Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC :loveu: tak, Una pozuje czasem do "MP" :razz:

Gosiu w porównaniu z borderami to skacze niziutko :lol: Ale to lubi, ma wyraźną przyjemność ze skakania :):):)

Kenduś dziękuję :cool3: :):)

No i obiecane kropelki:
- miecz wodny

- wodny ludzik

- nieudane korony :lol:

- miejsce akcji

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysiu - super zdjęcia :multi:
Filmiki bardzo pouczające - proszę o więcej :razz: Una jest wspaniałym uczniem a Ty, Marysiu nauczycielem :crazyeye: BRAWO :multi: Tylko brać przykład :oops:

Posted

cześć

kropeleczki śliczne - gratuluję pomysłu tulipanowego :p
No widzisz? a mówiłas że weny nie masz... to co za foty wstawisz zz weną?

Una moze i nie skacze super wysoko ale widać niesamowity zapał no i ... olbrzymią chęć nauki :cool1: super żywy psiak :p

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Portrecik

Mój Boże ona jest coodowna :loveu: :loveu: :loveu:

a kropelki boskie :crazyeye: jak Wy robicie te zdjęcia :hmmmm:

a ja Uny nie widziałam w MP :placz:

Posted

dbsst miło Cię gościć :multi: jak zwykle zresztą :razz:

KUMPELko nie przesadzaj :) to tylko amatroskie zabawy w szkolenie :)

Gosiu bo wena kapryśna jest, zjawia się na chwilę, znika, kiedy jej chcemy to jej nie ma, a kiedy trzeba się zająć czymś ważnym - przylatuje... :roll:
Zapał i chęć do nauki powiadasz :) Ja nazywam to pasją - Una nic nie robi na pół gwizdka, do wszystkiego angażuje się całą sobą :cool1: choć ja zauważam, że są rzeczy, które mniej lubi i są takie, które lubi bardziej :cool3:
Oto przykład tego, co kocha - oto filmik Una na tropie niewiele widać ;) ale doceńcie to, że kamerzysta prawie życie stracił ;)

Morrisonko cieszymy się! :buzi:

Koma co do urody nie będę zaprzeczać :p
Co do kropelek chyba Gosia podawała gdzieś link do artykułu o ich fotografowaniu :cool3:
Co do "MP" nic straconego, w najbliższym numerze też ma być :cool1:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

dbsst a to sobie tak zaglądaj od czasu do czasu :razz: zapraszam :razz: :lol:

PIKA no wiesz! Pachołki Ci się podobają? :evil_lol: Mi też - są duże, masywne, stabilnie stoją :razz: tylko Ty pewnie myślisz o tym, co można zrobić po potreningu z ich zawartością :drinking::eviltong: :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Dziś na spacerku przebijało słoneczko, momentami było szaro, buro i okropnie, a momentami ślicznie, świetliście i optymistycznie. I wiecie co? Pachniało wiosną!! :multi:

Ja natomiast miałam mocne postanowienie zrobienia Unie ładnego zdjęcia w kłusie. Taaaaaak, tylko jak zrobić zdjęcie w kłusie psu, który zazwyczaj porusza się galopem?

Ewentualnie stoi jak ciapa i się na mnie gapi?

Albo widząc obiektyw siada i pozuje?

Jednak byłam twarda! Chcę psa w kłusie! Cóż, udało się, szkoda tylko, że:

- albo od tyłu

-albo wciąż od tyłu

- albo nie fazie

-albo z obróconą głową

Załamka, po prostu załamka ;) ;) ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Una jak zwykle CUDOWNA :loveu:
super wygląda szkolenie / :evil_lol:pachołeczki / mój klocuś nawet namiastki tego nie potrafi:oops:/m.klikierowa mi się podoba ale samej trudno mi jakoś przez to przebrnać a u nas nikt tak nie szkoli ... wogóle teraz widzę 75% minusów szkolenia na które chodziłam :shake:/

Posted

Łał! Jaką ona ma linię i grację i wogóle jest piękna. Mam do niej straszny sentyment bo jest podobna z oczu do mojej suni, której już nie ma z nami :-(

Zazdroszczę strasznie cierpliwości i konsekwencji w szkoleniu :klacz:

A to waruj na odległość mnie rozwaliło jak ona szybko je wykonuje :-o

Posted

debe rewelacyjna to przesada ;) akceptowalna :lol:

Alicjo :) z pachołeczków jestem dumna, sprawdzają się świetnie :razz:
A co do szkolenia klikerowego - u mnie też nikt tak nie szkoli. Koleżanka mi pokazała jedną rzecz, zobaczyłam, jak mojemu psu się czacha dymi :lol: i stwierdziłam, że chcę spróbować. Do wielu rzeczy dochodziłyśmy przy pomocy internetowych znajomych i własnego kombinatorstwa :) Myślę, że warto, choć łatwa (dla właściciela) ta metoda nie jest :)

olcho galeryjka nasza zawsze stoi dla Ciebie otworem!!!
Co do jej linii to muszę ją troszkę utuczyć, bo jej żeberka widać za bardzo :shake: A waruj na odległość to nasza popisowa komenda :cool3: :cool3: :cool3:

Haniu na zdjęciu nie widać :) To widać dopiero, jak się na nią spojrzy jak płynie lekko ledwie muskając pieszczotliwie opuszkami ziemie.... :loveu:

Na noc jeszcze jedna foteczka. Uważam ją za nieudaną - jest nieostra, a pies pocięty. Ale chciałam ją Wam pokazać, bo widać na niej pracę Uninych mięśni :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysiu jeśli to są wg Ciebie nieudane foty to ja się chyba załamę :oops: :lol:
Una jest piękna, nie mogę oderwać wzroku od monitora jak oglądam jej foty :loveu:

Posted

no właśnie czytałam na temat klikiera i wiem ,że fajne to szkolenie ale dość skomplikowane więc przydałby się instruktor , bo ta tradycyjna metoda gdzie dominują ..szarpanie ,wrzask itp mi nie pasuje