Marysia_i_gończy Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 To teraz, moi drodzy, trzymajcie kciuki za mnie :bigcry: Jutro idę do szpitala - jeśli wszystko pójdzie dobrze, to będę znowu z Wami za tydzień-dwa, tylko uboższa o pewne nadmiarowe fragmenty. Pa, pa :shocked!: Quote
gochgoch Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Heeej kobietki! Dawno Was nie odwiedzałam, no i sporo się zaległości zebrało.. Wszystko obejrzałam i teraz prezentuję ulubione..: to zdecydoanie moje ulebione z serii sportish :loveu: http://img174.imageshack.us/img174/9827/imgp5307vl5.jpg te tańce również mnie ujęły... nawet baaardzo! http://img530.imageshack.us/img530/3020/imgp5643ck6.jpg i ten piękny macuś... http://img490.imageshack.us/img490/4859/imgp5713oh5.jpg ni pies ni wydra... chociaż wydra w polu...? http://img462.imageshack.us/img462/2290/imgp5749gx3.jpg http://img130.imageshack.us/img130/7432/imgp5764jt7.jpg A tego potwora to nie wiem skąd wzięłaś....ble.. http://img488.imageshack.us/img488/1473/imgp5767cp0.jpg Pozdrawiamy!!!!:multi::multi::multi: Quote
asia_i_bora Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 don't worry :buzi: wszyscy trzymamy kciuki :kciuki: Quote
anetta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wszystko bedzie dobrze:calus: [SIZE="1"]Masz nadmiarowe fragmenty...?! Nie zauważyłam :cool3: :kciuki: Quote
odJuki Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Marysiu, dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy:Rose:! P.s. Dzięki serdeczne, że pomogłaś Karolinie od Ulego:loveu:! Quote
Marta i Wika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pozdrawiamy z Wiką i życzymy dużo siły i zdrowia. Quote
gochgoch Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ojeeeej! A co to za złe nowiny....? pozdrawiamy i niech się wszystko dobrze kończy i szybko niech będzie po wszystkim!!!!:calus: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Dziękuję Wam BARDZO za kciuki i ciepłe myśli :Rose: :Rose: :Rose: Pociachali mnie, usunęli, co przeszkadzało, połatali i wypuścili do domu :sweetCyb: Czuję się jakoś tak słabo, ale lepiej niż się spodziewałam - i z dnia na dzień jest lepiej :grins: Już mnie swędzą ręcę na myśl o aparacie :evil_lol: ale na razie jest dla mnie za ciężki. Pozdrawiam Marysia i sierścioterapeutka Una :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Dziękuję Wam BARDZO za kciuki i ciepłe myśli :Rose: :Rose: :Rose: Pociachali mnie, usunęli, co przeszkadzało, połatali i wypuścili do domu :sweetCyb: Czuję się jakoś tak słabo, ale lepiej niż się spodziewałam - i z dnia na dzień jest lepiej :grins: Już mnie swędzą ręcę na myśl o aparacie :evil_lol: ale na razie jest dla mnie za ciężki. Pozdrawiam Marysia i sierścioterapeutka Una :loveu: Ooo już wróciłaś:multi: mam nadzieje,że teraz kwestia dni i będziesz psyrtkac zdjęcia;) Quote
Tośka_m Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zdrowiej Marysiu, bo wilki czekają!! Ściskamy, Martyna i Ozzy (Maja też na doczepkę) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pozdrawiam Marysia i sierścioterapeutka Una :loveu: O może jakies szczegóły? :cool3: Una ma nową "misję"? :razz: Witamy Marysiu, Witamy! Szybko wracaj do sił :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='KaRa_TC']Ooo już wróciłaś:multi: mam nadzieje,że teraz kwestia dni i będziesz psyrtkac zdjęcia;) Też się cieszę, że jestem :multi: I owszem - swędzą mnie łapki na myśl o aparacie :cool3: [quote name='Tośka_m']Zdrowiej Marysiu, bo wilki czekają!! Ściskamy, Martyna i Ozzy (Maja też na doczepkę) Robię co w mojej mocy, żeby wyzdrowieć jak najszybciej :lol: A o wilkach to myśli moja koleżanka, żeby tak zespołowo