Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Co do kandydatów na męża to ja mam jakąś słabość do czarno podpalanychy gończych ;-)
Brązowe i rude już mniej ;-)

ja tez najbardziej lubie czarne podpalane, potem brązowe, rude najmniej mi sie podobają

Posted

[quote name='shangri_la']ale mnie się tam bardzoj podobają takie chłopaki jak Nemrod, czy Czekan, właśnie sprawdziłam w gazecie psiaka który mnie najbardziej urzekł w poznaniu- Badi z Kurpiowskich Uroczysk i chyba Hultaj wilczy pazur- sa takie leciutkie

Badi nie jest leciutkim gończym ;) - w Poznaniu był jeszcze szczeniaczkiem. Hultej też był jeszcze młodziutki - myślę, ze w tej chwili jest posturę podobny do Atosa - ale to zobaczymy w Katowicach. A Czekan też leciutki nie jest :evil_lol: . Byłby całkiem fajny - tylko ja nie lubię takich uszu - za dużych.

Przerpraszam Marysiu za off.
I bardzo gratuluję :lol:

Posted

[quote name='AgaiPhara']:sabber: to ja się tu rozsiadłam, kawkę sobie przyniosłam, bo tablica i diabelski usmiech zwiastowały Unę w wodzie :evil_lol:

.. a na widok pointy czkawki dostałam i zakrztusiłam się naleśnikiem ;)

Ojej, mam nadzieję, że nie zakrztusiłaś się zbyt poważnie :lol:

[quote name='Taura']"Czy te oczy mogą kłamać? (...)" :loveu:

Chyba nie :evil_lol:

[quote name='Jupi']
przepiękna(Unka):loveu: i przepiękne (zdjęcie):loveu:

zapraszam do nas do galerii miałam wysyp fotek ostatnio:evil_lol:

PS uwielbiam twoje fotki za tą głębie ostrości:-)

:):):)
Zajrzę na pewno :)

[quote name='Rauni']Sama słodycz :loveu:

Tablica fajna, aczkolwiek u mnie zdecydowanie pod tym względem wygrywają Brytyjczycy. Kiedyś widziałam na niskim murku okalającym posesję, znajdującą się akurat przy przystanku autobusowym coś takiego: "It would be appreciated if passengers would kindly NOT sit on this wall".

Jak grzecznie :mdleje: :loveu:

[quote name='Vogue']Czy ja cos przegapilam...:-(

[quote name='nathaniel']Ja chyba też ...

Ano :evil_lol:
Na szczęście dobra dusza Was uświadomiła:
[quote name='gonek']Było było o kandydatach na męża :D
http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2525145&postcount=1942
http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2525257&postcount=1943
:p

CDN

Posted

[quote name='gonek']

Rany jaki aniołeczek

Bardzo, ale to BARDZO odpowiednia ikonka :evil_lol: :cool1:

[quote name='Vogue']Wielkie Gratulacje dla Marysi i Uny!!!
I miejsce w styczniowym konkursie
:laola: :laola:

Ojej!! To dzięki Tobie się zorientowałam!! :B-fly: :B-fly: :B-fly:

[quote name='nathaniel']No gratulujemy Piłko łapaczowi.

Piłkołapacz dziękuje :bigok:

[quote name='Gazuś']Co do kandydatów na męża to ja mam jakąś słabość do czarno podpalanychy gończych ;-)
Brązowe i rude już mniej ;-)
[quote name='Jupi']ja tez najbardziej lubie czarne podpalane, potem brązowe, rude najmniej mi sie podobają

Wiecie, podobanie się to jedno, a kwestie ideowe to drugie ;)
O ile czekoladki mają się dobrze, o tyle rudym może grozić wyginięcie, trzeba się trochę postarać, żeby ich trochę było na tym świecie! :cool1:

[quote name='Paskuda_Bandzior']
O jaaaaaaaaaa..... Uneczko dawaj pyska :lol:
Tylko przytulić i wycałować :loveu:

Nie widzę przeciwskazań - wpadnij i wyściskaj :multi:

[quote name='Paskuda_Bandzior']http://img390.imageshack.us/img390/6200/imgp1510xy1.jpg
Jakby tak na wystawie stała to na bank Zw.Rasy :evil_lol:

To kwestia perspektywy :eviltong: Una stoi zazwyczaj nienajgorzej :loveu: tylko krótko :evil_lol:

[quote name='katkaS']Bardzo dziękuję za informację o sposobie karmienia gończych domowym sposobem. Nie wiedziałam, że owoców i warzyw pies nie trawi. Kasia

Proszę :)
Tylko wiesz, nie jestem dietetykiem ani nic w tym stylu :)
Owoców i warzyw pies nie trawi w całości - w postaci papki trawi. Ładne uzasadnienie znajdziesz na pewno na stronach dotyczących diety BARF :)

Acha, oczywiście daję też witaminki :)

CDN

Posted

[quote name='Hania']Badi nie jest leciutkim gończym ;) - w Poznaniu był jeszcze szczeniaczkiem. Hultej też był jeszcze młodziutki - myślę, ze w tej chwili jest posturę podobny do Atosa - ale to zobaczymy w Katowicach. A Czekan też leciutki nie jest :evil_lol: . Byłby całkiem fajny - tylko ja nie lubię takich uszu - za dużych.

Przerpraszam Marysiu za off.
I bardzo gratuluję :lol:

Dziękuję za offa :) :) :)

[quote name='katkaS']Piękna jest Una. Mam nadzieję, że mój piesek chociaż w części będzie dorównywał urodą i wdziękiem Unie.

Niemożliwe :evil_lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Nie widzę przeciwskazań - wpadnij i wyściskaj :multi:

Teraz akurat jestem poza Poznaniem, ale kiedyś to Was wpadnę :) Albo możesz mnie zatrudnić na jakis spacerek jako piłkorzucacz :evil_lol: Będziesz mogła zrobić ładne zdjęcia :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Właśnie odnalazłam coś na temat metody żywienia "barf" i będę musiała nabyć drogą kupna blender aby sprostać zadaniu!
Mój przyszły piesek pochodzi z hodowli Śpiewna Zgraja i jest czekoladowy, więc z pewnością będzie się różnił od Uny.
Nie wiem czy taką doskonałą figurę Una zawdzięcza "barfowi", czy w równej mierze ciężkiej pracy i treningowi, ale jest piękna. Kasia

Posted

Ha! Ale nas wcale, ale to wcale nie było w Poznaniu :eviltong:

Spędziłyśmy czas w Zielonej Górze, wraz z czarną panienką znaną pod imieniem Kiara:

Zdjęć kilka się znajdzie z wyjazdu :) ale nie wiem kiedy, bo mam teraz pozakomputerowe urwanie głowy :roll: ale bardzo się cieszę, że do nas zaglądaliście :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

o mama Kaja :loveu: fajnie :cool3: jaka Una grzeczna przy Kiarce :lol: czekam na fotki, kurce trzeba bylo nie dawac ani jednej teraz sie bedziemy tu zameczac oczekując :diabloti:

pozdrawiam