Helga&Ares Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 wszystkiego Naj Naj aby jej psie marzenie się spełniło :loveu: Quote
BBeta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wszystkiego najlepszego !! :multi: :cunao: :drink1: :BIG: :tort: :drink1: :cunao: Quote
shangri_la Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ho ho ho ale tez czas leci :new-bday: WSZYSTKIEGO najlepszego :smilecol: :BIG: :BIG: a Unka jakis prezent dostała ? :diabloti: czyzby kurs dla hodowcow cos zapowiadal ?? :p (wreszcie:cool3: ) pozdrawiam Quote
Jupi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dużo zdrówka i samych radosnych chwil!!!! Sto lat Una!:BIG: :new-bday: :laola: fajnie że miałaś możliwość uczestniczenia w kursie, super sprawa, a i udanej zabawy na weselu:lol: Pozdrawiam Quote
goldenka245 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć Marysiu!:loveu: Życze milutkiej zabawy na weselu ;) UNA! Wszystkiego najlepszego!:multi: Żeby Ci pancia dużo kostek dawała:evil_lol: :new-bday::BIG::BIG::tort::tort::tort: Quote
olifka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 WSZYS[COLOR=Magenta]T[COLOR=Gray]K[COLOR=Teal]I[COLOR=YellowGreen]E[COLOR=Yellow]G[COLOR=DarkOrange]O [COLOR=Sienna]N[COLOR=DeepSkyBlue]A[COLOR=PaleTurquoise]J[COLOR=Pink]![COLOR=Plum]! [COLOR=Blue][SIZE=5]I STO LAT!! [COLOR=SeaGreen][SIZE=4]Życzy Oliwia z Balbinką! [COLOR=Black][SIZE=3]A teraz pijemy:evil_lol::drink1::drinking::drink1::drinking::knajpa::beerchug: [COLOR=Red][SIZE=7]ZA UNE!!! [COLOR=Lime][SIZE=2]A co Unka dostała w tym uroczystym dniu?:cool3: Quote
taura1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :Rose: STO LAT NIECH ŻYJE NAM!! :Rose: :laola: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Sto lat, sto lat, sto lat niech Una żyje nam :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dla Uniaka sukcesów sportowych przede wszystkim ! Żeby była mądrą i grzeczną suczką :evil_lol: I życzę Unię, żeby wreszcie miała Pańcię w pełni sił :multi: Quote
Guciek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wszystkiego wszystkiego najlepszego dla Unijnej! :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Marto wesele nie było Uny, tylko mojej kuzynki :eviltong: Una miała cieczkę w czerwcu :eviltong: Klaudio Helgo BBeto Jupi goldenko Balbino tauro Paulo Gucio anetto gonku DZIĘKUJEMY za piękne życzenia! :gent: Jesteście super! :Rose: :Rose: :Rose: shangri - Unka dostała kość, którą gryzła godzinę :evil_lol: Kurs dla hodowców to był pęd do wiedzy :cool1: a moje plany hodowlane są na naszej stronie :eviltong: Jesteście wspaniali :iloveyou: Tyle życzeń... :iloveyou: Na kursie oczywiście porobiłam mnóóóóóstwo zdjęc :cool3: Aria Smyk Zuza Quote
shangri_la Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Pierwszy miot w naszej hodowli jest planowany na wiosnę 2008eeee to zawsze tam było / czy sie niedawno pojawiło bo jak wchodze na wasza strone to patrze w news i tam nic nei bylo takiego. no owszem kandydaci byli. ale ze juz na 100% wiosna :multi: hehe chyba przyjade do poznania zobaczyc kluski :cool3: nie no fotki mi wystarcza o ile bedzie ich odpowiednia ilosc oczywiscie :p oo tu tez zdjecia z kursu a juz ci na innym forum napisalam ze coś mało :eviltong: hehe takie całkiem inne te fotki. statyczne i to jeszcze odpoczywające psiaki.. co sie dzieje... :evil_lol: pozdrawiam Quote
olifka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Na kursie oczywiście porobiłam mnóóóóóstwo zdjęc :cool3: Świetne fotki:loveu: Skoro masz tak mnóstwo to dlaczego tylko 3 wstawiłaś?:mad: Quote
Rauni Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Uny! A jak będą szczeniaczki to Cię będziemy męczyć o fotki i FILMIKI, najlepiej przedstawiające pierwsze klikania :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O konkrety odnośnie dzieci :cool3: Quote
goldenka245 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A czy ja mogę poznać adres strony?:oops: Bo ja chyba ślepa jestem:oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='shangri_la']eeee to zawsze tam było / czy sie niedawno pojawiło bo jak wchodze na wasza strone to patrze w news i tam nic nei bylo takiego. no owszem kandydaci byli. ale ze juz na 100% wiosna :multi: Było :) Tzn. najpierw były dwa terminy, ale pierwszy odpadł ze względu na moją operację... I nie na 100% - muszę mieć kilku chętnych, muszę móc wziąć urlop itp. Ale nastawiam się, że będą :) [quote name='shangri_la']hehe chyba przyjade do poznania zobaczyc kluski :cool3: nie no fotki mi wystarcza o ile bedzie ich odpowiednia ilosc oczywiscie :p No co Ty! Wpadaj koniecznie! Każde łapki do socjalizacji na wagę złota :) [quote name='shangri_la']oo tu tez zdjecia z kursu a juz ci na innym forum napisalam ze coś mało :eviltong: hehe takie całkiem inne te fotki. statyczne i to jeszcze odpoczywające psiaki.. co sie dzieje... :evil_lol: A co ma się dziać? To był kurs dla ludzi :evil_lol: Te 10 psów to był dodatek :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Świetne fotki:loveu: Skoro masz tak mnóstwo to dlaczego tylko 3 wstawiłaś?:mad: Bo: a) fotki wymagają obrobienia b) na większości są:ludzie obce psy :evil_lol: [quote name='Rauni']Wszystkiego najlepszego dla Uny! Bardzo dziękuję :loveu: [quote name='Rauni']A jak będą szczeniaczki to Cię będziemy męczyć o fotki i FILMIKI, najlepiej przedstawiające pierwsze klikania :) A ja będę męczyć o odwiedziny :cool1: [quote name='Paskuda_Bandzior']O konkrety odnośnie dzieci :cool3: Konkrety wiszą na mojej stronie od dawna :eviltong: [quote name='goldenka245']A czy ja mogę poznać adres strony?:oops: Bo ja chyba ślepa jestem:oops: Jest u mnie w profilu: www.una.net.pl Na koniec kursu otrzymaliśmy dyplomy: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): A ja będę męczyć o odwiedziny :cool1: Jasne, zsocjalizujemy szczeniaki z niemowlakiem :cool3: Polecamy się do usług :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Rauni']Jasne, zsocjalizujemy szczeniaki z niemowlakiem :cool3: Polecamy się do usług :) Zapamiętam :multi: :cool3: [quote name='Helga_psiaki']przyszliśmy się przywitać. Cześć! :) [quote name='goldenka245']Cześć:) :loveu: Hello! :) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Hello Unowe ;) Witaj! :) Na naszej STRONIE zamieściłam obszerną relację z PET-SETu :) ZAPRASZAM :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Konkrety wiszą na mojej stronie od dawna A ja od dawna tylko bloga czytam ;-)A relację całą przeczytałam!To o tej selekcji lisków to nie wiedziałam! Quote
Marysia_i_gończy Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']A ja od dawna tylko bloga czytam ;-)A relację całą przeczytałam!To o tej selekcji lisków to nie wiedziałam! A to już nie moja wina :evil_lol: Zresztą to zdaje się było napisane od samego początku istnienia strony :evil_lol: Przeczytania relacji gratuluję :klacz: chociaż ktoś się uporał z tą "ścianą tekstu" :evil_lol: A to z lisami niesamowite! :cool3: To może jeszcze trochę zdjęć: Agnieszka vel smok (smoczyca?) Hania i Smyk: Wczesne szkolenie szczeniąt - mały ogarek targetuje (i kliker, i migawka ozwały się razem :razz:): Tymek siedzi i się wpatruje: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts