Tośka_m Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Marysiu moja droga, ćwicz bicepsy żeby aparat nie ciążył. A jak jednak wciąż będzie ciążył to wiesz... ponosić zawsze mogę ;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Melduję, że zdjęłam aparat z półki. hurrra! :multi::multi::multi::multi::multi: nowe zdjęcia Unki! :thumbs: Quote
Anza&Hacker Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Pamiętam o prośbie, jutro się za nią wezme... teraz nie mogłam na dniach zrobić bo byłam na zlocie parkour - ehhh... ledwo z Dworca wróciłam i już tu siedze :roll: Fotki ładne - na pewno szybko wrócisz do wprawy... pewnie równomiernie z powrotem sił :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Melduję iż odbyłam spacerek z Marysią i Unką :p Byłam z Weną i Marysia robiła zdjęcia więc cierpliwie teraz poczkeam na efekty:multi: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to my też (cierpliwie:mad:) czekamy na fotki! :grins: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='asia:)']i tak jest pięknie:loveu: Pochlebcy :lol: Wybrałam to, co się nadawało do pokazania :cool3: [quote name='nathaniel']Dokładnie, Marysiu ile ja bym dała, żeby takie zdjęcia zrobić:) Noo... Ile? :cool3: [quote name='Tośka_m']Marysiu moja droga, ćwicz bicepsy żeby aparat nie ciążył. A jak jednak wciąż będzie ciążył to wiesz... ponosić zawsze mogę ;) Ćwiczę :cool1: [quote name='Kaśka (Hasta)']hurrra! :multi::multi::multi::multi::multi: nowe zdjęcia Unki! :thumbs: Też się cieszę :multi: :multi: [quote name='Anza&Hacker']Pamiętam o prośbie, jutro się za nią wezme... teraz nie mogłam na dniach zrobić bo byłam na zlocie parkour - ehhh... ledwo z Dworca wróciłam i już tu siedze :roll: Och, dziękuję :buzi: [quote name='Paskuda_Bandzior']Melduję iż odbyłam spacerek z Marysią i Unką :p Byłam z Weną i Marysia robiła zdjęcia więc cierpliwie teraz poczkeam na efekty:multi: Zaraz, zaraz, już daję :loveu: [quote name='Anza&Hacker']No to my też (cierpliwie:mad:) czekamy na fotki! :grins: [quote name='goldenka245']Ja też czekam na fotki:cool3: Już już niecierpliwcy :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Żaba jak zwykle, kiedy jest pilnie potrzebna, to chodzi fatalnie :placz: A wiem, że Paula ma tylko chwilkę kontaktu z netem... generalnie było fajnie, dziewczyny się zaakceptowały :loveu: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://tinypic.com Polecam, zdjęcia szybciutko się ładują, już od jakiegoś czasu korzystam tylko z tej strony ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ależ paradują po tym betonie :lol: Jakby się biły :eviltong: Dzięki Marysiu za taką szybką akcję wklejania fotek :loveu: A razem takie uśmiechnięte :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 I sama Wena :loveu: :loveu: :loveu: No i bajka po prostu, czyli jak Wena patrzy na Paulę! :loveu: :crazyeye: :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Padłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ach miód na serce :multi: Ja leci na oślep do swej panci :eviltong: I boooooooski portrecik :loveu: Będę mogła przekleić? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Szczeniaczek pracuje Siad - zostań :-o Szarpanko w nagrodę Niewiniątko Mam jeszcze trzy do pokazania, ale jeszcze nie obrobione. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='BBeta']http://tinypic.com Polecam, zdjęcia szybciutko się ładują, już od jakiegoś czasu korzystam tylko z tej strony ;) Oo, dzięki :) Sprawdzę :) [quote name='Paskuda_Bandzior']Padłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Powstań! :eviltong: [quote name='Paskuda_Bandzior']Będę mogła przekleić? Na borderowe forum? Jasne :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Co można jeszcze ćwiczyć ze szczeniakiem?? Zmiany za psem na sucho: Koniec :) Paula ślicznie dziękuję za spacerek! :Rose: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jak mogliście mi nie powiedzieć, że Wena to BORDER?!!! :angryy: Cuuuuuuuuuuudo! Można prosić o pełne imie z rodowodu? :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jak mogliście mi nie powiedzieć, że Wena to BORDER?!!! :angryy: A po co mówić? Na zdjęciach nie widać? :eviltong: [quote name='Anza&Hacker'] Cuuuuuuuuuuudo! Można prosić o pełne imie z rodowodu? :loveu: LAWENA Sfora z Krasnego Boru po GRACE z Porządnej Rodziny i KAMARDA SCHUMACHER (Reel) :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Koma Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://img390.imageshack.us/img390/4404/imgp6471vy4.jpg Jakie wpatrzone małe cudo :-o :loveu: Śliczna mała Wena :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Una taka dumna przy tym szczylku wyglada:loveu: Śliczne fotki:p Quote
Marysia_i_gończy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Koma']http://img390.imageshack.us/img390/4404/imgp6471vy4.jpg Jakie wpatrzone małe cudo :-o :loveu: Śliczna mała Wena :loveu: Prawda? Ślicznie patrzy się w pańcię i ślicznie z nią pracuje :loveu: [quote name='Rybka_39']Una taka dumna przy tym szczylku wyglada:loveu: Śliczne fotki:p Una nie chciała pozostać niezauważona :cool3: Dziękuję :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witamy:loveu: Tak zawsze wchodziłam do waszej galerii żeby coś napisać i zawsze mało czasu było i jeszcze dogo muliło więc się w końcu zebrałam i piszę :) Una jest przepiękna, dzięki niej zaczęły mi sie podobać gończe polskie:cool3: I widziałam Waszą stronkę-śliczna. Skorzystam z okazji i- Cześć Paula:multi: Ach moja Wenka kochana:loveu::loveu: http://img390.imageshack.us/img390/4404/imgp6471vy4.jpg http://img477.imageshack.us/img477/2333/imgp6519hw2.jpg ŁaaaaaaŁ:loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
Guciek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Marysiu, szybko wracasz do formy, widać po zdjęciach :cool3: tak cudownie ufocić Wenijną! :loveu: Quote
Recommended Posts