Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a właśnie chciałam zapytac czy masz jeszcze jakieś foteczki ukryte w rękawie:evil_lol: a tu prosze bardzo:p a może jeszcze coś się znajdzie:cool3: :lol: która ładniej kłusuje? Unka- to wcale nie jest podlizywanie się:eviltong: :evil_lol: ja uwielbiam kłus Unowy:p PS a jak do nas zaglądasz to może bys tez jakiś ślad zostawiła co? bo ja też przestane sie odzywać:eviltong::evil_lol: Quote
gonek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :siara:ale lassssski :loveu: A z belgów najlepsze są maliniaczki z brudnymi nogami :p Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 "A wyszukiwarka nie działa? :eviltong: z Wiatrem w Zawody FCI" [SIZE=2]Wyskakiwało : Sorry - no matches. Please try some different terms. :eviltong::eviltong: Quote
Honey Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Która ładniej kłusuje? :cool3: Moja ! :eviltong: :evil_lol: Ale, ze to Twoja galeria, to mojego klusaka nie bede Ci wklejac ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Jupi']a właśnie chciałam zapytac czy masz jeszcze jakieś foteczki ukryte w rękawie:evil_lol: a tu prosze bardzo:p a może jeszcze coś się znajdzie:cool3: :lol: Znajdzie się :cool3: [quote name='Jupi']która ładniej kłusuje? Unka Dobra odpowiedź :klacz: :evil_lol: [quote name='gonek']:siara:ale lassssski :loveu: A z belgów najlepsze są maliniaczki z brudnymi nogami :p Takie jak Ava? :p [quote name='nathaniel']"A wyszukiwarka nie działa? :eviltong: z Wiatrem w Zawody FCI" [SIZE=2]Wyskakiwało : Sorry - no matches. Please try some different terms. :eviltong::eviltong: To wpisywałaś złe zapytanie :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Taura']Świruje. :shock: Ja też chce takie zdjęcie w kłusie mojego czarnego pacjenta.:motz: :evil_lol: Łeeee, takiego małego to trudniej złapać. A Uny ładne zdjęcie w kłusie to robię od jakiś dwóch lat i nadal nie mam satysfakcjonującego. To tutaj jest najlepszym, jakie mamy... [quote name='Honey']Moja ! :eviltong: :evil_lol: Ale, ze to Twoja galeria, to mojego klusaka nie bede Ci wklejac ;) Nie znasz się :eviltong: Za karę - fotka z okropnym gronkiem zamiast tervika :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
nathaniel Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Może źle wpisywałam :p Ostatnio trafiłam na stronkę obedience w Poznaniu, nawet nie wiedziałam, że Unka startowała w jakis zawodach ;). IDę przejrzeć galerię. edit: Jakie to słodkie było Ale fafel ;) I dużo by wymieniać Quote
shangri_la Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ale dużo UN jest w aktualnym Moim psie :multi: wogóle fajny numer. i znowu to zdjecie z tym super, wspaniałym, a co najważniejsze plastikowym koziołkiem :diabloti: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Taura']Marysiu, przecież galeria aż kipi od różnie kłusujących Unek i wszystkie są suuuper. :loveu: Ale wiadomo, jeśli ma sie taki sprzęt to poziom techniczy rośnie. :razz: Ooo nie kochana, KŁUSUJĄCYCH jest ledwie kilka - jedna z odciętą łapą, jedna od tyłu i ta. Reszta nawet nie warta wzmianki :roll: [quote name='nathaniel']Ostatnio trafiłam na stronkę obedience w Poznaniu, nawet nie wiedziałam, że Unka startowała w jakis zawodach ;). Ano startowała i to z nienajgorszym skutkiem :lol: Startowała też w zawodach agility i w konkursach myśliwskich :razz: [quote name='nathaniel']Jakie to słodkie było Już wtedy była potworem :evil_lol: [quote name='nathaniel'] Ale fafel ;) A to z tą samą Kiarką, co te aktualne fotki :) [quote name='shangri_la']ale dużo UN jest w aktualnym Moim psie :multi: wogóle fajny numer. i znowu to zdjecie z tym super, wspaniałym, a co najważniejsze plastikowym koziołkiem :diabloti: Ooooo, a ja jeszcze nie widziałam :placz: :placz: :placz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Gazuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Slodkie to małe ;-) Marysiu, próbowałam wysłać do Ciebie PW, ale się nie dało :( Masz zablokowane? Jeśli tak, to czy mogłabym prosić o kontakt? ;-) Quote
