Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeej kobietki!
Dawno Was nie odwiedzałam, no i sporo się zaległości zebrało..
Wszystko obejrzałam i teraz prezentuję ulubione..:

to zdecydoanie moje ulebione z serii sportish :loveu:
http://img174.imageshack.us/img174/9827/imgp5307vl5.jpg

te tańce również mnie ujęły... nawet baaardzo!

http://img530.imageshack.us/img530/3020/imgp5643ck6.jpg

i ten piękny macuś...

http://img490.imageshack.us/img490/4859/imgp5713oh5.jpg

ni pies ni wydra... chociaż wydra w polu...?

http://img462.imageshack.us/img462/2290/imgp5749gx3.jpg

http://img130.imageshack.us/img130/7432/imgp5764jt7.jpg

A tego potwora to nie wiem skąd wzięłaś....ble..

http://img488.imageshack.us/img488/1473/imgp5767cp0.jpg

Pozdrawiamy!!!!:multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję Wam BARDZO za kciuki i ciepłe myśli :Rose: :Rose: :Rose:

Pociachali mnie, usunęli, co przeszkadzało, połatali i wypuścili do domu :sweetCyb: Czuję się jakoś tak słabo, ale lepiej niż się spodziewałam - i z dnia na dzień jest lepiej :grins: Już mnie swędzą ręcę na myśl o aparacie :evil_lol: ale na razie jest dla mnie za ciężki.

Pozdrawiam
Marysia i sierścioterapeutka Una :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dziękuję Wam BARDZO za kciuki i ciepłe myśli :Rose: :Rose: :Rose:

Pociachali mnie, usunęli, co przeszkadzało, połatali i wypuścili do domu :sweetCyb: Czuję się jakoś tak słabo, ale lepiej niż się spodziewałam - i z dnia na dzień jest lepiej :grins: Już mnie swędzą ręcę na myśl o aparacie :evil_lol: ale na razie jest dla mnie za ciężki.

Pozdrawiam
Marysia i sierścioterapeutka Una :loveu:

Ooo już wróciłaś:multi: mam nadzieje,że teraz kwestia dni i będziesz psyrtkac zdjęcia;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ooo już wróciłaś:multi: mam nadzieje,że teraz kwestia dni i będziesz psyrtkac zdjęcia;)

Też się cieszę, że jestem :multi: I owszem - swędzą mnie łapki na myśl o aparacie :cool3:

[quote name='Tośka_m']Zdrowiej Marysiu, bo wilki czekają!!
Ściskamy, Martyna i Ozzy (Maja też na doczepkę)

Robię co w mojej mocy, żeby wyzdrowieć jak najszybciej :lol:
A o wilkach to myśli moja koleżanka, żeby tak zespołowo podjechać po pet-secie :cool1:

[quote name='Paskuda_Bandzior']O może jakies szczegóły? :cool3: Una ma nową "misję"? :razz:

Szczegóły?
Sierścioterapia to ogól działań terapeutycznych wykonywanych przez psa :lol: A więc - przychodzenie do pomiziania. Głaskanie i miętolenie psiej sierści doskonale odpręża, koi nerwy itp :cool3: Lizanie terapeutyczne - szczególnie polecam na skręcone kostki :cool3: Zmuszanie do działania - nie można leżeć w łóżku i gnuśnieć, jak taka Una chodzi po domu i się nudzi, to bardzo mobilizuje :loveu:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Też się cieszę, że jestem :multi: I owszem - swędzą mnie łapki na myśl o aparacie :cool3:

Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;)

Posted

Szczegóły?
Sierścioterapia to ogól działań terapeutycznych wykonywanych przez psa :lol: A więc - przychodzenie do pomiziania. Głaskanie i miętolenie psiej sierści doskonale odpręża, koi nerwy itp :cool3: Lizanie terapeutyczne - szczególnie polecam na skręcone kostki :cool3: Zmuszanie do działania - nie można leżeć w łóżku i gnuśnieć, jak taka Una chodzi po domu i się nudzi, to bardzo mobilizuje :loveu:
~
Ojej to się Unka wczuwa :loveu:
Lizania z moim psem nie będę próbować, bo będę ofafluniona i nizbyt ładnie pachnąca ale mizianko jest super :lol:

Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;-)

No właśnie :p Trzeba by sie znów wybrać :eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Mam nadzieje,że kiedyś zawitasz na spacer nad Warte bo ostatnio czesto ja z Duke chodze i Paula z Weną i socjalizujemy nasze dzieciaki;)

Oj, chodzi mi to po głowie - chętnie zawitam, jak tylko będę miała dość sił! :razz: Jak się umówicie jakoś w przyszłym tygodniu to dajcie znać... :)

[quote name='Paskuda_Bandzior']
Ojej to się Unka wczuwa :loveu:

Wczuwa się :loveu:
Jeszcze zapomniałam wymienić jednej metody leczniczej :lol: okłady z ciepłego psa ;)

Dziś wzięłam aparat do ręki. Było ciężko, musiałam robić przerwy i potrzebowałam pomocy z zmianie obiektywu na lżejszy, ale rozumiecie - okazja była niepowtarzalna! :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una
www.una.net.pl

Posted

Witamy!
Marysiu baaaaardzo się ciesze, że już jesteś w domku, a terapeutka Una pomaga Ci dojść do formy. Tak trzymać! :thumbs:
Marysiu czego Ty uczysz tą Une... Żeby banki rabować to juz przesada. :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='taura1']Witamy!
Marysiu baaaaardzo się ciesze, że już jesteś w domku, a terapeutka Una pomaga Ci dojść do formy. Tak trzymać! :thumbs:

Staramy się :lol:

[quote name='taura1']Marysiu czego Ty uczysz tą Une... Żeby banki rabować to juz przesada. :evil_lol: ;)

No wiesz, nuda... tzn - naprawdę nie rozumiem, dlaczego uważasz, że Una rabuje banki!?!?!?!

Ona tylko w trawce takie zawiniątko znalazła i zaaportowała :razz:

;) ;) ;)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Marysiu wiesz, Że ciocia Paula jest fajna, prawda? Unka lubi ciocie Paulę i napewno podrzuci chociaż połowę tego aporciku :razz: :evil_lol:

Ten wzrok... "Marysiu, patrz patrz co znalazłam! Cieszysz się? No widzę, że się cieszysz to myślę, że piłeczka albo smaczek w nagrodę będzie?" :lol:

O kurczę tego wcielenia Uny nie znałam :evil_lol: