olcha Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Dzięki :) Żeby oglądać tą stronę trzeba być zalogowanym :razz: Możesz mi więc napisać o czym to wątek? :evil_lol: Wątek o wystawie Poznańskiej ;) Quote
Hania Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Frodo jest bez pochodzenia. Muszę przyznać, ze dla kogoś nie w temacie takie stwierdzenie może brzmieć dość zabawnie ;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 wspaniałych, rodzinnych, zdrowych, śnieżnych Świąt i cudownego Nowego Roku, Marysiu! Unie życzymy sukcesów agilitowych, wielkiej kości i duuużo miziania :p -Kaśka i Hasta Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dla Ciebie Marysiu i dla unki wszystkiego dobrego na święta i udanego Nowego roku:tree1::tree1::tree1: Sukcesów w skokach, zdrówka Quote
Marysia_i_gończy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Rauni zdaje się, że mówisz - masz i karteczkę zrobiłaś :multi: Paula jak tam Święta w Irlandii? :razz: Marto możliwe, że tak :evil_lol: Tośko dzięki :multi: Też uwielbiam taką kolorystykę :loveu: Anza dzięki :lol: gonek witaj! Miło Cię u nas widzieć :loveu: olcho acha, dzięki :) Haniu czepiasz się :eviltong: Kasiu, bigosie - dziękuję :buzi: Quote
Matusz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Marysiu Zdrowych, pogodnych a przede wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! życzy Mateusz i Tobiasz Quote
Tollerka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! Anita&Florek Quote
Guciek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 * * - miejmy nadzieję, że ten przydomek zarejestrują :) Quote
Klaudia :-) Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT I NADCHODZĄCEGO NOWEGO ROKU życzą Klaudia&Mika Quote
Marysia_i_gończy Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Matusz, Tollerko, Guciek, Klaudio, Pimpku - dziękuję Wam bardzo za życzenia! :loveu: :buzi: :Rose: Wszystkiego NAJ dla Was :loveu: Po pierwsze w ostatnich dniach Starego Roku biegaliśmy trochę, a niezastąpiona Julix strzeliła kilka zdjęć :multi: Oto one: :hmmmm: :hmmmm::hmmmm::hmmmm: No a tuż przed Sylwestrem spotkałyśmy się z naszą kochaną koleżanką, która wyemigrowała do Irlandii... Koleżanka, kiedy jeszcze mieszkała w Polsce, była naszą etatową kamerzystką :razz: więc nadrobiłyśmy zaległości filmikowe :razz: Oto FILMIKI: - frisbee (widać, jak fatalnie rzucam, zwłaszcza do flipów w lewo :shake:): http://youtube.com/watch?v=nDeYpZA6KlY - kilka sztuczek: http://youtube.com/watch?v=cyeiP60UNwc - sesja z wchodzeniem tyłem po schodach (bez klikera, bo akurat nie miałam): http://youtube.com/watch?v=xiexQ47hJ3g - i sesja z kręcenia tyłkiem wokół miski: http://youtube.com/watch?v=DcfDqzroqsY (dwie ostatnie rzeczy Una umiała, ale zależnie ode mnie - czyli wchodzi po schodach jak ja wchodzę z nią i umie się kręcić na misce kiedy ja się kręcę naprzeciw niej, ale postanowiłam nauczyć ją tych rzeczy bez mojego naprowadzania) Pozdrawiam noworocznie! Marysia i Una Quote
Hania Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Na drugiej fotce ma taką minę i uszy, ze padłam :loveu: Quote
Guciek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Marysiu, super filmiki! :) http://img86.imageshack.us/img86/4164/5unakv2.jpg < opływowy Uniak :eviltong: [SIZE="1"]A koleżanka już niedługo wraca, jeszcze tylko 9 dni :evil_lol: Albo - aż 9 :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Hania napisał(a):Na drugiej fotce ma taką minę i uszy, ze padłam :loveu: Padłaś? Powstań! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znając ją sądzę, że skakała w ostatniej chwili, źle się wybiła i ratowała się przed zrzuceniem tyczki siłą woli i ambicją :loveu: Wtedy strzela takie miny :lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://img86.imageshack.us/img86/4164/5unakv2.jpg - świetną ma mine :grins: Quote
