Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ale super zdjęcia pieknych piesków :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzień dobry . Śliczna jest Twoja Una. Naprawdę ! Z przyjemnoscia przeglądnełam całą galerię. Brawo ! Mój Gezesław freesby niszczy błyskawicznie :shake: Niestety ! A przecież pluszowe zabawki pieści - i ma je przez wiele, wiele miesięcy, obnosząc sie z nimi dosłowniw wszędzie ... Quote
Marysia_i_gończy Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Cimi myślisz o Hyperflite SoftFlite? Bardzo dobry wybór, choć nie wiem, jak długo wytrzyma szczęki boksera :lol: Daga_i_Oskar :):):):) Hanko - gratuluję wytrwałości :happy1: I dziękuję za opinię :Cool!: To masz fajnie - Una z kolei pluszaki rozwala w 10 minut, a frisbee w miarę szanuje - w miarę, bo nasze softy są już dziurawe :razz: Jeśli jednak chcesz bawić się ze swoim psem we frisbee - może zainwestuj w Jawzy? Są znacznie droższe, ale też naprawdę znacznie bardziej wytrzymałe niż "zwykłe" talerze... Na dowód pluszak po krótkiej zabawie z Uną (zdjęcia przed) nie zdążyłam zrobić :lol: ) A tak Una śpi po biegach, galopach, gonitwach i zniszczeniach :lol: [quote name='Hania'] Una: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: Hihihihih ale się szybko rozprawiła! A na zdjęciach tak niewinnie wygląda :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 olcha napisał(a)::turn-l: :turn-l: :turn-l: Hihihihih ale się szybko rozprawiła! A na zdjęciach tak niewinnie wygląda :diabloti: Pozory mylą :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Może jeszcze kilka fotek znad morza :) Mały pies nad wieeeeelkim morzem Szaleństwa z Arturem Pozowanie (o ile te pozycje w stylu osła nazwać można pozowaniem :roll:) Hej! A ta woda to jakoś inaczej pachnie! Zawracam! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jaka ona jest piękna i się tak pięknie błyszczy i do tego moje ukochane morze...aż się rozmarzyłam :loveu: . Wczoraj obejrzałam sobie zdjęcia ze spotkania w Gdyni i zaczęłam zazdrościć, że nie mam gończego :-( Quote
Cimi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Cimi myślisz o Hyperflite SoftFlite? Bardzo dobry wybór, choć nie wiem, jak długo wytrzyma szczęki boksera :lol: No właśnie o tym myślę, bo cena jest przystępna, a frisbee Hyperflite Jawz Disc narazie chyba nie ma sensu, bo nawet nie wiem czy psu się spodoba to ;). Zresztą ja mam małe pojęcie o frisbee i bym musiała sobie czegoś poszukać do poczytania :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='olcha'] Jaka ona jest piękna i się tak pięknie błyszczy i do tego moje ukochane morze...aż się rozmarzyłam :loveu: . Wczoraj obejrzałam sobie zdjęcia ze spotkania w Gdyni i zaczęłam zazdrościć, że nie mam gończego :-( olcho było cudwonie :lol: Jest czego zazdrościć :evil_lol: ;) [quote name='Cimi']No właśnie o tym myślę, bo cena jest przystępna, a frisbee Hyperflite Jawz Disc narazie chyba nie ma sensu, bo nawet nie wiem czy psu się spodoba to ;). Zresztą ja mam małe pojęcie o frisbee i bym musiała sobie czegoś poszukać do poczytania :lol: Co do czytania - na dogo jest topik o frisbee! Jest tam trochę informacji - w szczególności na stronie 4 (o, TU) Rauni ładnie wyjaśnia kolejne kroki nauki frisbee. I lepiej zaczynać od razu od kilku talerzy (choćby dwóch)... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ŚWIETNE ! :crazyeye: Dziękuję :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :multi: :multi: :multi: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Dla wszystkich spragnionych wiosny i kolorów: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: Toż to prawdziwa WIOSNA! :lying: :lying: :lying: :lying: Ale przepiękne zdjęcia robisz! :razz: Quote
Hania Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A teraz krótka historia z dreszczykiem i z baaardzo dużym przymrużeniem oka: "Za górami za lasami mieszkała sobie gończa polska - bardzo mądra i pracowita suczka, Una jej było na imię: któregoś pięknego dnia ćwiczyła jak zwykle niezwykle starannie: gdy z boku zaczął się ktoś podkradać bardzo znienacka: był blisko: coraz bliżej: Quote
Hania Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To znany i poszukiwany przestępca!! i co Una biedna teraz zrobi???? wróg ją okrąża: Quote
Hania Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nieustraszona suczka postanowiła stawić czoła zagrożeniu i stanąć na wysokości zadania: jej hart ducha i zdecydowanie bardzo speszyły napastnika: A Una została z myślami o tym, jakby sie broniła, gdyby przeciwnik nie zrezygnował tak szybko :evil_lol:: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 witaj Marysiu :p suuuper ujecie :multi: A wiesz ze ja też kupiłam cyfróweczkę tylko i wyłącznie pod katem psa? :lol: Zaznajomiłam się z aparacikiem przez tydzień a potem Axel przywędrował do domku - i od poierwszych chwil mam uwieczniony każdy dzień :multi: Potem co kilka dni były zdjęcia robione wiec.. fajnie tak sobie czasem przejrzeć jak się szczeniorek w psa zamieniał ;) I właśnie o takie zdjecia mi chodzi - tzn o tego typu co masz w podpisie... wspaniale uchwycony psiak a tło rewelacyjnie rozmyte - to są moje ulubione zdjątka :cool1: miłego dnia Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='olcha']:lying: :lying: :lying: :lying: :lying: Toż to prawdziwa WIOSNA! :lying: :lying: :lying: :lying: Ale przepiękne zdjęcia robisz! :razz: Taaaaaaa, a dziś wyjrzałam rano za okno a tam... świeży śnieg :mdleje: Ja mam dość! Ja chcę kolorów, pąków i tego niepowtarzalnego wiosennego zapachu! a tu tylko śnieg, lód i plucha :placz: Staram się jak mogę :razz: [quote name='Hania'] Dziękuję za wspaniałam historię :buzi: Ale nie ściemniaj z tą ucieczką jamnika ;) I tak każdy widzi, że ona go ZJADŁA :mad: :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Miłego dnia zyczymy ;-) A dzięki, dzięki, nawzajmenie :):) [quote name='Gosiek']witaj Marysiu :p suuuper ujecie :multi: Cieszę się BARDZO, że Ci się podoba :multi: [quote name='Gosiek']A wiesz ze ja też kupiłam cyfróweczkę tylko i wyłącznie pod katem psa? :lol: Zaznajomiłam się z aparacikiem przez tydzień a potem Axel przywędrował do domku - i od poierwszych chwil mam uwieczniony każdy dzień :multi: Potem co kilka dni były zdjęcia robione wiec.. fajnie tak sobie czasem przejrzeć jak się szczeniorek w psa zamieniał ;) Nooo, to byłaś zapobiegliwa, ja uzbierałam na cyfrę, kiedy Una już była "nastolatką", więc takiej zupełnie szczenięcej mam tylko trochę :placz: [quote name='Gosiek']I właśnie o takie zdjecia mi chodzi - tzn o tego typu co masz w podpisie... wspaniale uchwycony psiak a tło rewelacyjnie rozmyte - to są moje ulubione zdjątka :cool1: Tak, też takie lubie - widać na nich pęd, prędkość - oddają wspaniale w swej statyce dynamikę sytuacji :cool1: Tylko że są takie truuudne... Pozdrawiam wszystkich cieplutko Marysia (marząca o wiośnie) i Una (dla której pogoda nie ma żadnego znaczenia) Quote
olcha Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :lol: :lol: :lol: :roflt: HANIA super historyjka :eviltong: Mimo iż kocham zimę to jak zobaczyłam dziś ten śnieg to myślałam, że się spakuję i na piechotę wyemigruję na Karaiby. Już chyba starczy! Niedługo pierwszy dzień wiosny...a na wiosnę się nie zanosi! :placz: Więc jako rekompensatę poproszę więcej wiosennych zdjęć! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 olcha napisał(a):Więc jako rekompensatę poproszę więcej wiosennych zdjęć! Wiosennych? Tylko jak je zrobić? Chyba jutro kupię tulipany :placz: :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Wiosennych? Tylko jak je zrobić? Chyba jutro kupię tulipany :placz: :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una a nie dostaniesz tulipków? Ja dostałam od teściowej :lol: i mam wiosennie na stole ;) miłego dzionka Quote
Justa Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Marysiu Jestem zakochana w Unie po uszy. I nie tylko dlatego, że jest naprawdę pięknym psem, ale przede wszystkim dlatego, że z takim zapałem podchodzi do wszystkiego co robi. Przynajmniej z tego co piszesz i co widzę na zdjęciach. A Ciebie podziwiam za to, że jesteś w stanie nad nią zapanować i ona naprawdę jest szczęśliwa :loveu: Wspaniałe zdjęcia, wspaniała zgrana para. Oh marzy mi się kiedyś taki pies pracujący...:shake: Quote
pwlkpsnk Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Witaj Marysiu, po latach świetlnych znów tu zawitałem, a wszystko przez ten zlot, bardzo mi się podobają Wasze zdjęcia znad morza:crazyeye: . Gdy zobaczyłem to zdjęcie:[quote name='Marysia_i_gończy'] to pomyślałem sobie - Czerwony Kapturek spotkał złego wilka:cool3: . Rożek przeprasza za brak kultury:buzi: i przesyła :Rose: W końcu też doczekałem się zdjęcia "tygryska":roflt: Zdradzę jeszcze, że był dinozaur:eviltong: Pozdrawiamy serdecznie i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!! Quote
Recommended Posts