Anza&Hacker Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :Rose: GRA-TU-LA-CJE!!! :Rose: Zwłaszcza sobotniego jumpingu bo trudny, a jak pobiegłyście!!! :cool3: ...sama nie moge się już odczekać fotek i filmików - masz coś może z jakimś pyrkiem? :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Dziękuję :oops::multi: Zdjęć z zawodów jest mnóstwo w topiku zawodów, także Cudnej :razz: No i Paula wkleiła takie cuś: [quote name='Paskuda_Bandzior']I miły przerywnik ;-) Una i frisbee Wyprzedzić rollera :cool3: Lądowanko Powrót z talerzykiem Jeszcze jedna Una :loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No no fajnie miec takiego trenera :loveu: GRATULACJE! Naprawde super biegalyscie:crazyeye::loveu: Ide ogladac zdjecia :p Quote
Anza&Hacker Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ...ale jeszcze nie ma ani jednej fotki z moim ulubieńcem, czyli Vigo :-( [SIZE=2]...aczkolwiek będe czekać cierpliwie, musi coś być! :cool3: http://images32.fotosik.pl/139/1b96078f1b39e1ed.jpg - uszy do góry! :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anza&Hacker']...ale jeszcze nie ma ani jednej fotki z moim ulubieńcem, czyli Vigo :-( [SIZE=2]...aczkolwiek będe czekać cierpliwie, musi coś być! :cool3: Coś tam będzie :eviltong: Quote
Justa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Una jest przepięknie umięśniona ! :loveu: Quote
Jupi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy'] Po czterech dniach feriowania mam solidnie naciągnięty nadgarstek ręki lewej oraz ścięgna palców tejże samej ręki, pogięte i nadtłuczone okulary, kilka bardzo malowniczych siniaków, ukochane psie spodnie podarte w trzech miejscach. O zakwasach nie ma nawet co wspominać. A podobno Marysia i Una to tylko oznacza iż ferie były aktywne:p i udane:evil_lol: GRATULUJE!!! http://images29.fotosik.pl/156/e36a95b80cafbd90.jpg cudo:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czesc Marysiu, pozdrowienia dla slicznego Uniaka :multi::multi::multi: - foty SUPER :loveu:. Quote
APSA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a): http://images26.fotosik.pl/155/3c2aadd4cad0bbc5.jpg Una zagłodzona, żeberka na wierzchu :placz: ;) Ja muszę nad swoimi sukami trochę popracować, nadwagi nie mają, wręcz przeciwnie, ale mięśni też nie za bardzo... Obejrzałam filmik z treningu http://www.youtube.com/watch?v=yEFzOqQoxI0&eurl=http://una1.blox.pl/html i na początku chciałam zapytać, czy on nie jest w przyspieszonym tempie :crazyeye: Marysiu, nad czym według Ciebie powinnyście jeszcze pracować? Bo mam swoje uwagi, ale nie chcę się niepotrzebnie mądrzyć ;-)Blog Uny napisał(a):Sobotni jumping open [...] z prędkością 4,14m/s i czystym przebiegiem znalazłyśmy się na trzecim miejscu (na 36 startujących par) - za Maczkiem i Czadkiem Niedzielne agility open [...] Efekt - trzecie miejsce, znów za Czadkiem i Maczkiem :) Znów z 4,15m/s :) Podsumowując - wróciłam z zawodów zmęczona, ale bardzo zadowolona. Una się rozkręciła i biegała naprawdę fajnie, ja momentami naprawdę fajnie ją prowadziłam Geratulacje! Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Julix dałyśmy z siebie wszystko :multi: w każdym razie ja z siebie dałam :lol: Anza Vigo był trochę za szybki :evil_lol: ale może Paula coś ma :evil_lol: Jupi widzę, że znasz się dobrze na "wypoczynku" i że wiesz, co dobre :lol::cool3: Ka-Vanga dawno Was nie było :roll: co się u Was dzieje? :razz: APSA to chyba nie żeberka, a skóra :lol: Filmik nie, nie jest w przyspieszonym tempie, za to w dwóch momentach jest w zwolnionym :evil_lol: Nad czym powinniśmy popracować? Nad moja koordynacją ruchową, nad moją wytrzymałością fizyczną, nad robieniem kombinacji typu "fala" (takich jak na początku niedzielnego jumpingu). I nad strefami :razz: Wiem, na filmiku jest kilka zwalonych stref, one były poprawione później, a tego już nie ma nagranego. To była kwestia kryteriów. Jest tam np. taka sytuacja, gdzie na wprost kładki jest miękki tunel. A pies ma zakręcić na hopkę. Za Chiny Ludowe nie chciało nam to wyjść :evil_lol: Dlatego kiedy wreszcie się udało to nie patrzyłam na strefę, ważniejszy był ten zakręt. Strefa i zakręt to już dwa kryteria, zrealizowane później. Zresztą ja chcę z nią zrobić inaczej strefy niż teraz mam, więc jej za bardzo nie cisnę ;) ale najpierw muszę mieć strefówki... Dla tych, którzy nie dotarli: na naszym blogu jest relacja z zawodów, razem z filmikami :) Tutaj tylko pokrótce: A1 sobota Agility Open sobota Jumping Open sobota - trzecie miejsce!! :multi: A1 niedziela Agility Open niedziela - trzecie miejsce!! :multi: Jumping Open niedziela I TRENING we Wrocławiu w kilku migawkach :) Miłego oglądania :) Quote
shangri_la Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no,no :cool3: gratulacje super przebiegi :multi: . na treningu niezla gleba :shake: nic dziwnego ze czlowieka potem wszystko boli :razz: pozdrawiam Quote
ewka i haker Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 super filmy z zawodw gratulujemy :loveu: Quote
APSA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Nad czym powinniśmy popracować? Nad moja koordynacją ruchową, nad moją wytrzymałością fizyczną, nad robieniem kombinacji typu "fala" (takich jak na początku niedzielnego jumpingu). I nad strefami :razz:To tak jak u nas :evil_lol: O strefach właśnie chciałam napisać. A jak planujesz ćwiczyć, 2 on, 2 off, czy biegane, czy jeszcze inaczej? Jeszcze jedna rzecz, która się rzuciła w oczy, to momentami wieeelkie łuki. Ciasne zakręty to jedna z rzeczy, które muszę dopracować (czy raczej nauczyć) z Sabą, więc pewnie dlatego na to zwróciłam uwagę :) Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): I TRENING we Wrocławiu w kilku migawkach :) Miłego oglądania :) Hi hi:evil_lol:;):evil_lol: Gratulujemy:multi: Ile ja bym dałą by móc choć trochę pobawić się w agillity:placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 shangri dziękuję :loveu: A w wyniku gleby przed tydzień chodziłam z zabandażowaną ręką. I musiałam zmienić okulary :razz: Ewa filmiki czy to, co na nich jest? :razz:;) ewka dziękuję :multi: APSA napisał(a):To tak jak u nas :evil_lol: O strefach właśnie chciałam napisać. A jak planujesz ćwiczyć, 2 on, 2 off, czy biegane, czy jeszcze inaczej? Moim ideałem byłoby posiadanie i jednych, i drugich :razz: ale skłaniam się ku bieganym, które wydają mi się naturalniejsze i fizycznie łatwiejsze i bezpieczniejsze dla psa :) ale bez własnych strefówek, na których można ćwiczyć, nie da rady :shake: APSA napisał(a):Jeszcze jedna rzecz, która się rzuciła w oczy, to momentami wieeelkie łuki. Ciasne zakręty to jedna z rzeczy, które muszę dopracować (czy raczej nauczyć) z Sabą, więc pewnie dlatego na to zwróciłam uwagę :) Wieeeeeelkie łuki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o, wiem, może po tym miękkim tunelu? Jak się nie woła psa w miękkim tunelu, to pies biegnie prosto, no nie? :evil_lol: Una generalnie jest bardzo ciasnoskrętną suką. BARDZO. Jeśli gdzieś idzie szeroko to jest to wina mojego prowadzenia - nie zasygnalizowania zakrętu na czas. Po prostu :) Medorowa no? Ile? :evil_lol::razz: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Medorowa no? Ile? :evil_lol::razz: No... no:roll: no trochę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Ka-Vanga dawno Was nie było :roll: co się u Was dzieje? :razz: No masz racje :roll:, stesknilam sie za jakimis zawodami :loveu:. Od ostatnich zawodach w Jeleniej G. nawet na treningu nie bylam :placz:, nie mam czasu zapelnie w weekendy ostatnio :placz:. Za to widze, ze Wam idzie rewelacyjnie :multi: BRAWO :multi::multi::multi:. Quote
Ewa3 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Ewa filmiki czy to, co na nich jest? :razz:;) no to co na nich jest:D specjalnie doszukiwałam sie jakis błedow:eviltong:, ale takich wiekszych nie widze:multi:jak na moje oko;) chciałabm zeby moje psisko rozwineło taka predkosc, ale raczej fizycznie to nie jest mozliwe;) prznajmniej u Tasji Quote
anetta Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Widziałam filmiki, są super! :cool3: Gratki. Quote
APSA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Wieeeeeelkie łuki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o, wiem, może po tym miękkim tunelu? Jak się nie woła psa w miękkim tunelu, to pies biegnie prosto, no nie? :evil_lol: Una generalnie jest bardzo ciasnoskrętną suką. BARDZO. Jeśli gdzieś idzie szeroko to jest to wina mojego prowadzenia - nie zasygnalizowania zakrętu na czas. Po prostu :)Jeden na pewno zauważyłam wieeelki, nie po rękawie. Ale to może ten jeden tak mi się rzucił w oczy, że zostawił wrażenie wielkich łuków ;) Generalnie jestem pod wrażeniem zarówno tego, co widać na filmikach (które z racji rozdzielczości internetowej nie są jakościowo najlepsze), jak i Waszych prędkości. Mam nadzieję, że w końcu kiedyś uda mi się zobaczyć Unę na żywo :) Quote
shangri_la Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): A w wyniku gleby przed tydzień chodziłam z zabandażowaną ręką. I musiałam zmienić okulary :razz: matko, dobrzez ze tylko tak sie skonczylo bo te okulary .... :shake: brrr, uwazajcie na siebie nastepnymi razami ;) pozdrawiam Quote
ewka i haker Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 na walentynki dla was:loveu: http://www.goraceserce.pl/563367/Walentynka-od-ewka-i-haker.html Quote
Marysia_i_gończy Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Jak pewnie część z Was wie, poznańskie agility ma chwilę przerwy, ponieważ nie mamy terenu... ale nie próżnujemy! Pomimo szalejącego orkanu Emma pojechaliśmy do Bydgoszczy - drodzy bydgoszczanie udostępnili nam swój plac i swoje przeszkody :) Rozstawianie torku - foty by Julix Una na starcie Majorka skacząca eLki... ...i Una skacząca eSki :evil_lol: CDN Quote
Recommended Posts