Marysia_i_gończy Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Rauni']I ona tak ten kapeć przynosi automatycznie, jak słyszy klucz w drzwiach, czy na komendę? Różnie. Tzn. Taty kapcie ma default, bo tak była uczona - Tata wchodzi, Una leci po jego kapcie i zawsze przynosi bezbłędnie jego. Bo to te były uczone pierwsze i były tak właśnie uczone - Tata wchodzi, pies podaje kapcie. Natomiast pozostałym przynosi jak sobie przypomni, zgarnia wtedy zazwyczaj pierwsze z brzegu :evil_lol: Gościom też przynosi :evil_lol: [quote name='Rauni']Bo Vigo na komendę, ale ponieważ jako bałaganiara buty ubieram gdzie bądź, więc kapcie też zostawiam w różnych miejscach i przynajmniej on mi je znajduje :lol: Nie wiem, co bym bez tego psa zrobiła.:evil_lol: No tak, co byśmy zrobili bez psów :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
gochgoch Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj gończa paro! Dawno Was nie odwiedzałam i kiedy już na to znalazłam chwilę takie cudo mi się nawinęło....:loveu: śliczności!!!!! to taka przyczajka przedpiłeczkowa czy po prostu: 'waruj płasko'? :evil_lol: a właściwie: ' waruj płasko, trawa na oko marsz!' Quote
shangri_la Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 nei wiem co napisac to napisze tak: filmik rozbraja :evil_lol: pozdrawiam Quote
Marta i Wika Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Filmik - super, super, super (ale oryginalny komentarz ;-) ) Wszystkim przynosi te kapcie co trzeba? :-) Dokładnie, co my byśmy bez psów zrobili :-) Quote
Incunabula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ale nas tu dawno nie było, aż wstyd :oops: :oops: :oops: . Ale zdjęcia obejrzałam i są jak zwykle cudowne :multi: !!! Pozdrawiamy :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='gochgoch']Witaj gończa paro! Dawno Was nie odwiedzałam i kiedy już na to znalazłam chwilę takie cudo mi się nawinęło....:loveu: śliczności!!!!! to taka przyczajka przedpiłeczkowa czy po prostu: 'waruj płasko'? :evil_lol: a właściwie: ' waruj płasko, trawa na oko marsz!' Witaj weimarza paro! Rzeczywiście dawno Was nie było :evil_lol: To jest piłeczkowa przyczajka :loveu: przy waruju raczej jest głowa wysoko... chyba :evil_lol: [quote name='shangri_la']nei wiem co napisac to napisze tak: filmik rozbraja :evil_lol: W rzeczywistości to jest znacznie fajniejsze :loveu: [quote name='Marta i Wika']Filmik - super, super, super (ale oryginalny komentarz ;-) ) Wszystkim przynosi te kapcie co trzeba? :-) Nie :evil_lol: Tacie przynosi zawsze jego, reszcie - jak się nawinie. Wczoraj bardzo chciało mi się śmiać, bo wracam, wysyłam Unę po moje pantofle, Una wraca z jednym moim, wysyłam po drugi, wraca z pantoflem Taty. Mówię "nie ten", więc się wycofuje, odkłada, wraca z pantoflem siostry, mówię "nie ten", więc ona znów się wycofuje i wraca - z pantoflem brata :lol: kiedy znów powiedziałam, że to "nie ten", to już chciała się poddać, ale nie pozwoliłam jej na to i przyniosła wreszcie mój :loveu: Tak czy siak mi przynosi coraz lepiej, bo "obcych" nie przyjmuję, natomiast reszta rodziny jest niekonsekwentna :evil_lol: [quote name='Morrisonka']Ale nas tu dawno nie było, aż wstyd :oops: :oops: :oops: . Ale zdjęcia obejrzałam i są jak zwykle cudowne :multi: !!! Morrisonko rzeczywiście z trudnością przypominam sobie Waszą ostatnią wizytę u nas! Cieszę się bardzo, że jednak dotarłaś :loveu: Czy Ty zawsze miałaś podengo? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Incunabula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Morrisonko rzeczywiście z trudnością przypominam sobie Waszą ostatnią wizytę u nas! Cieszę się bardzo, że jednak dotarłaś :loveu: Czy Ty zawsze miałaś podengo? :cool3: Postaramy się wpadać częściej :oops: :Rose: ... Stan podenek nie zmienia się u mnie od 6 lat, a szkoda, bo nie miałabym nic przeciwko jeszcze jednemu :razz: . Quote
Polna Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja musze usłyszeć Morrisonka jak Twoja suńka wydaje odgłosy z siebie :evil_lol: Quote
Incunabula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 O, to najlepsze efekty dźwiękowe są po moim powrocie do domu :evil_lol: . Wrażenia niezapomniane :evil_lol: . Ale nie będziemy tu moją szczekaczką zaśmiecać Unowej galeryjki ;) . Quote
Marysia_i_gończy Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Wiosna! Ach! To ty! Pozdrawiam wiosennie Marysia i Una Quote
Rauni Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Paskudna pogoda, ale jakie ładne zdjęcia! :loveu: (zawsze można znaleźć jakieś plusy) Quote