podjechać po pet-secie :cool1: [quote name='Paskuda_Bandzior']O może jakies szczegóły? :cool3: Una ma nową "misję"? :razz: Szczegóły? Sierścioterapia to ogól działań terapeutycznych wykonywanych przez psa :lol: A więc - przychodzenie do pomiziania. Głaskanie i miętolenie psiej sierści doskonale odpręża, koi nerwy itp :cool3: Lizanie terapeutyczne - szczególnie polecam na skręcone kostki :cool3: Zmuszanie do działania - nie można leżeć w łóżku i gnuśnieć, jak taka Una chodzi po domu i się nudzi, to bardzo mobilizuje :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Też się cieszę, że jestem :multi: I owszem - swędzą mnie łapki na myśl o aparacie :cool3: Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Szczegóły? Sierścioterapia to ogól działań terapeutycznych wykonywanych przez psa :lol: A więc - przychodzenie do pomiziania. Głaskanie i miętolenie psiej sierści doskonale odpręża, koi nerwy itp :cool3: Lizanie terapeutyczne - szczególnie polecam na skręcone kostki :cool3: Zmuszanie do działania - nie można leżeć w łóżku i gnuśnieć, jak taka Una chodzi po domu i się nudzi, to bardzo mobilizuje :loveu: ~ Ojej to się Unka wczuwa :loveu: Lizania z moim psem nie będę próbować, bo będę ofafluniona i nizbyt ładnie pachnąca ale mizianko jest super :lol: Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;-) No właśnie :p Trzeba by sie znów wybrać :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='KaRa_TC']Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;) Oj, chodzi mi to po głowie - chętnie zawitam, jak tylko będę miała dość sił! :razz: Jak się umówicie jakoś w przyszłym tygodniu to dajcie znać... :) [quote name='Paskuda_Bandzior'] Ojej to się Unka wczuwa :loveu: Wczuwa się :loveu: Jeszcze zapomniałam wymienić jednej metody leczniczej :lol: okłady z ciepłego psa ;) Dziś wzięłam aparat do ręki. Było ciężko, musiałam robić przerwy i potrzebowałam pomocy z zmianie obiektywu na lżejszy, ale rozumiecie - okazja była niepowtarzalna! :razz: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
malawaszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hahahaha fantastyczna fota!!!! Una jaki wzrok - prawdziwa Lwica Salonowa prosto z Kasyna :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha fantastyczna fota!!!! Una jaki wzrok - prawdziwa Lwica Salonowa prosto z Kasyna :lol: Bo ona po prostu trzyma łapę na kasie :razz: Quote
taura1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witamy! Marysiu baaaaardzo się ciesze, że już jesteś w domku, a terapeutka Una pomaga Ci dojść do formy. Tak trzymać! :thumbs: Marysiu czego Ty uczysz tą Une... Żeby banki rabować to juz przesada. :evil_lol: ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='taura1']Witamy! Marysiu baaaaardzo się ciesze, że już jesteś w domku, a terapeutka Una pomaga Ci dojść do formy. Tak trzymać! :thumbs: Staramy się :lol: [quote name='taura1']Marysiu czego Ty uczysz tą Une... Żeby banki rabować to juz przesada. :evil_lol: ;) No wiesz, nuda... tzn - naprawdę nie rozumiem, dlaczego uważasz, że Una rabuje banki!?!?!?! Ona tylko w trawce takie zawiniątko znalazła i zaaportowała :razz: ;) ;) ;) Quote
alive Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Żeby moje takie aporciki mi przynosiły ech.... :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Marysiu wiesz, Że ciocia Paula jest fajna, prawda? Unka lubi ciocie Paulę i napewno podrzuci chociaż połowę tego aporciku :razz: :evil_lol: Ten wzrok... "Marysiu, patrz patrz co znalazłam! Cieszysz się? No widzę, że się cieszysz to myślę, że piłeczka albo smaczek w nagrodę będzie?" :lol: O kurczę tego wcielenia Uny nie znałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts