nathaniel Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ajjjjj..······. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Marysiu myślałam o tym wzorze: http://www.zoomania.pl/images/turtle_obroza_male.jpg - żółwie albo o tym http://www.zoomania.pl/images/moody_obroza.jpg Śliczne :loveu: Ale zazdroszczę. I w ogóle robisz piękne fotki. :loveu: Jeśli to o ładnych fotkach dotyczyła także tego zdjęcia to chyba się Marysia w Jacka zmieniła :evil_lol: (podpis na zdjęciu :eviltong: ) Ale wilki cudowne :loveu: Takie opanowane :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jejku Marysia! - ze skóry wychodze tak Ci zazdraszczam! Woolf'y! :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jak moja Mycha:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nawet tej samej dlugosci ma skarpeteczki:crazyeye: Po tym zdjeciu wiadomo gdzie byłaś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piękne są wilki...oj piekne... Marysia mam pytanie bo zapewne się co nieco znasz jaką byś mi poleciła lustrzanke plus minus za 3000zl. Taka by ladnie w ruchu robila zdjecia, i portrety Quote
Rauni Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ależ przepiękne te wilki! :loveu: :loveu: A ja zawsze chciałam mieć tak umaszczonego kota, raz widziałam na wystawie takiego norweskiego leśnego, wyglądał wypisz wymaluj jak kot Sylwester :loveu: Quote
shangri_la Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 łaaa ale foty. tak BTW my tzn nasze koło kynologów na uczelni tez mamy jechac do stobnicy :evil_lol: a fotki super i koniki bułanki, i pieski i kkotki przyroda no i wilczki :loveu: śliczny jak na biegunach :p pozdrawiam Quote
APSA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Były koty... Poznaję! Wypłoszka! (chyba że to ta druga tudzież potomek którejś z nich) Marysiu, może Ty mi powiesz, który to Tobos, a który Demos? Quote
Ania&Psy Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Jeśli to o ładnych fotkach dotyczyła także tego zdjęcia to chyba się Marysia w Jacka zmieniła :evil_lol: (podpis na zdjęciu :eviltong: ) Nie ;) Dotyczyło to ogólnie fotek zamieszczonych w tej galerii. :) Quote
Tośka_m Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Marysiu, a gdzież Ty była? :cool3: Asiu - Tobos jest alfą, ale to Demos jest największym samcem :p Ma najwieksze "policzki". Quote
Nugatowa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czesc Marysiu :buzi: Ahhh cóż za poezja na tych zdjęciach :mdleje: Una w kąpielach błotnych rewelacyjna :loveu: Quote
Marta i Wika Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tośka_m napisał(a):Asiu - Tobos jest alfą, ale to Demos jest największym samcem :p A to chyba częsty układ? Niedawno było o tym na liście dogobservera, na przykładzie wilków z Wolf Parku. Quote
Tośka_m Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marta i Wika napisał(a):A to chyba częsty układ? Niedawno było o tym na liście dogobservera, na przykładzie wilków z Wolf Parku. Najwyraźniej stobnickie wilki nie są w tym przypadku odosobnione. Choć przyznam, że to po prostu dziwnie wygląda, że taki piękny, dorodny i wielki samiec jakim jest Demos jest pomiatany przez znacznie mniejszego od siebie Tobosa. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Wszystkich gości serdecznie witam i za ciepłe słowa bardzo dziękuję! :loveu: Radosnych, Pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzę Marysia wraz z Uną Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER]Śliczne zdjęcie Marysiu! :p [/CENTER] Quote
Marta i Wika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdjęcie rozbrajające :loveu: Bardzo jej do twarzy z tą czerwoną chorągiewką :razz: I w ogóle śliiiiczna :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marysiu śliczne :loveu: Dziękujemy i nawzajem! Quote
Klaudia :-) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 śliczna fotka,wszystkiego najlepszego dla Was Quote
taura1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych Świąt! :loveu: Zdjęcie bomba. :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Święta, Święta i po Świętach.... :-( Tym jednak razem siadam nie w biegu :) więc po kolei :) tauro :loveu: maartucho :loveu: gonek zamierzam wrócić do Stobnicy, więc mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć :cool1: Jupi tak - ten biały to Chinnok, drugi biały - Watra. A i czarny Borys był, a jakże :lol: sunprice dziękuję :multi: nathaniel :) Paula ach TE łapki :lol: to mi się chyba bardziej podobają żółwie :cool3: Anza w tej chwili wracaj do swojej skóry! :mad: :evil_lol: KaRa Twój kot został sklonowany? :megagrin: Na sprzęcie ja się niestety nie znam - zawsze jak chcę coś kupić, to pytam kolegów... więc niestety nie pomogę :niewiem: Rauni taak, wilki są niesamowite, takie lekkie i ciche... :loveu: shangri kiedy się wybieracie do Stobnicy? :razz: Nam też ten źrebak skojarzył się z koniem na biegunach :grins: APSA Ty nawet koty rozpoznajesz? :crazyeye: Wow :crazyeye: Ja wilków niestety nie... ale może za jakiś czas :cool3: Tośka jakieś dziewczęta mnie wywiozły!! :huh: :lol: Nugatowa dziękuję :buzi: jak tam, już wróciłaś z Francji? :cool3: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Anza zdjęcie jak zdjęcie! Ale wyszkolenie psa proszę podziwiać!! :lol: :lol: :lol: ;) Marto czerwień pasuje do czerni, ale niekoniecznie do brązów ;) Paula, Klaudio, Tauro dziękujemy :):):) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 tyle odpowiedzi i zadnego zdjecia na koniec? a ja sie juz tak ucieszylam, ze wrocilyscie do sieci.. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Tradycyjnie w Wielkanocny Poniedziałek wybrałyśmy się z siostrą na spacer do mojego ukochanego Rogalinka :loveu: Jak zwykle wiosną Rogalińskie Łęgi skrywa podstępna warstewka wody: więc i większość zdjęć będzie "na mokro" ;) Una oczywiście biegała radośnie, oczywiście biegała z piłką - nurzając się w obłędnej zieleni wiosennych pól... ...bądź pędząc przez bezmiar wód - to biegnąc... ...to skacząc... ...jak zając? Czasem wśród wody i traw gubiła piłkę... Szukała jej potem zawzięcie... ...by w podskokach radośnie wrócić ze zdobyczą I choć wicher wiał i szarpał nasze włosy, kurtki, kaptury i... uszy: ...to niewątpliwie WIOSNA już przyszła :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 AgaiPhara napisał(a):tyle odpowiedzi i zadnego zdjecia na koniec? a ja sie juz tak ucieszylam, ze wrocilyscie do sieci.. Spokojnie, jak widać - na wszystko przychodzi właściwy czas :cool1: :) Miło Was widzieć w naszych skromnych progach :loveu: Quote
AgaiPhara Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ha! cos mnie tknelo i zajrzalam jeszcze raz!! teraz moge spokojnie chorowac dalej ;) booooskie klimaty! Quote
shangri_la Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] shangri kiedy się wybieracie do Stobnicy? :razz: heh to zalezy bo kołko zawsze podczepia sie pod studentow mgr z jakiejs tam specjalzacji ( niewiem jakiej :oops: ) bo oni maja ten wyjazd w programie :p ale mysle ze jakos latem pewnie :lol: a w zeszlym roku mialam jechac i niepojechalam bom byla chora :placz: [quote name='Marysia_i_gończy'] Nam też ten źrebak skojarzył się z koniem na biegunach :grins: prawda :loveu: a fotki boskie :lol: pozdrawiam Quote
Recommended Posts