shangri_la Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no nareszzcie filmiki :lol: pozdrawiam noworocznie Quote
Marysia_i_gończy Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Guciek - dzięki, fajnie, że chociaż ktoś je obejrzał :multi: Anza moim zdaniem wygląda debilnie :evil_lol: shangri a co tam u Was? :cool3: A filmików znów długo nie będzie, bo moja koleżanka, która nas filmuje, wraca do Irlandii :roll: Medorowa dziękuję :multi: I wzajemnie!! :multi: Zdjęć na razie nie mam. Tzn. mam, ale w aparacie i nie wiem, czy się do czegokolwiek nadają :evil_lol: pewnie nie, bo pogoda nie sprzyjała :placz: Długo się łamałam, ale się wreszcie złamałam - zaczęłam biegać :-o Na ostatnim treningu agility we Wrocławiu najnormalniej w świecie zabrakło mi tchu i stwierdziłam, że tak dłużej być nie może. Tak więc w samego sylwestra założyłam Unie szelki, sobie pas, linka z amortyzatorem między nami, czapeczka, polarek, adidaski i huzia na mróz :cool3: Nie licząc tego, że padłam z wycieńczenia :lol: było SUPER :multi: Wiecie, ja nie lubię biegać, jeździć na rowerze w sumie też nie :evil_lol: ale jak ma się przypiętego psa to jednak jest co innego. Kiedy tak sobie pies biegnie równym, wyciągniętym kłusem delikatnie, lecz wyraźnie napinając łączącą nas linkę.. - jest bosko :loveu: Każdy krok staje się nieco dłuższy no i trzeba biec nawet jak się już nie ma siły :evil_lol: Fakt, że trzeba uważać, żeby gończy nie zrobił z tego sennego kłusika nagłego susa w bok :evil_lol: i fakt, że jak gończy złapie trop na wprost to można mieć problemy ze zwolnieniem :evil_lol: ale i tak podoba nam się taki pomysł na spacerki :loveu: Chociaż dziś, w adidaskach po lodzie to był sport ekstremalny :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tylko mi tu kobieto nie szalej! Sport to zdrowie, ale wszystko musi być z umiarem :mad: Może chcesz drugiego psa do tandemu? :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Tośka_m napisał(a):Tylko mi tu kobieto nie szalej! Sport to zdrowie, ale wszystko musi być z umiarem :mad: Biegam z umiarem, góra pół godzinki i z przerwami na marsz :cool3: Cóż z tego, że wracam cała mokra? :evil_lol: Tośka_m napisał(a):Może chcesz drugiego psa do tandemu? :diabloti: Una nie lubi konkurencji :diabloti: Quote
bigos Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No gratuluję postanowienia noworocznego:razz::razz::razz: Ja mam zamiar (kolejny raz:diabloti:) rozpoczać biegi ale z zupełnie innych pobudek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AleksandraAlicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja też biegam! I też głównie z powodu agility :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Też bardzo lubie takie bieganie z psem :loveu: - niestety nie opracowałam jeszcze metody na nieprzeziębianie się po jednorazowym wypadzie (nawet latem) - mam jakiegoś mega pecha co do tego :shake: No i czekam na fotki, nawet kiepskiej jakości! :cool3: Quote
Tośka_m Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Biegam z umiarem, góra pół godzinki i z przerwami na marsz :cool3: Cóż z tego, że wracam cała mokra? :evil_lol: Oj, bo krzyczeć będę. Nie przemęczaj się, bo się przeziębisz! I kto nas będzie prowadził na treningach? :eviltong: [quote name='Marysia_i_gończy'] Una nie lubi konkurencji :diabloti: Loca też nie :diabloti: Byłyby ofiary :diabloti: Quote
Recommended Posts