nathaniel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Ano startowała i to z nienajgorszym skutkiem :lol: Startowała też w zawodach agility i w konkursach myśliwskich :razz: A to z tą samą Kiarką, co te aktualne fotki :) No widziałam, że bardzo dobrze jej poszło ;) O agility wiedziałam, o myśliwskich nie ;) . Szokiem były dla mnei zdjęcia z konkursu tropowców ;) Wiem, że to ta sama Kiarka - przeczyatłam :lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Marysiu jak możesz pisać,że Una od szczeniaka byłą potworkiem.Przeceież taki malutki,słodziutki szczeniorek nie może być nikim innym jak aniołkiem:-) Quote
Rul Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 obie pięknie kłusują :D . Zaraz pójdę oglądać wszystkie zaległości, żegnam :lol: ! Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Która ładniej kłusuje? Powiem Ci tak: jakby Unka tak kłusowała na wystawie to na pewno sędziowie by klękali :evil_lol: Marysiu przepraszam, że sie w galerie wpycham, ale chce się pochwalić, że mam dowód na umiejętność Bandzikowego skakani przez kółeczko z ręki i nogi :) (przy okazji: nagroda-motywator to piłeczka) http://video.google.pl/videoplay?docid=697626000522315057 Quote
AgaiPhara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hej, heej! taka długa cisza może zwiastować tylko jedno :razz: - Marysia, wyciagaj tego asa z rękawa :multi: Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witamy!:multi::multi: My tutaj pierwszy raz, ale cóż ;-) Piękna psina, a jak malutka była:loveu: i napewno nie była potworkiem ;-) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 AgaiPhara napisał(a):hej, heej! taka długa cisza może zwiastować tylko jedno :razz: - Marysia, wyciagaj tego asa z rękawa :multi: Nie ma asa. Było 39,9 stopni. Ledwie żyję :shake: Quote
Rauni Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Biedactwo :calus: U mnie też ostatnio samopoczucie takie sobie, niech już będzie wioooosna! [SIZE=-1]Sun Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 O kurczę :shake: To zdrówka, Marysiu! Quote
Klaudia :-) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja jestem dopiero po zapalanieu oskrzeli,wiem co to znaczy goraczka:-) Marysiu lecz się i szybko wracaj do nas:-) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Oooo, dziękuję Wam Dobre Dusze za te kilka ciepłych słów wsparcia :loveu: :loveu: :loveu: Miło było zobaczyć, że ktoś o nas pamięta :loveu: Zaczynam rekonwalescencje, dziś pierwszy raz wyczłapałam na dwór. Acha, no i mam asa w rękawie :evil_lol: pokażę, jak będzie gotowy :cool3: Paula śliczne skoki!! :klacz: I jaki bieg za piłeczką :loveu: Brawo! :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Marysiu, kuruj się kobieto, kuruj i nie choruj więcej! Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zaczynam rekonwalescencje, dziś pierwszy raz wyczłapałam na dwór. Acha, no i mam asa w rękawie :evil_lol: pokażę, jak będzie gotowy :cool3: To ja się nie mogę doczekać!!! :placz: Paula śliczne skoki!! :klacz: I jaki bieg za piłeczką :loveu: Brawo! :klacz: Dziękujemy :loveu: :oops: Taaaak, rozpęd za piłeczką jest już całkiem zadowalający :D Ale najlepsze jest to pragnienie dostania piłeczki z oczach :loveu: Czekam na asa! Quote
shangri_la Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Marysiu no to czekamy na tego asa:-) oj czekamy i to z niecierpliwością :diabloti: pozdrawiam i zdrowia zyczę :razz: Quote
Recommended Posts