Marysia_i_gończy Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 KUMPELko dziękuję :lol: Cieszę się, że Ci się moja bestyjka podoba :sweetCyb: A wybory miss gończych? Wystawy to takie wybory ;) Haniu - nie odróżniasz miłej, spokojnej dziewczynki od wilka?? :crazyeye: Kiepsko z Tobą :stupid: ;) olcho - hodowla, z której Una pochodzi, ma swoją stronę tutaj :p Pozdrawiam wszystkich! Marysia i Una Quote
pwlkpsnk Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Marysiu i Uno. Dostałem linka do tej galerii, bo ponoć pojawił się nadzwyczajnej urody Czerwony Kapturek.:lol: I aż mnie przytkało:crazyeye: . Super pomysł, super zdjęcie.:loveu: Nie mogłem się oprzeć i przewertowałem od deski do deski. Co za przyjemność, oglądanie takich zdjęć.:thumbs: Przy okazji zobaczyłem, że Una urodziła się dzień wcześniej od Rożka. Może jakaś wspólna imprezka urodzinowa:cool3: ??! Na dniach skończy 1,5 roku, więc najlepsze dla Was życzenia dziewczyny (jeśli mogę się do Was tak zwrócić), dłuuugich spacerów i 100 podstron TEJ PIĘKNEJ GALERII. Nie ukrywam, że jestem trochę oszołomiony, więc kończę i wracam do oglądania. Jeszcze raz od początku:eviltong: Pozdrowienia od Pauliny i Rożka Quote
Marysia_i_gończy Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Ooo, Rooooożkiiii do nas zawitały :sweetCyb: Witajcie! :beerchug: Czerwony Kapturek to tak zwana głupota totalna :jumpie: - Unie strasznie nie podobała się chusteczka na głowie :boom: ale jakos wyszło :razz: Suuuper, że przertowaliście galeryjkę od deski do deski (i nie zasnęliście :bigcool:), i że Wam sie podobało :B-fly: :oops: Tak, Una jest tylko tyć starsza od Rożka :bluepaw: wspólna imprezka chętnie, tylko mamy troszkę daleko do siebie :angryy: ale... :roll: Uściski dla Rożka, niech się chłopak dobrze chowa, niech sobie na zdrowie ze stołu żarełko kradnie, niech na spacerach zające gania i niech Wam będzie dobrze ze sobą :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una :terazpol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']A kiedy będą nowe zdjęcia Uny?:cool3: KaRa_TC jak pisałam gdzieś tam wcześniej mój podstawowy, ukochany obiektyw miał bliższe spotkanie z mateczką ziemią, co wpłynęło raczej negatywnie na jego właściwości optyczne :-( :-( :-( Gryzłam się z tematem i gryzłam - i w końcu zdecydowałam... wczoraj wieczorkiem nadeszdł śliczny, nowiutki obietyw!! :sweetCyb: Jest o kilka klas lepszy, niż jego poprzednik, jaśniejszy, szybszy, lepszy optycznie :loveu: no miód, malina, już go kocham!! :Cool!: Tak więc dziś, korzystając z pięknej pogody, obiektyw przeszedł chrzest bojowy :) zwłaszcza, że okazja jest, bo Una wczoraj obchodziła 18tkę[SIZE=2] :BIG: - czyli dokładnie wczoraj skończyła 18 miesięcy :):) Oto efekty: - szacowna jubilatka - podejrzliwa - szybka - bardzo szybka - uważna Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Jaka ona jest piękna. Obejrzałam sobie stronę z jej hodowlą super zrobiona. Widać, że to ludzie z pasją. Zazdroszcze Ci Uny. Szkoda, że nie mam zbyt dobrych warunków do trzymania większego psa :shake: . Moje psice trudniej aparatem złapać :eviltong: muszę cały czas na makro przestawiać :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Una jest prześliczna:loveu: :loveu: :loveu: A zdjecia świetne zrobiłaś! Quote
Hania Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'][SIZE=2] - - podejrzliwa Śliczne jest to zdjęcie. Jeszcze raz 100 lat dla Uny. Quote
aga1215 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] mnie zachwyciło to zdjęcie - ile gracji :loveu: Quote
KUMPELka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']...- podejrzliwa ... Piękna, cudna, boska :loveu: Quote
olcha Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A na tej fotce jest podobna do mojej suni, której już nie ma na tym świecie :-( A ona jest taka piękna, smukła ehhh Quote
Marysia_i_gończy Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 HoHo, ależ tu gości zajrzało!! :crazyeye: :jumpie: olcho :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: KUMPELko w pełni się z Tobą zgadzam :evil_lol: :loveu: :laugh2_2: ago gracji mnóstwo, szkoda, że fotka skopana ;) :placz: Haniu dzię-ku-je-my!! :Rose: KaRa_TC starałam się jak mogłam :p ale z Uną nie ma lekko :cunao: Pozdrawiam wszystkich! Marysia i Una Quote
pwlkpsnk Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Marysiu, śliczna ta Twoja gończa:loveu: Co mnie podkusiło z tym ogarem;) Już pisałem, ale jeszcze raz powiem to- bardzo ładne zdjęcia:klacz: Przyjedź do nas koniecznie z aparatem. Rożek czeka:cool3: On jest taki ładny jak go fotografujesz:cool3: Mam wrażenie, że pojawiło mu się coś twardego, wychodzącego z kręgosłupa, lekko wypukłego, kierującego się w dół i obejmującego mu klatkę piersiową:-o Myślisz, że mogą to być, że tak powiem wprost - żebra:???: . Liczę na Twoje fachowe oko, bo bez wątpienia zauważyłem to u Uny, więc musiałaś się już z tym zetknąć. Nie jest to nic groźnego:question: ? Pozostaję w niepewności i czekam na odpowiedź. Pozdrowienia. Quote
Ziółkowa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 No my jestesmy pod wrazeniem Unijnej galerii :) Ciekawe czy jakby je puscic razem z Hrabianką to zabiegałyby sie na smierc?? :cool3: Wasze zdrówko! Quote
olcha Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :lol: :lol: :lol: Jakie niesamowite zdjęcie!!! Jak wy to zrobiliście? :lol: Quote
Ziółkowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Przepis na zdjęcie z butelką. Co Ci jest potrzebne: 1 pies (najlepiej gończy polski) 1 butelka (najlepiej plastikowa) 1 kanapa lub fotel Aparat Sposob zrobienia zdjecia z butelka: Zapraszasz psa na kanapę, dajesz do gryzienia butelkę. W międzyczasie odpalasz aparat (najlepiej od razu włączyć funcję zdjęć seryjnych) i cykasz fot ile wlezie :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 :lol: Spróbuję. Tylko... 1. gończego brak (a szkoda) 2. plastikowych butelek piwnych brak (a mniejsza szkoda :lol: ) 3. prędzej ta butelka ściągnie moje psy z kanapy niż pies będzie butelkę trzymał :roll: :evil_lol: Quote
anetta Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Una jak zwykle przesliczna na fotach :loveu: A gonczy z butla wymiata :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Widzę, że się towarzystwo rozpanoszyło i rozgadało :mad: ;) ;) ;) pwlkpsnk - jasne, że przyjdę z aparatem :cool3: oby tylko za ciemno nie było :-( to coś twardego obejrzę, sprawdzę organoleptycznie i wydam opinię :cool1: :cool3: :cool1: Ziółkowa obawiam się, że mogłyby się na śmierć owszem, ale zagryźć... ;) A zdjęcie - pierwsza klasa!! :megagrin: :megagrin: Wstaw do konkursu na zdjęcie miesiąca :p Przepisu niestety zrealizować nie mogę :shake: co prawda pies jest, i to nawet gończy, kanapa także, tyle tylko, że pies ów wstępu na kanapę nie ma :placz: duszku witamy w naszej galeryjce!:terazpol: Obroża specjalnie wybierana :p olcha - punkt trzeci zwalił mnie z nóg :turn-l: :jumpie: :jumpie: :jumpie: anetto - prawda? w ogóle te gończe to takie pijusy :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ziółkowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No i o to chodzi,żeby pies na kanapę wstępu nie miał! Tymbardziej się zdziwi,że zezwolono mu na nią wejść i obgryzanie butelki będzie sobie przerywał i robił głupie miny jak Branka na tym właśnie zdjęciu :lol::lol::lol: Quote
Ziółkowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Aha! Marysiu! Ja chcialabym popodziwiac jakies nowe foty Uny! Nie ociągaj się! Quote
olcha Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] olcha - punkt trzeci zwalił mnie z nóg :turn-l: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :obrazic:;) :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Ziółkowa - Una na kanapę nie wejdzie nawet na zaproszenie, za mocno zakodowane, że nie wolno :cool3: A fot na razie nie będzie! Jutro zdaję okropny egzamin :flaming: pakuję manatki i wyjeżdżamy :multi: zdjęcia będą po powrocie dopiero :p :p [quote name='olcha']:obrazic:;-) :eviltong: :chaos: :calus: :calus: :buzi: Pozdrawiam Marysia i Una :painting: Quote
Koma Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hihi to z butelką to się nadaje do gazety :lol: extra :klacz: Quote
Recommended Posts