Gazuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Co do kandydatów na męża to ja mam jakąś słabość do czarno podpalanychy gończych ;-) Brązowe i rude już mniej ;-) Quote
Jupi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gazuś napisał(a):Co do kandydatów na męża to ja mam jakąś słabość do czarno podpalanychy gończych ;-) Brązowe i rude już mniej ;-) ja tez najbardziej lubie czarne podpalane, potem brązowe, rude najmniej mi sie podobają Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 O jaaaaaaaaaa..... Uneczko dawaj pyska :lol: Tylko przytulić i wycałować :loveu: http://img390.imageshack.us/img390/6200/imgp1510xy1.jpg Jakby tak na wystawie stała to na bank Zw.Rasy :evil_lol: Quote
katkaS Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bardzo dziękuję za informację o sposobie karmienia gończych domowym sposobem. Nie wiedziałam, że owoców i warzyw pies nie trawi. Kasia Quote
Hania Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='shangri_la']ale mnie się tam bardzoj podobają takie chłopaki jak Nemrod, czy Czekan, właśnie sprawdziłam w gazecie psiaka który mnie najbardziej urzekł w poznaniu- Badi z Kurpiowskich Uroczysk i chyba Hultaj wilczy pazur- sa takie leciutkie Badi nie jest leciutkim gończym ;) - w Poznaniu był jeszcze szczeniaczkiem. Hultej też był jeszcze młodziutki - myślę, ze w tej chwili jest posturę podobny do Atosa - ale to zobaczymy w Katowicach. A Czekan też leciutki nie jest :evil_lol: . Byłby całkiem fajny - tylko ja nie lubię takich uszu - za dużych. Przerpraszam Marysiu za off. I bardzo gratuluję :lol: Quote
katkaS Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Piękna jest Una. Mam nadzieję, że mój piesek chociaż w części będzie dorównywał urodą i wdziękiem Unie. Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='AgaiPhara']:sabber: to ja się tu rozsiadłam, kawkę sobie przyniosłam, bo tablica i diabelski usmiech zwiastowały Unę w wodzie :evil_lol: .. a na widok pointy czkawki dostałam i zakrztusiłam się naleśnikiem ;) Ojej, mam nadzieję, że nie zakrztusiłaś się zbyt poważnie :lol: [quote name='Taura']"Czy te oczy mogą kłamać? (...)" :loveu: Chyba nie :evil_lol: [quote name='Jupi'] przepiękna(Unka):loveu: i przepiękne (zdjęcie):loveu: zapraszam do nas do galerii miałam wysyp fotek ostatnio:evil_lol: PS uwielbiam twoje fotki za tą głębie ostrości:-) :):):) Zajrzę na pewno :) [quote name='Rauni']Sama słodycz :loveu: Tablica fajna, aczkolwiek u mnie zdecydowanie pod tym względem wygrywają Brytyjczycy. Kiedyś widziałam na niskim murku okalającym posesję, znajdującą się akurat przy przystanku autobusowym coś takiego: "It would be appreciated if passengers would kindly NOT sit on this wall". Jak grzecznie :mdleje: :loveu: [quote name='Vogue']Czy ja cos przegapilam...:-( [quote name='nathaniel']Ja chyba też ... Ano :evil_lol: Na szczęście dobra dusza Was uświadomiła: [quote name='gonek']Było było o kandydatach na męża :D http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2525145&postcount=1942 http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2525257&postcount=1943 :p CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='gonek'] Rany jaki aniołeczek Bardzo, ale to BARDZO odpowiednia ikonka :evil_lol: :cool1: [quote name='Vogue']Wielkie Gratulacje dla Marysi i Uny!!! I miejsce w styczniowym konkursie :laola: :laola: Ojej!! To dzięki Tobie się zorientowałam!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: [quote name='nathaniel']No gratulujemy Piłko łapaczowi. Piłkołapacz dziękuje :bigok: [quote name='Gazuś']Co do kandydatów na męża to ja mam jakąś słabość do czarno podpalanychy gończych ;-) Brązowe i rude już mniej ;-) [quote name='Jupi']ja tez najbardziej lubie czarne podpalane, potem brązowe, rude najmniej mi sie podobają Wiecie, podobanie się to jedno, a kwestie ideowe to drugie ;) O ile czekoladki mają się dobrze, o tyle rudym może grozić wyginięcie, trzeba się trochę postarać, żeby ich trochę było na tym świecie! :cool1: [quote