Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Dzięki :) Żeby oglądać tą stronę trzeba być zalogowanym :razz: Możesz mi więc napisać o czym to wątek? :evil_lol:

Wątek o wystawie Poznańskiej ;)

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Frodo jest bez pochodzenia.

Muszę przyznać, ze dla kogoś nie w temacie takie stwierdzenie może brzmieć dość zabawnie ;)

Posted

Rauni zdaje się, że mówisz - masz i karteczkę zrobiłaś :multi:

Paula jak tam Święta w Irlandii? :razz:

Marto możliwe, że tak :evil_lol:

Tośko dzięki :multi: Też uwielbiam taką kolorystykę :loveu:

Anza dzięki :lol:

gonek witaj! Miło Cię u nas widzieć :loveu:

olcho acha, dzięki :)

Haniu czepiasz się :eviltong:

Kasiu, bigosie - dziękuję :buzi:

Posted

Matusz, Tollerko, Guciek, Klaudio, Pimpku - dziękuję Wam bardzo za życzenia! :loveu: :buzi: :Rose: Wszystkiego NAJ dla Was :loveu:

Po pierwsze w ostatnich dniach Starego Roku biegaliśmy trochę, a niezastąpiona Julix strzeliła kilka zdjęć :multi: Oto one:

:hmmmm:

:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

No a tuż przed Sylwestrem spotkałyśmy się z naszą kochaną koleżanką, która wyemigrowała do Irlandii... Koleżanka, kiedy jeszcze mieszkała w Polsce, była naszą etatową kamerzystką :razz: więc nadrobiłyśmy zaległości filmikowe :razz:

Oto FILMIKI:
- frisbee (widać, jak fatalnie rzucam, zwłaszcza do flipów w lewo :shake:): http://youtube.com/watch?v=nDeYpZA6KlY

- sesja z wchodzeniem tyłem po schodach (bez klikera, bo akurat nie miałam): http://youtube.com/watch?v=xiexQ47hJ3g

- i sesja z kręcenia tyłkiem wokół miski: http://youtube.com/watch?v=DcfDqzroqsY

(dwie ostatnie rzeczy Una umiała, ale zależnie ode mnie - czyli wchodzi po schodach jak ja wchodzę z nią i umie się kręcić na misce kiedy ja się kręcę naprzeciw niej, ale postanowiłam nauczyć ją tych rzeczy bez mojego naprowadzania)

Pozdrawiam noworocznie!
Marysia i Una

Posted

Hania napisał(a):
Na drugiej fotce ma taką minę i uszy, ze padłam :loveu:

Padłaś? Powstań! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Znając ją sądzę, że skakała w ostatniej chwili, źle się wybiła i ratowała się przed zrzuceniem tyczki siłą woli i ambicją :loveu: Wtedy strzela takie miny :lol:

Posted

Guciek - dzięki, fajnie, że chociaż ktoś je obejrzał :multi:

Anza moim zdaniem wygląda debilnie :evil_lol:

shangri a co tam u Was? :cool3:
A filmików znów długo nie będzie, bo moja koleżanka, która nas filmuje, wraca do Irlandii :roll:

Medorowa dziękuję :multi: I wzajemnie!! :multi:

Zdjęć na razie nie mam. Tzn. mam, ale w aparacie i nie wiem, czy się do czegokolwiek nadają :evil_lol: pewnie nie, bo pogoda nie sprzyjała :placz:

Długo się łamałam, ale się wreszcie złamałam - zaczęłam biegać :-o Na ostatnim treningu agility we Wrocławiu najnormalniej w świecie zabrakło mi tchu i stwierdziłam, że tak dłużej być nie może. Tak więc w samego sylwestra założyłam Unie szelki, sobie pas, linka z amortyzatorem między nami, czapeczka, polarek, adidaski i huzia na mróz :cool3: Nie licząc tego, że padłam z wycieńczenia :lol: było SUPER :multi: Wiecie, ja nie lubię biegać, jeździć na rowerze w sumie też nie :evil_lol: ale jak ma się przypiętego psa to jednak jest co innego. Kiedy tak sobie pies biegnie równym, wyciągniętym kłusem delikatnie, lecz wyraźnie napinając łączącą nas linkę.. - jest bosko :loveu: Każdy krok staje się nieco dłuższy no i trzeba biec nawet jak się już nie ma siły :evil_lol: Fakt, że trzeba uważać, żeby gończy nie zrobił z tego sennego kłusika nagłego susa w bok :evil_lol: i fakt, że jak gończy złapie trop na wprost to można mieć problemy ze zwolnieniem :evil_lol: ale i tak podoba nam się taki pomysł na spacerki :loveu: Chociaż dziś, w adidaskach po lodzie to był sport ekstremalny :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Tośka_m napisał(a):
Tylko mi tu kobieto nie szalej! Sport to zdrowie, ale wszystko musi być z umiarem :mad:

Biegam z umiarem, góra pół godzinki i z przerwami na marsz :cool3: Cóż z tego, że wracam cała mokra? :evil_lol:

Tośka_m napisał(a):
Może chcesz drugiego psa do tandemu? :diabloti:

Una nie lubi konkurencji :diabloti:

Posted

No gratuluję postanowienia noworocznego:razz::razz::razz: Ja mam zamiar (kolejny raz:diabloti:) rozpoczać biegi ale z zupełnie innych pobudek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Też bardzo lubie takie bieganie z psem :loveu: - niestety nie opracowałam jeszcze metody na nieprzeziębianie się po jednorazowym wypadzie (nawet latem) - mam jakiegoś mega pecha co do tego :shake:

No i czekam na fotki, nawet kiepskiej jakości! :cool3:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Biegam z umiarem, góra pół godzinki i z przerwami na marsz :cool3: Cóż z tego, że wracam cała mokra? :evil_lol:
Oj, bo krzyczeć będę. Nie przemęczaj się, bo się przeziębisz!
I kto nas będzie prowadził na treningach?
:eviltong:
[quote name='Marysia_i_gończy'] Una nie lubi konkurencji :diabloti:
Loca też nie :diabloti: Byłyby ofiary :diabloti: