Marysia_i_gończy Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Na zachętę trzy foteczki z Uną w roli głównej (w końcu to JEJ galeria :lol:) Mam butelkę! Niebieską! Co? Aparat? Już pozuję! Portrecik Pozdrawiam Marysia i Una PS A następne będą kropelki... Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jaka ona piekna:loveu: a czy w lutowym (jesli dobrze pamietam) numerze "mój pies" była właśnie Una? Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 cześć Filmiki wspaniałe - suuuper skoczna Una jest - podziwiam :loveu: zdjęcia naturalnie jak zawsze... wspaniałe - czekam na kropelki :cool1: Quote
Kenduś Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jej, Marysiu! Niesamowite te filmiki! :multi: Dzielna Una :loveu: , a Ciebie podziwiam za wytrwałość! :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 KaRa_TC :loveu: tak, Una pozuje czasem do "MP" :razz: Gosiu w porównaniu z borderami to skacze niziutko :lol: Ale to lubi, ma wyraźną przyjemność ze skakania :):):) Kenduś dziękuję :cool3: :):) No i obiecane kropelki: - miecz wodny - wodny ludzik - nieudane korony :lol: - miejsce akcji Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KUMPELka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Marysiu - super zdjęcia :multi: Filmiki bardzo pouczające - proszę o więcej :razz: Una jest wspaniałym uczniem a Ty, Marysiu nauczycielem :crazyeye: BRAWO :multi: Tylko brać przykład :oops: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 cześć kropeleczki śliczne - gratuluję pomysłu tulipanowego :p No widzisz? a mówiłas że weny nie masz... to co za foty wstawisz zz weną? Una moze i nie skacze super wysoko ale widać niesamowity zapał no i ... olbrzymią chęć nauki :cool1: super żywy psiak :p Quote
Incunabula Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Świetne zdjęcia :lilangel: :klacz: ! Jesteśmy pod wrażeniem! Quote
Koma Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Portrecik Mój Boże ona jest coodowna :loveu: :loveu: :loveu: a kropelki boskie :crazyeye: jak Wy robicie te zdjęcia :hmmmm: a ja Uny nie widziałam w MP :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 dbsst miło Cię gościć :multi: jak zwykle zresztą :razz: KUMPELko nie przesadzaj :) to tylko amatroskie zabawy w szkolenie :) Gosiu bo wena kapryśna jest, zjawia się na chwilę, znika, kiedy jej chcemy to jej nie ma, a kiedy trzeba się zająć czymś ważnym - przylatuje... :roll: Zapał i chęć do nauki powiadasz :) Ja nazywam to pasją - Una nic nie robi na pół gwizdka, do wszystkiego angażuje się całą sobą :cool1: choć ja zauważam, że są rzeczy, które mniej lubi i są takie, które lubi bardziej :cool3: Oto przykład tego, co kocha - oto filmik Una na tropie niewiele widać ;) ale doceńcie to, że kamerzysta prawie życie stracił ;) Morrisonko cieszymy się! :buzi: Koma co do urody nie będę zaprzeczać :p Co do kropelek chyba Gosia podawała gdzieś link do artykułu o ich fotografowaniu :cool3: Co do "MP" nic straconego, w najbliższym numerze też ma być :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hahahahhaha jaki trop nad tropy :D a ja tak lubie sobie tu zaglądnac od czasu do czasu ;) :cool3: :lol: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 świetne te zdjecia - wszystkie bez wyjatku :multi: Marysia_i_gończy napisał(a): Una uczy się kwadratu Marysia i Una oprocz wyszkolenia Uny, podoba material uzyty do ustawienia kwadatu :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dbsst a to sobie tak zaglądaj od czasu do czasu :razz: zapraszam :razz: :lol: PIKA no wiesz! Pachołki Ci się podobają? :evil_lol: Mi też - są duże, masywne, stabilnie stoją :razz: tylko Ty pewnie myślisz o tym, co można zrobić po potreningu z ich zawartością :drinking::eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Dziś na spacerku przebijało słoneczko, momentami było szaro, buro i okropnie, a momentami ślicznie, świetliście i optymistycznie. I wiecie co? Pachniało wiosną!! :multi: Ja natomiast miałam mocne postanowienie zrobienia Unie ładnego zdjęcia w kłusie. Taaaaaak, tylko jak zrobić zdjęcie w kłusie psu, który zazwyczaj porusza się galopem? Ewentualnie stoi jak ciapa i się na mnie gapi? Albo widząc obiektyw siada i pozuje? Jednak byłam twarda! Chcę psa w kłusie! Cóż, udało się, szkoda tylko, że: - albo od tyłu -albo wciąż od tyłu - albo nie fazie -albo z obróconą głową Załamka, po prostu załamka ;) ;) ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Zdjecia swietne, z Uny to modelka jezt,ze hoho:cool3: :loveu: A w Poznaniu faktycznie dzisiaj wiosenna pogoda,tyle sloneczka bylo:loveu: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Albo widząc obiektyw siada i pozuje? cuuudny portrecik :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 KaRa, PIKA - cieszę się, że choć Wam się podoba ;) ;) :razz: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ta załamka jest REWELACYJNA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: suuuuuper foty suuper Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Una jak zwykle CUDOWNA :loveu: super wygląda szkolenie / :evil_lol:pachołeczki / mój klocuś nawet namiastki tego nie potrafi:oops:/m.klikierowa mi się podoba ale samej trudno mi jakoś przez to przebrnać a u nas nikt tak nie szkoli ... wogóle teraz widzę 75% minusów szkolenia na które chodziłam :shake:/ Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Łał! Jaką ona ma linię i grację i wogóle jest piękna. Mam do niej straszny sentyment bo jest podobna z oczu do mojej suni, której już nie ma z nami :-( Zazdroszczę strasznie cierpliwości i konsekwencji w szkoleniu :klacz: A to waruj na odległość mnie rozwaliło jak ona szybko je wykonuje :-o Quote
Hania Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Marysia i Una Na tym zdjęciu widać jak Una się ślicznie rusza :loveu::iloveyou: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 debe rewelacyjna to przesada ;) akceptowalna :lol: Alicjo :) z pachołeczków jestem dumna, sprawdzają się świetnie :razz: A co do szkolenia klikerowego - u mnie też nikt tak nie szkoli. Koleżanka mi pokazała jedną rzecz, zobaczyłam, jak mojemu psu się czacha dymi :lol: i stwierdziłam, że chcę spróbować. Do wielu rzeczy dochodziłyśmy przy pomocy internetowych znajomych i własnego kombinatorstwa :) Myślę, że warto, choć łatwa (dla właściciela) ta metoda nie jest :) olcho galeryjka nasza zawsze stoi dla Ciebie otworem!!! Co do jej linii to muszę ją troszkę utuczyć, bo jej żeberka widać za bardzo :shake: A waruj na odległość to nasza popisowa komenda :cool3: :cool3: :cool3: Haniu na zdjęciu nie widać :) To widać dopiero, jak się na nią spojrzy jak płynie lekko ledwie muskając pieszczotliwie opuszkami ziemie.... :loveu: Na noc jeszcze jedna foteczka. Uważam ją za nieudaną - jest nieostra, a pies pocięty. Ale chciałam ją Wam pokazać, bo widać na niej pracę Uninych mięśni :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Koma Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Marysiu jeśli to są wg Ciebie nieudane foty to ja się chyba załamę :oops: :lol: Una jest piękna, nie mogę oderwać wzroku od monitora jak oglądam jej foty :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 no właśnie czytałam na temat klikiera i wiem ,że fajne to szkolenie ale dość skomplikowane więc przydałby się instruktor , bo ta tradycyjna metoda gdzie dominują ..szarpanie ,wrzask itp mi nie pasuje Quote
Recommended Posts