name='Paskuda_Bandzior'] O jaaaaaaaaaa..... Uneczko dawaj pyska :lol: Tylko przytulić i wycałować :loveu: Nie widzę przeciwskazań - wpadnij i wyściskaj :multi: [quote name='Paskuda_Bandzior']http://img390.imageshack.us/img390/6200/imgp1510xy1.jpg Jakby tak na wystawie stała to na bank Zw.Rasy :evil_lol: To kwestia perspektywy :eviltong: Una stoi zazwyczaj nienajgorzej :loveu: tylko krótko :evil_lol: [quote name='katkaS']Bardzo dziękuję za informację o sposobie karmienia gończych domowym sposobem. Nie wiedziałam, że owoców i warzyw pies nie trawi. Kasia Proszę :) Tylko wiesz, nie jestem dietetykiem ani nic w tym stylu :) Owoców i warzyw pies nie trawi w całości - w postaci papki trawi. Ładne uzasadnienie znajdziesz na pewno na stronach dotyczących diety BARF :) Acha, oczywiście daję też witaminki :) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Hania']Badi nie jest leciutkim gończym ;) - w Poznaniu był jeszcze szczeniaczkiem. Hultej też był jeszcze młodziutki - myślę, ze w tej chwili jest posturę podobny do Atosa - ale to zobaczymy w Katowicach. A Czekan też leciutki nie jest :evil_lol: . Byłby całkiem fajny - tylko ja nie lubię takich uszu - za dużych. Przerpraszam Marysiu za off. I bardzo gratuluję :lol: Dziękuję za offa :) :) :) [quote name='katkaS']Piękna jest Una. Mam nadzieję, że mój piesek chociaż w części będzie dorównywał urodą i wdziękiem Unie. Niemożliwe :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie widzę przeciwskazań - wpadnij i wyściskaj :multi: Teraz akurat jestem poza Poznaniem, ale kiedyś to Was wpadnę :) Albo możesz mnie zatrudnić na jakis spacerek jako piłkorzucacz :evil_lol: Będziesz mogła zrobić ładne zdjęcia :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Honey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Gratulacje dla pilkolapacza !!! :Rose: :Rose: Nowe fotki........... moga byc ! :megagrin: Quote
katkaS Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Właśnie odnalazłam coś na temat metody żywienia "barf" i będę musiała nabyć drogą kupna blender aby sprostać zadaniu! Mój przyszły piesek pochodzi z hodowli Śpiewna Zgraja i jest czekoladowy, więc z pewnością będzie się różnił od Uny. Nie wiem czy taką doskonałą figurę Una zawdzięcza "barfowi", czy w równej mierze ciężkiej pracy i treningowi, ale jest piękna. Kasia Quote
Anza&Hacker Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak zawsze galeria po prostu zwala z kopyt! :mdleje: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Marysiu taka śliczna pogoda pewnia masz dla nas jakieś powalające zdjęcia :razz: Quote
nathaniel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Marysiu taka śliczna pogoda pewnia masz dla nas jakieś powalające zdjęcia :razz: No właśnie.... Quote
Jupi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To będą te fotki? nie wiem jak w Poznaniu ale u nas niedziela była przpieknym, słonecznym i ciepłym dniem, tylko focić:p Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ha! Ale nas wcale, ale to wcale nie było w Poznaniu :eviltong: Spędziłyśmy czas w Zielonej Górze, wraz z czarną panienką znaną pod imieniem Kiara: Zdjęć kilka się znajdzie z wyjazdu :) ale nie wiem kiedy, bo mam teraz pozakomputerowe urwanie głowy :roll: ale bardzo się cieszę, że do nas zaglądaliście :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czekamy na zdjęcia bo to pierwsze jest świetną zapowiedzią! A Kiara to belgijka :cool3: ? Quote
Honey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dawaj belgijke, dawaj, dawaj !! :evil_lol: To co prawda nie tervuerenka, ale w ostatecznosci lepsze to niz nic :razz: :eviltong: Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To czekamy niecerpliwie na zdjątka :p Quote
shangri_la Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] o mama Kaja :loveu: fajnie :cool3: jaka Una grzeczna przy Kiarce :lol: czekam na fotki, kurce trzeba bylo nie dawac ani jednej teraz sie bedziemy tu zameczac oczekując :diabloti: pozdrawiam Quote
Recommended Posts