madzior_ka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przecież ja nie robiłam tej strony! Ja stworzyłam teksty, zdjęcia, ustawiłam, ale stronę i nawigację robił mi Programista! Zresztą podpisany na stronie ach... faktycznie - nie zauwazyłam:)Teraz pentaxem K10D. Przedtem pentaxem *istDS.i zadowolona jesteś? (wszystkich o to wypytuje więc wybacz; ale cie pomeczę:) bo twoich zdjęciach widac, ze pewnie tak i to bardzo ale chetnie usłysze opinie:) [bo ja sie w sumie to zastanawiam nad Fuji s9600, Nikonem D50, Canonem D350 lub D400 a Pentaxów jakoś nie brałam pod uwagę)u nas dzisidiaj już bardziej wiosennie niz wczoraj ale resztki śniegu wziąć widoczne.Ps. mam nadzizje ze potem uda mi się obejrzec Filmik bo narazie cos mi się nie otwiera Quote
Marysia_i_gończy Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Rauni napisał(a):Paskudna pogoda, ale jakie ładne zdjęcia! :loveu: (zawsze można znaleźć jakieś plusy) Taaaa, prawie odmroziłam sobie palce, zalałam obiektyw, a czapka schnie mi do teraz :cool3: Same plusy :loveu: madzior_ka napisał(a):zadowolona jesteś? (wszystkich o to wypytuje więc wybacz; ale cie pomeczę:) Jestem i byłam. Wadą pentaxa jest wolny AF. Zaletą - doskonała ergonomia, dobre matryce i pełna kompatybilność wsteczna. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Piękne te zdjęcia :loveu: - aż tak jak mało które! :evil_lol: Quote
Incunabula Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ach, piękne fotki :loveu: . Chociaż dzisiaj jak przez okno zobaczyłam śnieg, to prawie zawału dostałam :shake: . Quote
Marysia_i_gończy Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Piękne te zdjęcia :loveu: - aż tak jak mało które! :evil_lol: Dziękuję - aż bardziej niż zwykle ;) :loveu: :multi: Morrisonka napisał(a):Ach, piękne fotki :loveu: . Chociaż dzisiaj jak przez okno zobaczyłam śnieg, to prawie zawału dostałam :shake: . Ja też :evil_lol: A potem wzięłam się w garść, tzn. aparat w garść i wyszłam z domu :lol: Warto było :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
APSA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Wiosna! Ach! To ty! Ech, u Was na zachodzie już wiosna... :) Quote
olcha Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Marysiu poćwiczyłyśmy troszkę ten slalom do tyłu. Oto efekty. Quote
nathaniel Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć. Moge liczyć na jakieś psiowe zdjęcia :diabloti:? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Przynoszenie kapcia jest super :multi: Nawet w taką czynnośc jak noszenie czyjegoś bambosza Una jest strasznie zaangażowana :eviltong: Taaaakkk a wiosna to mi się bardzo podoba :angryy: Jak w niedzielę będzie taka pogoda to o Bydgoszczy też można zapomnieć :angryy: Ale za to zdjęcia "Wiosny" opatrzyłabym innymi emotkami: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='APSA']Ech, u Was na zachodzie już wiosna... :) Ja widać :razz: Śnieg, zawieje, zamiecie, no wiosna jak się patrzy :evil_lol: [quote name='olcha']Marysiu poćwiczyłyśmy troszkę ten slalom do tyłu. Oto efekty. SUPER :) Jeszcze się mała trochę myli, ale już widać, że łapie o co chodzi :loveu: (PW dostałam) [quote name='nathaniel']Moge liczyć na jakieś psiowe zdjęcia :diabloti:? Nie :diabloti: [quote name='Paskuda_Bandzior']Przynoszenie kapcia jest super :multi: Nawet w taką czynnośc jak noszenie czyjegoś bambosza Una jest strasznie zaangażowana :eviltong: Strasznie to lubi :loveu: [quote name='Paskuda_Bandzior']Taaaakkk a wiosna to mi się bardzo podoba :angryy: Jak w niedzielę będzie taka pogoda to o Bydgoszczy też można zapomnieć :angryy: Trzymam kciuki, żeby było lepiej :thumbs: [quote name='Paskuda_Bandzior']Ale za to zdjęcia "Wiosny" opatrzyłabym innymi emotkami: :loveu: :loveu: :loveu: :) :) :) Jako, że pogoda u nas wybitnie zachęca wybitnie do spacerów pilnie walczymy z nudą Oto efekty: - wspólne tuptanie - podpatrzone u Olgi, w trakcie nauki :) - aport kiełbasy - także w trakcie nauki :razz: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Incunabula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Jako, że pogoda u nas wybitnie zachęca wybitnie do spacerów pilnie walczymy z nudą Podobno jutro ma przyjść ocieplenie :evil_lol: . Filmiki niczego sobie. Ależ z tej Uny zdolniacha :loveu: . Quote
olcha Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']SUPER :) Jeszcze się mała trochę myli, ale już widać, że łapie o co chodzi :loveu: (PW dostałam) Jako, że pogoda u nas wybitnie zachęca wybitnie do spacerów pilnie walczymy z nudą Oto efekty: - wspólne tuptanie - podpatrzone u Olgi, w trakcie nauki :) - aport kiełbasy - także w trakcie nauki :razz: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Już nie odpisuj bo kupiłam :grins: Początki slalomu wyglądały tragicznie bo nie wiem czemu robiła mi obroty między nogami :lol: Potem mi się nogi plątały aż w końcu zaczęło wychodzić :loveu: Hahahhahaha obejrzałam filmiki :lol: Bombowe! Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 łapki są świetne :loveu: :loveu: :loveu: A ta Una bystra ze HEJ :p :eviltong: Nougat tez ma zapał, ale to jest Angol i zawsze żyje według własnych zasad :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 łapki rewelka:-)Marysiu częściej prosimy o filmiki,zwłąszcza z postępów. Quote
Recommended Posts