra! współczuję, naprawdę wspólczuję Quote
Marysia_i_gończy Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dziękuję za wyrazy współczucia... Pozostają pytania, które zapewne pozostaną bez odpowiedzi: - co za dureń wyprofilował ulicę tak, że spad prowadzi prosto do naszych garaży? - co za idiota, po protestach naszych i straży pożarnej, wstawił na brzegu ulicy odpływ - na tyle mały, że jeden deszcz wystarczył, żeby go zapchać na śmierć? - dlaczego straż pożarna niebiednej przecież gminy Suchy Las przyjeżdża na akcję dwudziestoletnim żukiem? - dlaczego straż pożarna niebiednej przecież gminy Suchy Las dysponuje JEDNĄ (słownie: JEDNĄ!!) pompą? I chciałam dodać, że strażacy zostali z nami do 21:30, pomagali wymieść błoto, pożyczyli sprzęt do tego. W ogóle - brawa dla nich :loveu: Quote
Recommended Posts