Marysia_i_gończy Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):I znów zamiana obróżek ? :cool3: W niedzielę była w nowej :eviltong: Przy nowej nie ma adresówki :eviltong: Paskuda_Bandzior napisał(a):Co do wczorajszego agility to.... ach :loveu: z takim psem to można biegać, bo z moim to jedynie truchtać :evil_lol: Jak tam wybrakowana?! Ma przejściowe problemy, ale wróci do formy :mad: Wiesz jest jeszcze ciocia Paula z wybrakowanym psem :eviltong: :razz: To co? Zamieniamy się psami? :evil_lol: Paskuda_Bandzior napisał(a):A tak na serio to naprawdę przy Unowym agility kondycję to trzeba mieć :razz: Biegało mi się z Uną naprawdę bardzo fajnie. Miło jest poczuć, że to pies nie może się doczekać biegu, a nie że to ja się nie moge tgo doczekać i ciągnę ze sobą psa :lol: No cóż... króko mówiąc coraz bardziej mi się gończy pokroju Uny podoba :loveu: I pamiętaj że ciocia Paula bardzo chętnie pobiega czasem z Uniakiem:evil_lol: I co mnie cieszy - Una fajnie z Tobą biegała :loveu: Kiepsko się czujecie, ale obie biegałyście z pełnym zaangażowaniem :loveu: No i z całą pewnością będę wykorzystywać ciocię Paulę :evil_lol: Paskuda_Bandzior napisał(a):Dziękujemy za podwózkę i musze powiedzieć, że Bandzior też wyjątkowo spokojnie się zachował :multi: Nawet mruczenia na Unę nie było :loveu: I vice-versa :lol: Anza&Hacker napisał(a):No no piękna Unia w wodzie :loveu: - dzię-ku-ję! :Rose: :) :) :) :) :) :) Pozdrawiam wszystkich Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Oprócz psa fotografowałam też ogródkowe kwiatki :) Migdałowiec Sasanka Tulipan botaniczny Pozdrawiam Marysia i Una Quote
APSA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Za karę wklejam z dedykacją dla Ciebie zdjęcie błota :eviltong: Dziękuję :loveu: i już mam wizję tego, jak by wyglądała Punia po bliższym z tym błotem spotkaniu :evil_lol: Quote
anetta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Z przyjemnoscia obejrzalam Unowe i kwiatowe foty :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To co? Zamieniamy się psami? :evil_lol: Oj nawet gdybyś w zamian za Bandziorka proponowała mistrza świata, naj, naj, naj... psa to i tak moja Bandzioszka jest jedyna i niepowtarzalna :eviltong: Bandzior będzie mój do końca swojego życia :loveu: Ewentualnie mogłabym miec jakieś kolejnego psa, ale nigdy zamiast Bandziora :cool3: I co mnie cieszy - Una fajnie z Tobą biegała :loveu: Kiepsko się czujecie, ale obie biegałyście z pełnym zaangażowaniem :loveu: No i z całą pewnością będę wykorzystywać ciocię Paulę :evil_lol: Biegając z Uną trzeba być zaangażowanym, bo inaczej to nic by z tego nie wyszło ;) A Una sama w sobie jest taka.... zaangażowana to mało powiedziane :evil_lol: A ciocia Paula z przyjemnością da się wykorzystać :eviltong: :loveu: Ten najładniejszy: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='APSA']Dziękuję :loveu: i już mam wizję tego, jak by wyglądała Punia po bliższym z tym błotem spotkaniu :evil_lol: Una po spotkaniu z takim błotkiem zawsze wygląda lepiej niż ja :evil_lol: [quote name='anetta']Z przyjemnoscia obejrzalam Unowe i kwiatowe foty :loveu: Cieszę się bardzo :) :) [quote name='Paskuda_Bandzior']Oj nawet gdybyś w zamian za Bandziorka proponowała mistrza świata, naj, naj, naj... psa to i tak moja Bandzioszka jest jedyna i niepowtarzalna :eviltong: Bandzior będzie mój do końca swojego życia :loveu: Ewentualnie mogłabym miec jakieś kolejnego psa, ale nigdy zamiast Bandziora :cool3: Takie słowa zawsze miło się czyta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Paskuda_Bandzior']Ten najładniejszy: Tulipan botaniczny :cool3: Podobno tak wyglądały tuliapny, zanim się za nie ludziska zabrali :hmmmm: Kiedyś, ktoś się mnie pytał - co Una je? :evil_lol: Różne rzeczy :evil_lol: nie zawsze jadalne :evil_lol: natomiast za moją przyczyna w jej misce ląduje wołowina - a konkretnie, tzw. ścinki wołowe: które zresztą, przed podaniem, doprowadzam do takiej postaci: Mniam, mniam :sabber: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Takie słowa zawsze miło się czyta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No cóż miło mi to słyszeć :loveu: które zresztą, przed podaniem, doprowadzam do takiej postaci: O a juz myślałam, że nam nowe zdjęcia Uny wkleiłaś :diabloti: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 urocze taplanie.... ło matko!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: macie jelenie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mam nadzieję, że ja dobrze widzę iż nie są one na rykowisku..:-o Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Właśnie Marysiu wczoraj oglądałam obroże w internecie, bo nasz rogz jest już w stanie opłakanym i zajrzałam na Lupine:razz: musze powiedzieć, że wybrałaś najładniejszy wzór :diabloti: Nie będę już drugi raz papugować i się zastanawiam czy brązowo-niebieski łapki czy żółwiki będą lepsze dla Bandziora :lol: Quote
taura1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witamy po dośc dużej przerwie. ;) Zdjęcia jak zwykle bomba. Dodałam waszą WWW do moich linków na blogu. :loveu: ;) Quote
shangri_la Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a mnie sie ten mechacz podoba a to zdjecie juz chcialam dawno skomentowac ale cos mi nie poszlo wiec dopiero teraz. normalei umarlam ze smiechu :evil_lol: Una wyglada jak jakas wydra tudzież inne wodne stworzonko :loveu: ps: my tez mamy od dzisiaj Lupine. komplecik :p pozdrawiam Quote
Gazuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Marysiu, piękne zdjęcia! Oj, jak mój Doc by się wytaplał w takim błocie :-) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 My tu pierwszy raz, więc się grzecznie witamy :razz: [quote name='Marysia_i_gończy']Ach, byłabym zapomniała!! FILMIK nowy z frisbee złożyłam Pozdrawiam :) Marysia i Una Co ja widzę, moje tereny :crazyeye: Nawet widać mój dom na tym filmiku :eviltong: Śliczna ta fotka :loveu: Masz pięknego psiaka :) Quote
gonek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jakie połącznie, kwiaty i surowe mięcho :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='nathaniel']Barfujecie? Nie :lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']O a juz myślałam, że nam nowe zdjęcia Uny wkleiłaś :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='gochgoch']urocze taplanie.... No nie? Taki szczęśliwy pies :lol: [quote name='gochgoch']ło matko!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: macie jelenie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[quote name='gochgoch'] mam nadzieję, że ja dobrze widzę iż nie są one na rykowisku..:-o To są ŁOSIE :eviltong: :evil_lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']Właśnie Marysiu wczoraj oglądałam obroże w internecie, bo nasz rogz jest już w stanie opłakanym i zajrzałam na Lupine:razz: musze powiedzieć, że wybrałaś najładniejszy wzór :diabloti: Nie będę już drugi raz papugować i się zastanawiam czy brązowo-niebieski łapki czy żółwiki będą lepsze dla Bandziora :lol: Ma się ten gust :lol: :evil_lol: Brązowo-niebieskie łapki?? :-o Który wzorek masz na myśli? :) [quote name='taura1']Witamy po dośc dużej przerwie. ;) Zdjęcia jak zwykle bomba. Dodałam waszą WWW do moich linków na blogu. :loveu: ;) Cześć! Witam wśród dogomaniaków :loveu: Cieszę się bardzo z dodania linka :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='shangri_la']a mnie sie ten mechacz podoba Sasaneczka :):):) [quote name='shangri_la']a to zdjecie juz chcialam dawno skomentowac ale cos mi nie poszlo wiec dopiero teraz. normalei umarlam ze smiechu :evil_lol: Una wyglada jak jakas wydra tudzież inne wodne stworzonko :loveu: ps: my tez mamy od dzisiaj Lupine. komplecik :p Bo Una to jest stworzenie wodno-błotne :evil_lol: A komplecik widziałam :loveu: Fajoski :loveu: [quote name='Gazuś']Marysiu, piękne zdjęcia! Oj, jak mój Doc by się wytaplał w takim błocie :-) Hej Gazuś! :loveu: A jakby ślicznie po tym błotku wyglądał... :loveu: [quote name='sunprince']My tu pierwszy raz, więc się grzecznie witamy :razz: Witajcie! Cieszę się, że do mnie dotarliście :multi: [quote name='sunprince']Co ja widzę, moje tereny :crazyeye: Nawet widać mój dom na tym filmiku :eviltong: Oooo, mieszkasz blisko nas? :lol: [quote name='sunprince'] Śliczna ta fotka :loveu: Masz pięknego psiaka :) Dziękuję :oops: :loveu: [quote name='gonek']Jakie połącznie, kwiaty i surowe mięcho :evil_lol: Takie życie :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Bałam wczoraj w takim ciekawym miejscu... Było tam ptactwo... Były koty... Były także psy... CDN... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Wokół tego miejsca był las, a w nim... ...zbliżenie: ...koniki polskie :loveu: Żyjące w stanie wolnym. Muszę przyznać, że małe ogierki, idące na człowieka wyzywającym kłusem, z uniesioną głową, robiły naprawdę duże wrażenie :-o Ale przecież miały kogo bronić: Poza tym, to z tych biegających z aparacikami ludzików, to nawet najspokojniejszy koń... ...by się uśmiał :lol: CDN... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ale najważniejsze "Obiekty" Tego Miejsca, skryte były za gęstą siatką, za kratą, za kłódką... Oto Oni: Jeszcze Tam wrócę... Ale na razie - koniec... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
taura1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Brak słów. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Wokół tego miejsca był las, a w nim... ...zbliżenie: ...koniki polskie :loveu: Żyjące w stanie wolnym. Muszę przyznać, że małe ogierki, idące na człowieka wyzywającym kłusem, z uniesioną głową, robiły naprawdę duże wrażenie :-o Ale przecież miały kogo bronić: Poza tym, to z tych biegających z aparacikami ludzików, to nawet najspokojniejszy koń... ...by się uśmiał :lol: CDN... Ahhhhhh... sliczne zdjecia :crazyeye: Quote
gonek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :eek: aleeee super! tyle powiem...:evil_lol: No może jeszcze - więcej fotek nie będzie? :placz: Quote
Jupi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 o widzę że odwiedziłaś Stobnicę:lol: a był czarny terier rosyjski Borys ten biały owczarek to Chinook? Pozdrawiam kocham wilki:loveu: Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Witajcie! Cieszę się, że do mnie dotarliście :multi: Oooo, mieszkasz blisko nas? :lol: :) Chyba tak :razz: Śliczne :loveu: Ale zazdroszczę. I w ogóle robisz piękne fotki. :loveu: Quote
Recommended Posts